Man vet att man lever.....

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Man vet att man lever när man tror att smärta ska ta kål på en.

Jag kan inte minnas mig att kroppen värkt så här mycket tidigare. Har vridit på elementen på max, suttit i het dusch med fötterna i hett vatten i an halvtimme, TENS:en är på och värktabletter intagna men ingenting hjälper.  Gjorde ett tappert försök att få på mig ett par skor efter det varma för att kunna ta mig till kiosken och köpa cigg och mjölk. Men att trä ner fötterna i skorna gick inte, jag går hellre runt med en skruvmejsel inkörd i vardera fots ovansida kan jag säga. Jag tappar allt jag håller i för händerna gör så ont att "styrseln är borta. Hoppas på att Inez ska sova så länge som möjligt för att undvika att lyfta henne. Vaknar hon så åker bärsjalen på, den räddar mig ganska mycket när inte händer och armar är att lita på.

Idag är fösta gången på väldigt länge som tårarna bara sprutar av smärtan. Kör smärtrehabs viktigaste råd på "repeat" i hjärnan "FÅ INTE PANIK, TA DET LUGNT OCH ANDAS DJUPT" Men det är lättare sagt än gjort.

Jag vill ha en biljett till varmare breddgrader och helpension tills våren kommer åter till vårt land.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mor:

trösta dig med att du har den bebis o får va hemma och inte gå till jobbet och försöka se ut som om det inte tar död på en!

2:a kommentar, skriven , av Hontass:

Det är jag väldigt tacksam över. Lider med dom som måste gå iväg trots smärta.

Kommentera inlägget här :