Jag trodde jag hade gjort en Terry.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
För några dagar sedan så fick jag en hel påse med kondomer av en kompis som jag ska ge bort till någon "skriver inga namn". Eftersom jag inte visste vart jag skulle lägga dom så gömde jag dom i barnvagnen för att inte några barn skulle hitta dom. Inte det smartaste stället men det va allt som fanns att tillgå när jag skulle akutgömma dom för instormande barn.

I går kväll va vi på möte på ungdomsgården ang nattvandringen som ska börja här i Östansjö. Naturligtvis glömde jag tömma vagnen innan vi gick.
Vagnen stod precis där kvinnan som skulle informera oss om allt stod. Hon va lite nervös och tog till vagnen som stöd.
Hon stod där och skruvade sig vid vagnen. Varje gång som hon rörde sig så gled överdraget längre och längre åt sidan. Då slog det mig!
"FAN!!! DET LIGGER EN HEL GENOMSKINLIG PÅSE MED KÅDISAR UNDER ÖVERDRAGET"

Jag visste att det bara behövdes en snudd till av henne på överdraget så skulle hela påsen blottas. Jag satt där och svettades och bad att hon inte skulle se vad som låg i vagnen. Precis när dom talar om att vi ska ta en paus så glider överdraget av. Jag kastar mit fram till vagnen halvt panikslaget och ser att påsen är borta. VART ÄR DEN?!?!?! Lyfter på babyliften och vänder upp och ner på vagnen. Letar på golvet, bakom vagnen.

Kunde se framför mina ögon inne i min skalle hur någon viftar med påsen och frågar "är det här din påse?" Jag insåg att jag i denna lilla hålan skulle bli fördömd när påsen hittades och med min otur så skulle påsen gå sönder och det skulle regna kådisar i hela ungdomsgården.

Började få panik.
J sitter ca 2 meter ifrån och när jag tittar på honom så ler han elakt. Han vet precis vad jag letar efter och han njuter av att se paniken i mina ögon.

- VAR ÄR DOM?!?! fräser jag smått hysteriskt.
- Vadå? flinar han hånfullt.
- Vart fan är påsen.
- Den lade jag ur hemma innan vi gick.
- Skämtar du.
- Nej, jag antog att du skulle glömma det och det kändes inte lämpligt att ha den påsen där när vi tog med vagnen.

Jag var färdig att mörda honom. Han hade faktiskt kunnat berätta att han lagt ur påsen. Om inte annat när han såg hur jag i panik började slita ur inredningen i vagnen samt kollat av hela golvet innan någon hann att trampa på den.

Nä i stället sitter han bara och njuter av att se min panik och säger ingenting. Ja han va ju skadeglad i alla fall. Det kan jag väl bjuda på då och jag roade honom så.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Waersta:

Underbart! Önskar att jag hade gått på mötet. =)



2:a kommentar, skriven , av Tina:

Haha, kunde blivit lite roligt annars! DU skäms väl inte för sånt? Jo jag tänkte så här om att dina jäkla komentarer försvinner ledsen. Skriv ett meddelande till mig på bloggen, istället för kommentar och sen kopierar jag det och gör till ett inlägg. Om du orkar en gång till förståss....kram!

3:e kommentar, skriven , av Nick, Landlord in FROZEN hell.:

Rent tekniskt är det ju annars en lysande ide´att dela ut kondomer just på ett sånt möte. Det borde ju i en framtid minska belastningen på nattvandrarna om fler använder dessa.

Kommentera inlägget här :