Valborg!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jaha då va det valborg då och jag ska väl ta mig till brasan med barnen och mannen! Samma som varje år, stå där, frysa och förfäras över vilka puckon som bor i denna lilla håla. Lyssna på ungar som tjatar om lotter, dricka och sockervadd. Sen gå hem och njuta av att vara hemma igen och att det är över för i år.

På förmiddagen kidnappade jag Marie och tog en vända till nya huset. Sen satt vi på Hallsberg och smaskade mjukglass och skrattade rått åt karlar som höll på att snubbla över Maries bara ben. Har fått många bevis idag hur patetiska män kan vara när solen värmer lite och kläderna blir färre! Men det var mysigt att umgås och fnittra lite åt våran äckligt sexistiska humor som skulle få feministerna att se rött!

Love you babe!

Nä dags att ge sig iväg då kanske!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Camilla:

Ja jag kommer väl göra detsamma, är man tokig eller??? Ha en trevlig (frys)kväll =)

2:a kommentar, skriven , av Kin@:

Hoppas ni får en skön helg!

Vi har sluat gå på brasa, vi ser den på tvn...



Mvh Kin@

3:e kommentar, skriven , av vashten:

Tittar in o önskar dig en underbar fredag, vad händer hos dig idag då?? Själv ska jag festa o gå på konsert!!! kramis/Vashten

4:e kommentar, skriven , av Din man:

Nu var ju barnen väldigt duktiga på att inte tjata.

Dom fick dela på pengarna o accepterade det utan gnäll. Det kändes lite ovanligt om man ska säga det.



Är det konstigt att vi män kollar lite extra när det visas hud. Har det gått över ett halvår utan att det visats upp sådant utomhus så får man kolla lite. Ni kvinnor kollar ju så fort det är någon man som går runt i hantverkarkläder. Då rinner det till för er minsann.

Kommentera inlägget här :