Jag har fan gjort det igen!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
Ja en Terry alltså!

Det är ju själva fan att jag aldrig kan tänka först och handla där efter!

Denna gången handlar det om att jag i ett tidigare blogginlägg i sommras skrev om att jag gärna går på vissa möten osv för att få titta lite på en viss människa som jag anser är så där lagom vacker.... Eller vrålhet med andra ord.

Detta är en människa som jag mailar en hel del med och härom dagen slog det mig att min blogg adress står med i mailen jag skickar.
Började då rota i minnesbanken i mitt bakhuvud om jag bloggat om detta ämne och jag hade ett svagt minne av att det var så men jag tänkte att "jag tänkte nog bara göra det, det blev nog aldrig av". Jag gick därför aldrig in i arkivet här på bloggen och kollade för jag "hade ju bara tänkt att blogga om det". Berättade detta för Terry idag och hon talade utförligt om för mig vad det var jag skrivit "typ gå på föräldramöten för att spana in heta lärare osv"....... FAN FAN FAN. Och det stämde minsann, jag hade skrivit något liknande.

Tur jag inte har några svårigheter att tala om för någon att de är heta om jag anser det. Men lite förargligt är det.

Nu ska jag byta bajsblöja och förbanna mig själv för att jag är jag. Ska dessutom försöka komma på en strategi för att slippa följa med till skolan något mera eftersom jag då inte vet hur jag ska bete mig. Risken är ju inte så stor att just det inlägget uppmärksammats men efter att Filip trissat mig lite och plågat mig genom att tala om att det är klart dom läst så blir jag lite paranoid.

Tänk först och handla sen....... Vad betyder det!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Med Arne ankas berömda visdoms ord: Att tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man skitit. Mvh: Landlord in hell/NICK.

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

skulle vara en upplevelse att träffa denna Terry. NICK.

Kommentera inlägget här :