Det går faktiskt att fostra en man!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Jag får ibland höra att jag fostrat min man väldigt bra. Ja det kan jag nog hålla med om. Det går faktiskt men man får vara listig, ha tålamod, självdisciplin och använda sig av det som svider mest.... Sex så klart.

Jag kan nog faktiskt ärligt säga att jag tror detta fungerar på de flesta män eftersom de är trots allt ganska så primitiva och går på sina drifter. Man måste ha en långsiktig plan och min plan fungerade uppenbarligen så jag tänker dela med mig av den.

1. Man börjar helt enkelt att vara en sur, bitchig, sexstrejkande subba under en längre tid. Men det är väldigt viktigt att man hela tiden kontrollerar så det inte går så långt att han hinner tröttna totalt. Då är risken stor att allt hinner bli förstört innan man ens hinner komma till punkt 2.

2. När man ser att NU är det på bristningsgränsen för att han ska orka med dig " detta kan ta allt från några timmar till flera veckor beroende på vilken typ av tålamod din man har"  blir du helt plötsligt ganska snäll och medgörlig. Men vad du än gör släpp INTE till.

3. Ganska snart kommer han börja göra små sexuella antydningar. Du är fortfarande mild och go men klargör noga för honom att du faktiskt är i en icke-sexuell-fas och att du tycker det är fruktansvärt jobbigt att höra dessa små sexuella antydning "släng in en tår om det krävs". Förklara att ju mer han antyder ju längre lär det ta tills du får lusten tillbaka. Det kan ju ta LÅNG tid att få lusten tillbaka om det vill sig illa.


4. Eftersom mannen minne av vad du säger när det gäller såna här känsliga saker inte hör till långtidsminnet så får du gå vidare till steg 4 inom några timmar ja till och med minuter om han är riktigt primitiv efter att du gjort steg 3.
Börja att själv ge små sexuella inviter men direkt du får gensvar MÅSTE du vara blixtsnabb och påminna om det som ni diskuterade om i steg 3. Det kan krävas ett evigt tjatande om steg 3 och mycket frustraktion hos din själv men med egen onani och tålamod är det värt besväret.


5. Här har man oftast kommit till den punkt där han inte riktigt törs öppna munnen med risk för att det ska komma ut nåt fel och lidandet av sexuell avhållsamhet ska bli ännu längre, samtidigt vet han inte ett dugg vart han har dig. Låt det vara så ett tag men va noga med att själv slänga in små inviter för att han inte ska tappa hoppet och sticka. Skulle du komma på honom med onani eller porrsurfning eller andra sexuella handlingar så bli jätte ledsen och bestört och tala om hur ledsen du är som inte räcker till för hans behov och hur ont det gör att han måste ta till såna medel "givetvis är allt det här okej för dig när hellst du behöver"

6. "Nu gäller det att vara riktigt uppmärksam för det hela får inte gå för långt och bara du känner din man tillräckligt väl för att se när den klockan är slagen"  Då tar du helt enkelt en bild med din mobiltelefon och skickar iväg ett mms där man tydligt ser hur du lyckas på egen hand  när han är på jobbet eller utför något annat viktigt. Han kommer komma blixsnabbt med en invit och då stegar du tillbaka till steg 3 igen.

7. Hoppa mellan steg 3 och steg 6 ett bra tag för det hoppet kan han leva på länge. Du kan råka glömma dina snyggaste underkläder på sängen när du vikt tvätt eller råka glömma lägga ner dildon, vibratorn, oljan eller vad du använder sig av i lådan så han ser den och fantiserar om vad du gjort när han kommer hem. Vid det här laget gör han allt som du behagar. Han kommer kyssa dina fötter och fila dina hälar om du så krävde det. Han placerar dig på en pedistal och han är dessutom from som ett lamm.

8. Då släpper du till... och rejält oxå. Ta fram ditt innersta vild-djur och ge honom det sex han aldrig trodde att han skulle få och återgå sen till dit vanliga jag men han kommer fortfarande att se dig som sin gudinna ett bra tag.


Synen av dig som gudinna kommer givetvis att tackla av efter en stund men då är det bara att börja om på punkt 1. Ytterst sällan behöver man göra hela proceduren en gång till. Troligtvis för att deras kroppar minns frustraktionen och han minns vad som krävdes för att du skulle släppa med ett sex som en man bara skulle kunna drömma om " så extremt behöver det ju givetvis inte vara men med hans frustraktion så kommer han att uppleva det så" . Han minns bara att han va så snäll och behandlade dig väl och du släppte till med ens verkligheten är en lång manipulation och ett uppbyggande av frustraktion.

Ni tror väl inte att det är en tillfälligthet att J gör allt som jag säger till han ;-)

Lycka till det kommer att lyckas, det krävs bara lite kvinnlig list, egna onanistunder för att stå ut och tålamod.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Den utsatta J:

Jag kan ta saken i egna händer i fortsättningen istället.

2:a kommentar, skriven , av Frun:

Nu är du känslig igen!

3:e kommentar, skriven , av Din undergivne man J:

Du jag väntar gärna när jag vet att det blir underbar sex.

4:e kommentar, skriven , av Nattis:

Hahaha, elakt och bra :)

5:e kommentar, skriven , av Björn:

att vara man är att plågas alltså ;)

6:e kommentar, skriven , av ormbäraren.:

jojo, undrar vem som lurar vem : ) hur som helst..ha en riktigt fin tid nu :)

7:e kommentar, skriven , av Steve Lando:

Det är en helt suverän manual du för fram här inför det självklara målet att ni som kvinnor i sin totalitet bör behandlas som varandes äkta Gudinnor.



Normalt funtade män inser detta direkt, så att man ej behöver gå igenom de här stegen, men i vissa trögtänkta fall så krävs viss bearbetning av mannen så att han infaller i den position han bör ha, d.v.s. som totalt smält och dyrkandes Gudinnan.



Det är det enda rätta:

http://stevelando.blogspot.com/2008/04/det-r-bara-s-det-r.html

Kommentera inlägget här :