Huvaligen va kallt.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Men jag tycker inte att det gör så mycket. hellre så här kallt än 5 minus, slask och blåst som det brukar vara i den här delen av landet.

Jag har varit lite off ett par dagar. Minsta lilla grej har gått i mot och det är ingenting som fungerar som det ska.
Banker krånglar och och planerigar går i stöpet. Stod och väntade i Kumla på att banken skulle öpnna efter deras lunch igår men ingen kom. Slutade med att tårarna sprutade som på Lille Skutt. Men gjorde som Mor sa och försökte slappna och och förlita mig på att det löser sig i nästa vecka. Det är ju några dagar kvar till Julafton.

Lagom när allt inte kunde bli värre igår så rök Asta och Kita ihop. Kita fick sig en rejäl omgång. Nu kan hon i och för sig behöva det damen för hon är väldigt stöddig men det är ju tråkigt att det ska sluta mindre bra. Ett sår som såg ut som en fint snitt gjort av ett rakblad på benet blev resultatet av det slagsmålet. Att få tag på en vet eller någon annan som kunde sy va ju rent omöjligt sent en fredag.
Så vi tog med oss hunden och for till uppfödaren i Hasselfors. Vi har ju Kita på foder och det känns ju bättre om man har hennes åsikt om det hela innan man gör något drastiskt.

Men efter lite klipp och klistra "eller raka och limma kanske det va" så va hon som ny igen. Och efter en stunds socialt umgänge i Hasselfors så slutade faktiskt dagen bra trots allt strul.
Hade som tur va en pencilinkur hemma sen tidigare sår så jag började med den idag. Men idag är det synd om Kita. Hon haltar så fort hon ser att man tittar på henne men tror hon att ingen ser så går hon så bra så. Dom är inte dumma djuren :-)

Lilla Inez är förkyld och inte på topp. Nu sover hon i sin säng men det va bara mammas famn som gällde ett tag. Hostar, snorar och rinner ur ögonen. Lilla Pluppan, inte lätt när de små blir så täppta i näsan.

J står och lagar mat, blir fläskfile idag.... Huvva va gott.

Kommentera inlägget här :