Ny vecka!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Vart tar veckorna vägen! Jag förstår inte. Och fortare lär det gå nu när ungarna börjar skolan och det blir lite mer rutin och mer att göra på dagarna. Ändå känns det som om man står still i graviditeten men det är ju lite typiskt så här på slutet.

Har i alla fall kört iväg den lilla lyckliga guldgruvan till dagis idag. Han var så glad när jag väckte han i morse. Han hade sovit hela natten och var så där gulligt sömndrucken när han hoppade ur sängen. Han var lite besviken över att det inte var mer barn på dagis när han kom första dagen men hans favvofröken var där och var så glad för det.

På agendan idag är det annars mätning och koll av lilla Vild hos barnmorskan direkt efter det så ska jag till Transtenskolan med Filip och träffa rektorn. Sen hem och kasta i sig lite krubb och köra in Bea till Marieberg. Hämtar Leo på hemvägen och sen däckar nog jag för dagen skulle jag tro.

Fick kanske 2 timmars sömn i natt. Lilla Vild bråkar i magen och jag kan inte andas när jag ligger ner så det blir någon konstig ställning i sängen. Sen när jag väl hittat rätt så blir jag pissnödig och får gå upp igen. Tack och lov att det inte är så långt kvar och tack och lov att man glömmer bort alla krämpor efteråt annars skulle det inte födas mer än en unge per familj.

Nä väcka resten av the familja kanske ;-)

Kommentera inlägget här :