Vikt och sopkorg!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Kunde inte låta bli att ställa mig på vågen igen eftersom jag känner att jag försvinner mer och mer. Ytterligare 2 kg borta. Nog för att jag idag lyckats att raka bikinilinjen för första gången på länge men riktigt så mycket hade jag ju inte samlat på mig "ironi"
Så här lite har jag inte vägt sen jag började med medicinerna för något år sen som lade på mig 25 kg. Oavsett hur mycket jag bantat och kämpat med olika metoder hade jag bara fått bort en bråkdel av dessa kg:n. Innan bröllopet slet jag som ett djur med detta med mycket små resultat.

Nu kan jag inte sluta titta mig i spegeln och undra vad fan det va som hände, hur blev jag så här. Svaret att "jag har varit gravid" känns inte riktigt som det stämmer. Så jag började fundera vad jag gjort under graviditeten, jag har ju ätit som en häst. Och jag kom på att det är nog det som är svaret.

Eftersom jag mått så illa och spytt så har jag lyckats lindra illamåendet genom att:

Frukost: kl 8.00
Frukt: kl 10.00
Lunch: kl 12.00
Frukt: 14.00
Middag: 17.00
Kvällsmat: 20.00

Och på detta massor med vatten. Eftersom jag inte heller klarat av fet mat har det blivit mycket sallad med kött, sallad med kycklig och vanlig husmanskost i allmänhet. Godis har det inte heller funnits sug på och har jag varit sugen på det så har det räckt med en bit för att jag ska bli godis-mätt. Tårtor, kakor och bakelser har oxå varit svårt att få ner. Det har bara gått ner sånt som känts lätt om man kan förklara det så!

Tyvärr är godisuget värre nu men det räcker fortfarande med 1-2 bitar för att jag ska bli mätt på det.

Detta är det ända förklaringen på hur det kunde bli så här, jag som fasade för att gå upp alla mina kg:n jag kämpat ner mig igen.

Ja ja nog om det. Nu ska jag dricka linfrö-slem "för magkatarren" och byta bajsblöja. På tal om bajsblöja så vill jag ha en sån där inte-lukta-skit-blöj-sopkorg! Vart hittar med en billig sådan?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Man kan ju få en sån gratis på babyproffsen trro jag, om det är från pampers eller libero, man får gå in på deras hemsida o kolla!

Annrs köper man en på babyprossen!

Tack för en rolig blogg!

2:a kommentar, skriven , av Hontass svarar på kommentar.......:

Tack för tipset det ska jag kolla upp.



Kul att du tycker om bloggen, du är så välkommen tillbaka så!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Du äter inte som en häst, lilla du...

- men som en sparv!

skratt



En häst äter bara några få procent av sin totala kroppsvikt varje dag...

- en sparv 20 gånger sin kroppsvikt ;)



Jag måste bli gravid så jag kan bli smal, jag med

K

Kommentera inlägget här :