BVC och promenad...

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Hade ett samtal med BVC på telefonen idag ang dessa hormonstormar. 3-dagars-gråten håller i sig och jag tycker det borde lägga sig snart, det har ju snart gått 3 veckor och jag mår fortfarande som om det vore 3:e dagen efter förlossningen. Det hör väl inte till vanligheterna att det håller i sig sa hon men det händer. Vi ska dit den 20:e och då skulle vi följa upp det igen om det inte blivit bättre.

Jag har så in i norden med mjölk och hon sa att det kan ha med det att göra, väldigt mycket mat = väldigt mycket hormoner. Hon frågade om jag behövde komma dit och prata, men det anser jag väl inte. Det finns ju inget att prata om, jag har inget att må dåligt över. Jag vet ju att det är hormonerna och att det går över tids nog. Men det är frustrerande att bli så ledsen över ingenting när man borde vara den lyckligaste i hela världen.

Hon frågade om jag ätit idag. Då va klockan över 13.00 och när hon sa det så kom jag på att jag faktiskt glömt bort att äta. Det va tydligen oxå normalt. Allt knepigt verkar vara normalt för en nyförlöst. Efter de andra barnen har allt gått så lätt, nästan för lätt. Nu är allt raka motsatsen, undrar om det är för att det va en tjej denna gången *skumt*

Ät mat, ta en godisbit, gå ut och gå och gå hem och lägg dig och sov va vad jag blev tillsagd.
Så jag värmde mat, åt, gick ut på promenad och n är det den där sömnen som ska till oxå men det får bli en bok.

Promenaden var jätte skön. Tog med mig Kita i kopplet och räknade med lite krångel när vi skulle gå med barnvagnen. Hon har aldrig gått så fint förut. Såg ut som hon var mallig för att gå ut med barnvagnen. Vi gick förbi grävmaskiner, cyklande busiga ungar, mötte 3 hundar och stannade och pratade med folk efter vägen. Inte en ända gång var kopplet spänt. Hon gick banne mig fot hela vägen förutom när hon kissade. Sökte ögonkontakt hela tiden och väntade på kommandon, attans vad duktig hon va. Det där med att gå med vagnen är nog hennes grej, verkade som om hon kände sig nyttig.

Mattes duktiga tjeja, men nu är hon helt slut. Tror jag det, blev nog mycket hjärngympa för henne.

Nu ska jag lägga mig och läsa The Dirt med ens lillan sover.

Kommentera inlägget här :