Så där barnslig igen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag har blivit reklam-inspirerad. Jag tror det är Telenor som har den där reklamen när ett gammalt par ligger i sängen. Mannen går upp mitt i natten och ritar på kärringen som sover. Sen avslutas det med att speakern fyndigt säger att             " skämt är ett sätt att visa kärlek" eller nåt liknande.

Ja ja i alla fall...... Jag kunde inte sova i natt. jag va uppe säkert 13 gånger och pissade och gick fram och tillbaka för att få värken att släppa lite, dock utan resultat. När jag gick där och hade tråkigt så sneglade jag på det ofantligt stökiga vardagsrumsbordet och där låg en fin liten bläckpenna. Kände hur hornen började växa i pannan på mig och bestämde mig för att ge J en kärleksförklaring.

Min tanke va att skriva " LOVE YOU" på kinden på han men jag han bara med ett "LOV" innan han började grymta om vad fan jag höll på med, sen somnade han om.

Idag fick jag ett sms där det klart och tydligt stod att han älskar mig mest över allt trots att jag är så fläng, men att jag i fortsättningen kunde räkna med att få nån form av hämd.
Om bara en ända människa har kommenterat honom på jobbet och ifrågasatt varför han har "LOV" skrivet med bläck på kinden så kan jag ta hans hämd mohahahaha!

Ja jag vet att jag är fruktansvärt barnslig i bland men man behöver inte vara så förbannat vuxen hela tiden, det blir så tråkigt då!

Ni ska jag spöa min son i Guitarr Hero!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jezzz:

hihi! helt uuuuunderbart!!!

kram jezzz

2:a kommentar, skriven , av Björn:

Neeeej! Låt sonen vinna! Det skär hårt i ett pojkhjärta vettu ;)

3:e kommentar, skriven , av Nattis:

hehehe :)

4:e kommentar, skriven , av Bibbi:

gapskrattar Den var skitrolig! Jag tror reklamen påstår att det är på Nya Zeeland som practical jokes var en kärlekshandling. skrattar fortfarande I fortsättningen tycker inte jag du ska se någon reklam. ;)

Hoppas att du får sova inatt.

Kramar

Bibbi

5:e kommentar, skriven , av Linnea:

Moahahahha!

6:e kommentar, skriven , av Han som inte är ett block:

Man ska inte skriva på mig när jag sover det gillar jag inte.

Kommentera inlägget här :