Mysteriet är löst....

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ni minns att jag igår skrv om att jag vaknat med en braksmäll och att Ossy vankade helt jättre stressad fram och tillbaka.

Nu har vi löst mysteriet. Vi har ett litet bord står brevis soffan. På det stod en glasljustake och ett schackspel i mässing. Brevid bordet står en hör lampa på fot. Fotn är bred och av metall.
Igår la vi märke till att allt på bordet låg på golvet och att det blev en sådan smäll va ju inte konstigt med mässig och glas rätt ner på plåten. Då började vi ju naturligtvis fundera på hur detta gick till. Det va ju bara Ossy som reagerade på det och de andra hundarna sov som stockar "Kita blir hysterisk om det är nåt annars".

På soffans armstöd brukar amningskudden ligga. På den, längst upp brukar Ossy ligga och balansera och sova. Antagligen har stackaren vält baklänges i sömnen och trillat ner på bordet och slagit ner allting.

Igår kväll när vi skulle sova så blev han igen jätte stressad och visste inte vart han skulle ligga "han har inte lagt sig på kudden sen dess". Kita och Artur hade lagt sig i ena buren som står öppen så jag la in Ossy i buren brevid. Det tyckte han om, han bäddade ner sig och somnade som en stock.

Så va det mysteriet löst.... Tur vi upptäckte det för det var glas under hela soffan.

Kommentera inlägget här :