Njuter!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter i huset och njuter av tystnaden. Sakta men säkert börjar det forma sig till ett hem. Känns mycket bättre att vara här än i lägenheten. Där är det bara et fåtal saker kvar och vi räknar med att ta sängarna och det sista vid midsommar.

Har lyckats få upp gardinerna i matrummet/allrummet. Hade fått upp ett par men de dög inte så det fick bli ett byte och det blev mycket bättre.
Hade tänkt ta sovrum och vardagsrum oxå idag men vi får se på eftermiddagen hur jag gör. Det är inte bara att hänga upp för fästen och alltihopa måste skruvas upp. Jag känner att jag börjar bli lite väl tjock och otymplig för att klättra på stolar och befinna mig strax under taket. Varje gång jag sträcker mig för att nå så sparkar det i magen så jag är färdig att tappa balansen, vild är hon den lilla krabaten.

Ska göra mig klar och åka in till IKEA. J är där och svetsar rör och då kunde vi ju passa på att ta en titt på saker som behövs inhandlas. Det är inga stora och kostsamma grejer men det är ju skönt att ha en överblick på hur det ligger till på ett ungefär.

Nä dags att dra...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av den bästa elin:

men WTF jag vill ju oxå till ikea!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera inlägget här :