Tegelvägg och bluetooth.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Allmänt nockad är man idag! Försöker hitta en lösning på den ekonomiska knipan denna månad men vi hittar ingen!
De sista 48 kr fick gå till att tanka så jag kan ta mig in till den där förbannade kursen i morgon. Vi är ju inne på att sälja en bil men det går inte heller för ens vi fått ordning på den andra annars står vi helt utan bil och då skiter sig allt ännu mera.

Så vad gör man. Ska man gå in till en granne och säga att man är från invandrarverket och kräva att dom betalar en sk "direkt-uppehålls-skatt" och hoppas att de inte kommer på bluffen innan vi hunnit flytta. Det hade ju räckt med några familjer så hade vi klarat oss fram tills löning.  Äh det går ju inte, jag har ju ingen tolk.

Det går ju inte att vrida och vända på pengarna heller för det finns 3 kr och 50 öre. Många månader har det varit tungt men inte så här. Annars brukar det kunna trilla in något jobb någonstans i rättan tid men inte denna månad. Nu blev det ett språng in i tegelväggen med näsan först. I morgon måste det handlas för då är allt slut men hur...........  När man rivit den sista kanten på osten och delat upp brödet för att det åtminstone ska räcka till frukosten för att sen veta att det är stopp då vill man bara grina. J som alltid brukar vara så positiv och säga " det ordnar sig" är stum och då är det riktigt illa. Det var meningen att en grej skulle lösa sig i helgen för att vara trygga några dagar men det sket sig oxå. Så vad gör man!

Ligger fortfarande efter sen förra krisen liksom och klarar vi bara denna månad och nästa så blir det bättre men fram tills dess då!

Inte meningen att klaga så in i helvete och man ska vara tacksam och allt det där men detta tär kan jag lova.........

För att slippa tänka på det så har Jag och Zack roat oss med att skicka massa sjuk musik till alla som dyker upp på min bluetooth-kontakt-lista. Så nu sitter en jävla massa människor och lyssnar på " Fronda - En tutte är en tutte" och " Jag är inte gay" på sina mobiler och undrar vad det är för en idiot som skickat  och förgiftat deras mobiler med denna IQ-befriande musik. Snart börjar de nog oxå bli paranoida för vad som ska komma här näst och kommer inte kunna slappna av på flera dagar. Det måste ju trots allt finnas en galning i deras närhet.
Ja ja barnsligt jag vet men vad fan gör man inte för att slippa grubbla ett tag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Magstark:

Jag kan inget göra mer än att säga att jag hoppas att allt löser sig och att jag tänker på er!

Kommentera inlägget här :