Mordförsök!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag tror Leo har gett sig den på att han ska ha ihjäl sin mamma idag, åtminstone att få henne sinnessjuk till vilket pris som hellst.

-Mammamammamammamammamammamammamamma!!!
Vad ska du göra nu? Vad ska du göra efter det så? Men sen då efter det? Vart är Filip? Vart är Simon? Vem har gjort så? Varför är det så? Kan vi göra det nu? Varför gör han på det viset. Vad är det för dag i dag? Vad kommer efter Måndag? Efter Tisdag då? Jaha Onsdag! Vad kommer efter Onsdag då? Men sen då? Blir det Lördag snart! Men efter Fredag då? Åh då är det Lördag! Kan vi köpa godis då? MAMMA LYSSNAR DU PÅ VAD JAG SÄGER ELLER!!!!!! HÖR DU MIG! VA VA VA VA VA VA VA VA VA! MamamamamamamamamamamamamamamamamamamamamamamaMAMMAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

HELA FÖRBANNADE DAGEN!!!!

Nu har han skapat en sån sinnersförvirring att det räcker med att jag hör hans röst för att jag ska känna mig svimfärdig.
Skickade in honom i duschen "där han kan stå hur länge som hellst" med hopp om att kunna andas lite i alla fall.

Kommer på mig själv med att sitta och stirra in i väggen och kan tänka mig att man ser snurrande spiraler i mina ögon. Snart börjar det väl ryka ur öronen med och jag blir färdig för tvångströjan.

- MAMMMMMMAAAAAAAA!!!!!

Japp nu va han färdig i duschen, så börjar vi om igen......

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Leos pappa:

Ha ha ha ha låter som min underbara son det där, vad tomt o öde det är när han inte är hemma ....

Kommentera inlägget här :