Söndag med bad och fläflan.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Det blev inga bilder idag för när jag skulle slå på Zacks kamera dog batterierna.

Dagen har i alla fall varit skön. Jag har framför allt tagit det så lugn det bara går, och har inte mått så bra. Troligtvis är det alla hormoner ihop med värmen.

Jag tog i alla fall årets första dopp idag och det var jätte skönt, även om jag trodde tuttarna skulle förvandlas till isblåsor och falla av innan jag vande mig.

Jag har även kommit på att jag har en väldigt kreativ liten son! Leo kommer med de mest finurliga lösningar för att få som han vill. När vi hade badat färdigt och skulle bege oss hemåt så var han väldigt trött och grinig:

- Mamma, kan du bäja mig.
- Nej gubben jag kan inte bära dig, du kan gå själv.
- Men det göl så ont.
- vad gör ont? 

* I samma veva som jag vänder mig om för att titta på honom så börjar han gå väldigt bredbent och halta*

- Det göl så ont mamma!
- Ja men vart har du ont!?

- Öh........ *Han stannar upp och tänker en stund!*  En fläfla bet mig i pungen.
- Va!
- En fläfla bet mig i pungen!
- En vad?
- FLÄFLA!!!!
- En kräfta!?
- Ja en...... kläfta.... Det bet mig i pungen så nu kan jag inte gå mamma. Du måste bäla mig.

* Ja vad säger man, kreativ, fantasirik, manipulativ.... eller vad?*

Nu sover i alla fall den lilla pojken och den stora är på G att knoppa in, J ligger i badet och jag ska lägga mig i sängen med 2 1/2 män och äta glass!

Natti natt.

Söndag och mors dag.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter och försöker få i mig morgonkaffet med hopp om att vakna till lite.
Har fruktansvärt ont idag men det är ju självförvållat eftersom jag inte tar det riktigt så lugnt som jag borde. Men jag har blivit mycket bättre på det där att dela upp arbetet och vila i mellan. Hade det varit för några veckor sedan så hade jag inte varit kapabel at röra mig alls och bara legat i sängen och gråtit av smärta, så lite framsteg gör jag ju trots allt.

Leo kom och väckte mig med en stor morsdag-kram i morse. Han gav mig ett armband som jag nästan är säker på att någon annan gjort och sa att han gjort det på dagis i Fredags trots att det legat i vårat badrum i ett halvår.
 När jag sa att jag visste hur det låg till kastade han sig om halsen och sa med den mildaste röst "GRATTIS MIN MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG"
Då kan man ju inte göra annat än att le gott.

Nä nu ska vi få på oss lite kläder och åka till Östansjö och pyssla lite. Eller ja jag får väl vara den hemska arbetsledaren idag, det gör jagju bra när jag har en sån värk.

Lånar med Zack kamera för min har tappat sugen få se om det kan bli lite bilder sen!

Ha en fin Söndag.

J skäms på riktigt!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Såg att min man hade lämnat en kommentar ang mors arm i elhissen:

"Ärligt talat tror jag inte att du skulle kunna fastna med armen i elhissen.
Mycket lyckas du med men det tror jag inte du skulle göra."


- Varför tror du inte jag skulle kunna lyckas med det då?
- Men hallå, fastna i en ruta. Inte ens du skulle kunna lyckas med det.
- Nähä och varför inte det då?
- Nä det går bara inte!
- Då ska jag berätta för dig att jag faktiskt lyckats klämma hela huvudet i en elhiss en gång!
- *tyst*................. *en kraftig ansträngning att inte få drickan att spruta ur munnen*
- Vad?!
- Du är fan inte sann!!

*Och där var samtalet avslutat med ett kraftigt ruskande på huvudet*

Zack nöjd med nya skolan!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Zack var i nya skolan idag och hälsade på. Han hade en riktigt bra dag!
Från att vara sämst i klassen var han plötsligt ett mattesnille. Det visade sig att i hans nuvarande skola är dom betydligt längre fram än på den nya. Han var mycket nöjd för det gör ju att han kan börja där och vara på samma nivå som de andra barnen och med det kom det plötsligt mycket motivation och till och med matte var roligt!

Det kändes så himla skönt att se honom så glad och nöjd. Riktigt nyttigt för gossen!

Mamma kan oxå!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
Terry ringde i dag och skvallrade om att mor min lyckats klämma armen i elhissen "rutan på bilen" när hon skulle slänga ut en cigg genom rutan!

Jag säger ju det. Vi kan skylla allt på mor!

Jo då jag lyckades.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Jo då jag lyckades idag med.

Jag satt i bilen på motorvägen. Stressad, illamående och svetten bara rann! Fick panik och drog på fläkten på max. Det bara sprutade in pollen, frömjöl och såna där vita luddiga saker. Rätt i mitt svettiga ansikte. Snacka om panik i 120 km/t. Det kröp och kliade över allt i ansiktet och jag började nysa hysteriskt.
Ja det va väl inte så farligt.... Nä om det inte vore för att jag gjorde precis samma sak i måndags men ändå kliver på tabben igen! PUCKO!

Slår på stereon för att fokusera på något annat. I högtalarna skrålar U2 & Mary J Blige med låten ONE. Denna låt får mig att ta i för full hals och sjunga så blygläpparna fladdrar. Saktar ner farten på väg in i stan och kan äntligen veva ner rutan till max. Fortsätter gala för full halls och stannar vid trafikljuset. Sätter på låten från början och börjar om igen. Råkar slänga en blick åt vänster ut genom rutan!
Där står en volvo med alla rutor nervevade och 4 st personer bara glor på mig med öppna munnar.

Kan ju föreställa mig hur jag såg ut där jag satt och gol och rockade när jag levde mig in i musiken. Ja tyst blev jag ju i alla fall. Fick sitta på parkeringen en stunt på USÖ och begrunda hur i he***te jag alltid lyckas. Jag måste ju vara totalt i min egen lilla värld.
Men åter igen har jag gett någon en anledning till att skvallra lite och kan jag förgylla någons vardag så bjuder jag på det så gärna.

Haglar Terrys:ar.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag lyckas att göra en massa Terrysar hela tiden och det blir bara värre och värre!

I helgen skulle jag fälla ner taket på släpvagnen innan vi skulle åka från kåken. För att vara ordentlig och tänka på ergonomi och allt det där som är bra när man drar och lyfter så ställde jag mig riktigt nära och tog i med hela kroppen. Med en oerhörd kraft drog jag ner och tänkte inte på att mina hormonstinna gravidtuttar faktiskt tar mer plats än jag tänkt mig! Det kändes som jag klämde fast hela tutten i släpvagnen och jag vågade knappt titta på den med rädsla för att den skulle ha spruckit eller slitit sönder piercingen eller nåt! Ett vrål ekade över hela Östansjö men eftersom vi hade främmande så lyckades jag trots allt behärska ett ordentligt spel. Till och med J var imponerad av min självbehärskning även om en annan åskådare tyckt att jag va färdig för hispan med min hänsynslösa barnslighet.


Igår skulle jag måla det sista i sovrummet och stod och pratade med J samtidigt! Med hela rollern full med färg började jag gestikulera i min iver över samtalsämnet. Ja behöver jag säga att det blev färg överallt. 3 sekunder senare ska jag vända mig mot väggen och tänker inte på att pinnen son rollern sitter på är så lång och sopar till både J och hans fulla kaffekopp och ja..... kaffe överallt.

Nu mera blir J skräckslagen så fort han hör ett litet kvävt "OJ". Ett "OJ" är ofta ett resultat ev en ordentlig miss i det jag håller på med nu mera. Mina ilskna raseriutbrott byts mer och mer ut mot ett för honom skräckinjagande "OJ"

Sen förstår jag inte varför barn inte bara kan vara tysta .
Gick in på konsum idag och skulle handla. Plötsligt känner jag hur hela magen bara knyter sig och jag vill vika mig dubbel. "Fan jag måste fisa" Gör det lite försiktigt och känner att det släpper lite i magen!
Då utbrister Leo högt och ljudligt:

- Fy mamma vad det luktar illa här!!
- Mmmm kom nu!
- Känner du det?!
- Ja.
- Vad är det som luktar då?
- Jag vet inte! Kom nu så tittar vi ut någon glass.
- HAR DU FISIT MAMMA!!!
-
*Shhhhhh* TYST KOM NU!!

- VA!!! Men Mamma!!!!

Det är såna här små grejer hela tiden, jag tror minsann att jag inte borde vistas i möblerade rum och bland folk tills denna galenskap gått över. J han bara ruskar på huvudet och idag frågade han om det fanns någon ångerätt på mig. Skäll får han hela tiden stackaren.
Men vadå jag är ju gravid, jag får skälla hur mycket jag vill för de mest osannolika saker.

Det är nog en himla tur att jag är så oemotståndlig för övrigt ;-)

Nu ska jag lägga mig och begrunda hur jag ska planera morgondagen för att slippa hamna i några mer Terrysar!

Lite mycket nu......

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Bloggen är inte direkt prioriterad nu. Det rör sig för mycket i både runt mig och i mig!

Har lite för mycket att tänka på både positiva och negativa saker. I stället för att få en gnäll blogg så ger jag helt enkelt fan i att skriva.

Återkommer när jag har nåt positivt att tillföra.

Uppskattning

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Min fru var väldigt ledsen igår kväll.
Hon känner sig som en ordentligt dålig fru just nu.
Den här värken är hemsk mot henne och att hon målade lite i torsdags har ju satt sitt till.
Åter igen behöver moraltanterna inte säga att "Vad var det vi sa".
Vi var väl medvetna om att hon skulle bli dålig av det.
Åter igen vårat val, vi är vuxna.

Men jag tror att det som väldigt mycket gör henne ledsen är att jag väldigt gärna vill ha en viss form av kärlek o närhet. Är just nu väldigt sugen på min fru och hon känner att hon är otillräcklig just nu.

Jag har all respekt för hennes värk och väntar hellre några dagar för att värken ska få lägga sig, för den kommer ju inte att försvinna. Det är ju det som är det tragiska med den.

Men min kärlek till denna underbara kvinna hindras inte av lite värk o surt humör som blir pga värken.
Jag älskar henne så otroligt mycket och det ger mig väldigt mycket njutning att bara få ligga tätt intill henne o hålla om henne eller tvärtom.

Visst var det svårt med den närheten igår då man knappt får ha handen på henne för att det gör så onte då. Så illa är det, som en beskrivning för er som inte förstår hur ont det gör. Jag kan inte smeka henne på ryggen för det känns som en ångvält kör över henne. Jag kan lova er att det är inte lätt ibland när man vill kramas riktigt hårt med varandra.

Så en sak kan jag lova er och det är att man lär sig att ta vara på andra saker än bara sex iaf.
För oss är just närheten när vi sover ovärderbar, det är inte långa stunder vi sover utan att hålla om varandra.
Det blir mycket kyssar o pussar när man passerar varandra.
Framförallt från J för frun behöver verkligen veta att hon är älskad när hon känner att hon är en dålig fru.
Jag skulle inte säga att hon är en dålig fru för han är helt fantastisk som fru.
Jag är riktigt nöjd med denna kvinna.

Jag kan bara konstatera en sak.
Jag älskar dig Sandra Mörk Sundelin.

Lite mer info

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Hon den där och J var i huset igår o idag.
Igår handlades det färg för att måla 2 rum.
Detta har nu gjorts både vardagsrummet och vårat sovrum har fått sig ett lyft.
Riktigt stiligt om man får säga det själv.

Hon den där har verkligen hjälpt till med målningen.
Det är inte bra för hennes värk men satan vad duktig hon har varit.
Visst kommer hon ha ont i morgon, det tar vi så ni behöver inte ens fundera på att skriva någon gnällig kommentar.
Hennes liv hennes bekymmer om hon väljer att ha värk.
Tack för den respekten.

Måste säga att det går ordentligt fort när båda två hjälps åt att måla.
Det är skönt när man slipper göra det själv o det är riktigt roligt tillsammans.

Det med att jag ordnade vatten där ute förra veckan är jag glad över för dagen efter jag ordnade det skulle det första barnet gå på toa efter 10 min och nästa efter en halvtimme.
Idag har både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare provats så dom fungerar.
Lite vattenkranar som ska renoveras bara sen är allt klart för att kunna bo där sen.

Får se om frun får fram några före o efter bilder på rumena som vi målat.
Imorgon får hon inte göra något alls i huset utan ska bara ligga i en soffa iförd enbart underkläder som en aptit retare för J.

Att vara en bra mamma suger ibland!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
När jag hämtade Leo på dagis idag så berättade hans fröken att det inte varit någon rolig dag!

En av pojkarna bara slåss och sparkas och Leo hade fått tagit en hel del stryk. Jag ifrågasatte vad dom gör åt saken. Hon svarade bedrövat att det av vissa skäl inte går att göra så mycket annat än att prata med pojken.

På vägen hem började Leo prata om hur han fått slag i ansiktet med en plasthäst och att han blivit sparkad på. Han tyckte vi skulle ta och åka till doktorn och ta bort det onda. Som den pedagogiska mamma jag är förklarade jag att doktorn inte behövdes och att fröken tar hand om det där. Berättade för honom hur duktig han är som inte slåss och allt det där man ska säga när man är mamma.

Men........

Egentligen vill jag säga:

Ta tag i nacken på ungjäveln och gör ett snabbt ryck neråt samtidigt som du sätter upp ditt knä så det träffar han på näsan. Sen när ha står med näsan i händerna dunkar du till han i ryggen så han ramlar omkull. När han väl ligger ner kan du sparka och slå så mycket du bara orkar sen rör han dig aldrig mera igen.

Men det kan man ju inte säga. Nej för jag är en sån där ordentlig och pedagogisk mamma. I stället får man dra någon löjlig ramsa om hur dumt det är att slåss och att fröken löser det där  och det går över när jag blåst och pussat på det onda samtidigt som man vet om att det inte hjälper ett dugg när han får stryk om några dagar igen.

Fan vad det suger att vara en bra mamma ibland!

Rapport från verkligheten.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Nu har J kommit hem från huset.
Har varit där en sväng och ordnat så det finns vatten.
Det är ju ett o annat rör som har frusit sönder men nu finns det vatten i ett av kökena och i duschrummet.
Det har ju sina fördelar om vi kan gå på toa när vi är där.
Dagarna när vi pysslar blir mycket bättre då.
Annars lär vi ju inte mer än hinna dit innan något barn behöver gå på toa.

Det som känns skönast är det att vi faktiskt har börjat nu.
Tanken är ju att ordna lite i trädgården nu i helgen.
Jag misstänker att jag kommer spendera mycket tid där nu på kvällar.
Men det känns helt rätt för det är inte så mycket som måste göras för att kunna bo där.

Så nu har ni fått lite rapportering om läget.

I omklädningsrummet på USÖ!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Har tagit mig ur sängen idag och for in till USÖ för att träna lite i varmvattenbassängen. När jag var klar och hade dushat så var det bara jag och en äldre dam 60-70+ i omklädningsrummet.
Tanten sitter bakom mig på en bänk när jag försöker kränga på mig trosorna med garvidmage och fläskhäck. Känner mig plötsligt väldigt iaktagen och slänger en snabb blick bakåt.

Då utbrister tanten:

- Jag har aldrig förstått det där med snör-trosor.
- Va?
- Ja såna där små som du har på dig.
- String?
- Ja snören, det är ju bara ett snöre där bak.
- Nja det är väl lite mer än ett snöre!
- Är det inte obehagligt? Gör det inte ont! Fryser du inte!.
- Nej, nej och nej.
- Vad är det för fel på såna här?
säger hon och pekar på sina vit-gula tantrosor med häng i röven och små blåa blommor på.
- Det är absolut inga fel men jag trivs bättre så här!
Men blir de inte smutsiga där inne då?
- Man få väl hålla sig ren?
*börjar tröttna på att försvara mitt val av trosa"
- Jaha men vad är det som är bra med dom då?!

- Om det kliar lite i rumpan kan man bara ta tag i snöret och dra lite! Kliar det mycket kan man rycka till ordentligt!


Tanten blev tvär-tyst och slängde av sig sina trosor, stängde sitt skåp, slängde mig en halvt skräckslagen blick innan hon gick in i dushen. Jag insåg att där var samtalet över och kände mig ganska nöjd med att tanten nu har ett väldigt hemskt och smaskigt skvaller att ta med sig till PRO-mötet.


Tur jag kan berika någons liv med mina trosor!

Skönt!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Hur skönt är det inte när man ligger i sängen och försöker få värken i lagom balans.
Så känner man armar omkring sig, mannen kommer hem innan dagen knappt börjat för att dom är klara. Kryper ner i sängen och bara håller om en i flera timmar! HELT UNDERBART!

Flera såna mornar vill jag ha!

Gjorde ett riktigt bra köp!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
För några år sedan var det dags att köpa en ny mobil, min gamla hade gett upp. F " Leos pappa" hjälpte mig att hitta en lämplig modell! Det blev en sony ericson k550i eller vad fan den nu heter "inte lätt med alla bokstäver och siffror"

I alla fall så är det ju ganska svårt att hitta en lämplig mobil när man är småbarnsförälder. Hellst ska den ju hålla för att bli tappad i skurhinken och nerkräkad av barnspyor, den kvalitén har ju inte dagens mobiler direkt. Visst nu efter ca 2 år så är den lite glapp och så där men jag insåg härom dagen att jag nog gjort ett jävligt bra köp.

Andra mobilerjag har haft har gått åt på väldigt kort tid. De är ju så känsliga så de blir fuktskadade om man bär dom i Bh:n "vilket jag ofta gör för att inte tappa bort den".
Men denna manick sviker mig inte! Jag har tappat den, hällt vin, välling, och annat äckligt på den. I förra veckan tappade jag bort den och hittade den på en gräsmatta efter spöregn. När jag plockade isär den så rann det ur vatten, slängde upp den på instrumentbrädan och drog på fläkten. Såg hur hela displayern fylldes med imma och inget fungerade. Men efter några timmar så va den sig själv igen och jag kunde åter igen andas ut!

I förmiddags skulle jag till vårdcentralen. Kastade mig ut genom dörren med handväska, nycklar, telefon och allt det där som en kvinna ska ha med sig. Jag såg hur min kära dyrgrip for ut mina händer och studsade ner för stentrappan samtidigt som alla delar flög åt olika håll.
Åh nej!! Jag såg hur min kontakt med omvärlden försvann och svetten började rinna i min panna. Med skakande fingrar pusslade jag ihop den igen och slog på den!

Med ett stort leende välkomnade den mig med sin start-icon.

Nu inser jag att om den här väl går sönder så kommer jag aldrig hitta nåt som fyller mina krav på stötålighet och icke fuktkänslig!
Jag ska börja hantera den med silkeshanskar tror jag!

Tack och lov för änglar!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Vi har några änglar i våran närhet tack och lov. Människor som vänder ut och in på sig själva för att hjälpa till och gör det även om de inte själva har det så lätt!
Jag blir så tacksam över att det trots min nitiska syn på mänskligheten finns såna människor.

Det luktar gott i hela lägenheten av nybakt bröd men jag är fortfarande mätt sen middagen vi åt hos M & L tidigare i kväll. Jag tror aldrig jag hållt mig mätt så länge sen jag blev gravid. Inte bara god mat utan även trevligt sällskap och lite annat att tänka på för en gångs skull.

Om jag inte kan sova i natt så är det i alla fall inte för att det inte finns mat hemma. Är hellre vaken pga värk än av oro men så trött som jag är så lär jag somna när värktabletten är intagen.

Ska försöka att titta på en film med min man om vi nu kan hålla oss vakna!

Ps: Jag och J matchar varandra underklädesmässigt idag *mohahahahaha*

Någon på ryggen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag och hundarna är ensamma hemma. Trots det rör det sig lila mycket som om alla 6 vore här.
Någon pockar hemskt på min uppmärksamhet men jag orkar inte bry mig. Detta är i och för sig inte ovanligt om jag hamnar i en knipa eller på annat sätt har problem. Många kloka ord och råd vill komma och ibland bara närhet som tröst men jag orkar inte nu. En känsla av att någon flåsar en i nacken och dörrar och skåp som öppnas och stängs kan jag ta. Men när sladden till datorn dras ur väggen 6 gånger på några timmar då blir jag förbannad. Jag blir samtidigt lite full i skratt för det är väl kanske det bästa sättet att få min uppmärksamhet men va fan.....

Sist Det faktiskt var något viktigt som skulle framföras och jag blev förbannad så fick jag en lampskärm i huvudet när jag låg i sängen. Få se vad det blir denna gång, får väl sopkorgen på skallen denna gång.

Med brist på annat - Onödigt vetande!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Min graviditet - BF Fre 9 okt 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 11 maj 2009.
Din graviditet startade Lör 3 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 17 jan 2009 (ägglossningen).
 Du är på dag 129 av 280. (46,1%).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 2 fulla dagar (v18+2).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 9 okt 2009
Du har 151 dagar kvar till beräknad förlossning.

Måste gnälla jag med.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Nu är det ju så att det är mycket tack vare bilen som måste lagas som det kör ihop sig ekonomiskt.
Den tar framförallt tid att laga o tid är pengar.
När varje kväll o helg dag går till att ordna den så går det inte att jobba extra.
Dessutom har det varit väldigt tungt på jobbet i några veckor så det har inte ens funnits ork till att jobba extra. Det gör också att pengarna tar slut väldigt fort. Det finns väldigt mycket hål att stoppa pengar i. Det vet ni ju allihopa att det är så.
Ni som är unga o slösar pengar kan ju skylla er själva. Men när man kommit upp lite i ålder så är det inte direkt så att man kan skära ner på något utan man måste betala skiten.

Nu finns det ju en ände på det hela men det gäller att ta sig dit och det finns mycket inbokade utgifter som ska betalas av. Men vi får belägga oss själva med inköpsstopp igen. Så enkelt är det för det kommer inte att gå annars.
Vi får skära där det går och på dom få onödiga utgifter som vi har.

Det är en riktig prövning för kärleken när det blir så här, det kan jag lova.
Jag brukar inte se allt som nattsvart men när tom jag går ner på knäna o blir irriterad över småsaker då har det gått långt. När en sådan sak som att jag inte får hjälp med att bära ut soporna när någon ändå ska gå ut tex får mig vansinnig då är det illa. När jag blir irriterad osv blir jag väldigt trött o det har skett den sista veckan. Jag vill sova hela tiden fick tom sova middag i fredags för att orka. Det finns inte tid för att sova för det ska kunna jobbas för att få in pengar.
Men när pengarna för ev extra jobb redan är uppbokade är det inte ens roligt att jobba. Det blir bara ett måste att jobba. Då tappar man sugen jävligt lätt.

Att fruns värk varit extrem den sista tiden gör inte saken bättre heller.
Hon har sin kurs att tänka på och den suger krafterna ur henne totalt.
Så det innebär att hon kan inte hjälpa till hemma fast hon vill det.
Det blir en ännu tyngre börda då när man jobbar extra för att få in pengar och måste ställa sig o diska ett stort berg av disk. För det är ju inte så att vi får den minsta hjälpen av någonannan som bor här.
Ett så fint tillfälle som att visa att man är hjälpsam genom att ta ut soporna när man ju ändå går den vägen till skolan osv.
Nä det är bättre att vi vuxna får göra allt så dom bara kan glassa runt som dom vill.

Nog med gnäll för den här stunden.

Vid protokollet J

Tegelvägg och bluetooth.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Allmänt nockad är man idag! Försöker hitta en lösning på den ekonomiska knipan denna månad men vi hittar ingen!
De sista 48 kr fick gå till att tanka så jag kan ta mig in till den där förbannade kursen i morgon. Vi är ju inne på att sälja en bil men det går inte heller för ens vi fått ordning på den andra annars står vi helt utan bil och då skiter sig allt ännu mera.

Så vad gör man. Ska man gå in till en granne och säga att man är från invandrarverket och kräva att dom betalar en sk "direkt-uppehålls-skatt" och hoppas att de inte kommer på bluffen innan vi hunnit flytta. Det hade ju räckt med några familjer så hade vi klarat oss fram tills löning.  Äh det går ju inte, jag har ju ingen tolk.

Det går ju inte att vrida och vända på pengarna heller för det finns 3 kr och 50 öre. Många månader har det varit tungt men inte så här. Annars brukar det kunna trilla in något jobb någonstans i rättan tid men inte denna månad. Nu blev det ett språng in i tegelväggen med näsan först. I morgon måste det handlas för då är allt slut men hur...........  När man rivit den sista kanten på osten och delat upp brödet för att det åtminstone ska räcka till frukosten för att sen veta att det är stopp då vill man bara grina. J som alltid brukar vara så positiv och säga " det ordnar sig" är stum och då är det riktigt illa. Det var meningen att en grej skulle lösa sig i helgen för att vara trygga några dagar men det sket sig oxå. Så vad gör man!

Ligger fortfarande efter sen förra krisen liksom och klarar vi bara denna månad och nästa så blir det bättre men fram tills dess då!

Inte meningen att klaga så in i helvete och man ska vara tacksam och allt det där men detta tär kan jag lova.........

För att slippa tänka på det så har Jag och Zack roat oss med att skicka massa sjuk musik till alla som dyker upp på min bluetooth-kontakt-lista. Så nu sitter en jävla massa människor och lyssnar på " Fronda - En tutte är en tutte" och " Jag är inte gay" på sina mobiler och undrar vad det är för en idiot som skickat  och förgiftat deras mobiler med denna IQ-befriande musik. Snart börjar de nog oxå bli paranoida för vad som ska komma här näst och kommer inte kunna slappna av på flera dagar. Det måste ju trots allt finnas en galning i deras närhet.
Ja ja barnsligt jag vet men vad fan gör man inte för att slippa grubbla ett tag!

Ett stort ekooooooo...

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det har varit ett stort eko här på bloggen ett tag! Jag har inte mått så bra så bloggen har fått bli åtsidosatt. Mycket värk, illamående och kursdagar sätter sina spår både fysiskt och psykiskt. Många tårar blir det i mellan åt, tack och lov att allt är övergående.

Bjuder i alla fall på en bild från ultraljudet på den lilla tjejen! Bilderna blev inte jätte bra men det syns ju i alla fall att det är nåt där inne :-)

                                                                         
18 veckor

Ultraljud och bilfan!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Nyss hemkommen från ul som gick jätte bra. Dom tror att det är en liten tjej där inne. Dom kan ju aldrig säga säkert men vore dom inte säkra så skulle dom inte säga nåt. Allt såg fint ut och den lilla växer som den ska och har allt på plats osv.

Nu ska jag gå ut och sparka på min bil få se om jag kan ta mig till Hasselfors och klippa hundarna. Allt går sönder på bilfan hela tiden och både jag och J börjar tröttna. Om inte annat så börjar det bli jävligt dyrt att bara laga och laga.
Vi hade tjänat på att köpa en ny bil som bara behöver servas då och då, men eftersom vi är så ordentliga så kan vi ju inte råna en bank till att ha råd med det.

Bilfan ska nu bestraffas för vad ska jag med ett körkort till när det inte går att ta sig någonstans i alla fall.

Det går faktiskt att fostra en man!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Jag får ibland höra att jag fostrat min man väldigt bra. Ja det kan jag nog hålla med om. Det går faktiskt men man får vara listig, ha tålamod, självdisciplin och använda sig av det som svider mest.... Sex så klart.

Jag kan nog faktiskt ärligt säga att jag tror detta fungerar på de flesta män eftersom de är trots allt ganska så primitiva och går på sina drifter. Man måste ha en långsiktig plan och min plan fungerade uppenbarligen så jag tänker dela med mig av den.

1. Man börjar helt enkelt att vara en sur, bitchig, sexstrejkande subba under en längre tid. Men det är väldigt viktigt att man hela tiden kontrollerar så det inte går så långt att han hinner tröttna totalt. Då är risken stor att allt hinner bli förstört innan man ens hinner komma till punkt 2.

2. När man ser att NU är det på bristningsgränsen för att han ska orka med dig " detta kan ta allt från några timmar till flera veckor beroende på vilken typ av tålamod din man har"  blir du helt plötsligt ganska snäll och medgörlig. Men vad du än gör släpp INTE till.

3. Ganska snart kommer han börja göra små sexuella antydningar. Du är fortfarande mild och go men klargör noga för honom att du faktiskt är i en icke-sexuell-fas och att du tycker det är fruktansvärt jobbigt att höra dessa små sexuella antydning "släng in en tår om det krävs". Förklara att ju mer han antyder ju längre lär det ta tills du får lusten tillbaka. Det kan ju ta LÅNG tid att få lusten tillbaka om det vill sig illa.


4. Eftersom mannen minne av vad du säger när det gäller såna här känsliga saker inte hör till långtidsminnet så får du gå vidare till steg 4 inom några timmar ja till och med minuter om han är riktigt primitiv efter att du gjort steg 3.
Börja att själv ge små sexuella inviter men direkt du får gensvar MÅSTE du vara blixtsnabb och påminna om det som ni diskuterade om i steg 3. Det kan krävas ett evigt tjatande om steg 3 och mycket frustraktion hos din själv men med egen onani och tålamod är det värt besväret.


5. Här har man oftast kommit till den punkt där han inte riktigt törs öppna munnen med risk för att det ska komma ut nåt fel och lidandet av sexuell avhållsamhet ska bli ännu längre, samtidigt vet han inte ett dugg vart han har dig. Låt det vara så ett tag men va noga med att själv slänga in små inviter för att han inte ska tappa hoppet och sticka. Skulle du komma på honom med onani eller porrsurfning eller andra sexuella handlingar så bli jätte ledsen och bestört och tala om hur ledsen du är som inte räcker till för hans behov och hur ont det gör att han måste ta till såna medel "givetvis är allt det här okej för dig när hellst du behöver"

6. "Nu gäller det att vara riktigt uppmärksam för det hela får inte gå för långt och bara du känner din man tillräckligt väl för att se när den klockan är slagen"  Då tar du helt enkelt en bild med din mobiltelefon och skickar iväg ett mms där man tydligt ser hur du lyckas på egen hand  när han är på jobbet eller utför något annat viktigt. Han kommer komma blixsnabbt med en invit och då stegar du tillbaka till steg 3 igen.

7. Hoppa mellan steg 3 och steg 6 ett bra tag för det hoppet kan han leva på länge. Du kan råka glömma dina snyggaste underkläder på sängen när du vikt tvätt eller råka glömma lägga ner dildon, vibratorn, oljan eller vad du använder sig av i lådan så han ser den och fantiserar om vad du gjort när han kommer hem. Vid det här laget gör han allt som du behagar. Han kommer kyssa dina fötter och fila dina hälar om du så krävde det. Han placerar dig på en pedistal och han är dessutom from som ett lamm.

8. Då släpper du till... och rejält oxå. Ta fram ditt innersta vild-djur och ge honom det sex han aldrig trodde att han skulle få och återgå sen till dit vanliga jag men han kommer fortfarande att se dig som sin gudinna ett bra tag.


Synen av dig som gudinna kommer givetvis att tackla av efter en stund men då är det bara att börja om på punkt 1. Ytterst sällan behöver man göra hela proceduren en gång till. Troligtvis för att deras kroppar minns frustraktionen och han minns vad som krävdes för att du skulle släppa med ett sex som en man bara skulle kunna drömma om " så extremt behöver det ju givetvis inte vara men med hans frustraktion så kommer han att uppleva det så" . Han minns bara att han va så snäll och behandlade dig väl och du släppte till med ens verkligheten är en lång manipulation och ett uppbyggande av frustraktion.

Ni tror väl inte att det är en tillfälligthet att J gör allt som jag säger till han ;-)

Lycka till det kommer att lyckas, det krävs bara lite kvinnlig list, egna onanistunder för att stå ut och tålamod.

Han skäms!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Jo den lilla gossen behagade att dyka upp fram åt 23.00 när det började bli rikrigt mörkt och kallt.
Han stod och huttrade utanför balkongen liten och knäckt! Han fick bara se hur ledsen hans mamma va och jag talade om hur orolig jag varit sen fick han gå och lägga sig och suga på den sura karamellen.
Han fick lägga sig utan kvällsmat och utan diskutera det hela och det sved riktigt tror jag.
Jag tjuvkikade på honom i natt och han har inte sovit många timmar och i morse var han så ledsen för vad han hade gjort. Han sa förlåt till både mig och J och för en gångs skull märktes det att han menade det.

Att hålla på och diskutera om att det är fel osv är ingen idé. Han vet vad som är rätt och fel och det där med att dalta är det färdigt med för länge sedan. Han vet vad som gäller och så är det bara.
 
Det märks så väl när det har blivit för mycket för honom. Sen kväll med Valborg, marknad osv. Det är ungefär som om han blir överstimulerad och inte kan hantera alla känslor som det med för. Även om det är så att han blir upptrissad för att han är så glad så blir det ett överslag om det får hålla på för länge. Det är trots allt mycket enklare nu när man ser det här mönstret och oftast kan avstyra det i tid! Förut va det värre när jag inte kunde se orsaken till det hela. Det bästa är att han faktiskt börjar se kopplingen själv och ofta kan gå undan för att varva ner för att sen återgå till det han höll på med.

Men det är defenitivt ingen ursäkt att bete sig illa.

Så nu då...... Jo ny dag och nya tag! Jippe Yeah!

.............................

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Är så fruktansvärt ledsen och besviken! Det finns inte ord för det!

Zack har tagit en rejäl joggingtur på mina nerver och han vägrar att komma in! Har jagat han till fots och med bil och han bara drar. Nu börjar klockan bli alldeles för mycket och han har fortfarande inte kommit.

Varför han drog?! för att klockan va mycket och alla skulle göra kvällen!

Vad fan gör man, jag lär väl få sitta här och vänta tills han ger upp för han har ingen nyckel till porten!

Jag blir orolig, får ont i magen, ledsen, arg, besviken och rädd på samma gång!
Nu återstår det bara att hitta på en rejäl baksmälla för honom men det värsta är att det är inget som tar på honom.


Fan fan fan fan fan fan!

Lördag och ny dag!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter här och laddar för att snygga till mig lite så jag ser någorlunda respektabel ut.
Det är marknad här i Hallsberg i dag. Själv hade jag hellre varit på Rättviksmarknaden men det får duga idag.

Jag tänkte Kita skulle få följa med upp och träna lite få se vad hon tycker om det lilla djuret.

Vackert väder löser inte problemen men det underlättar tame fan!

Öga, näsa, mun väntar i sminkväskan!

Varning!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det ända som sker idag är att jag sätter upp varningstriangeln.
Jag har så ont idag, har varit vaken hela natten, har små sammandragningar i magen " ingen fara, har det jämt när jag är gravid"  och jag är så fly frörbannad idag så det räcker nog med en blick för att förinta den blicken träffar!

Så jävla arg!