Huliganer i Hallsberg.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Min bror Filip är ju här igen och hälsar på. Han bor annars i Rättvik där det inte händer något någonsin och särskilt inte framför datorn uppe i byn Kärvsåsen.

När Filip hälsade på mig första gången i Hallsberg så blev han rent av förskräckt av alla utlänningar som bodde där i vårat område. Hemma i lilla Kärvsåsen finns typ en och denna är adopterad och ses inte som en invandrare.
Filip blev så imponerad att han tod med sig papper och penna ut och lyckades räkna ihop till 367 st på en timme. Sen ringde han mor och berättade om sin upptäckt.

Igår var det bråk mellan barnen här i byn. Tack och lov hade inte våra ungar gjort något men de hade blivit utsatta av andra ungar och en tjej fick ta riktigt mycket skit. Innan det hann bli något värre en tjafs så ringde någon polisen. Jag vet inte vad de hade sagt till polisen men det for hit 2 blå-vita bilar och en piketbuss med blåljusen på. Åter igen fick Filip en chock över hur det kan vara utanför den lilla byn Kärvsåsen.

Ikväll ska J ta med barnen på speedway. Det diskuterades vid matbordet vart det var bäst och sitta, vart man såg mest och vart det skreks värst.
Filip spärrar upp ögonen som tefat och utbrister lite havt skräckslaget:
- VADÅ FINNS DET SÅNA DÄR HUUUUULIGANER DÄR!!!!!!!

Han lugnade sig tack och lov när vi förklarade att de värsta huliganerna var de mellan 2-8 år.
Han drog en djup suck och ser nu fram i mot att åka på speedway.

Men Filip behöver nog komma utanför byn lite oftare.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mor:

Den här byn är faktiskt FULL av invandrade människor! Rolfs båda flickor från Öststaterna och Ohlssons barn kommer faktiskt ända från Sri Lanka!!!Så han e faktiskt van. Men han har nog inte fattat att de är utsocknes, fast att hudfärgen är lite olika....Nu ska vi iväg och göra Rättvik osäkert på Classic Cars cruising...

2:a kommentar, skriven , av mor:

ojoj dagen efter....det var en riktigt trevlig kväll igår,men så in i h-e mycket bilar.När vi strosade och kollade fick jag syn på en vi kände,som körde en jättestor och vacker bil,vips satt vi i den och slapp att strosa mer. HUR kan så mycket folk samlas på ett och samma ställe! Rättviks fåniga miljö-policy spricker direkt!

3:e kommentar, skriven , av Nattis:

Säkert nyttigt för honom!

Kommentera inlägget här :