Magkniiiiip.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Attans så ont i magen jag  har. Den är så svullen så jag ser ut att vara på smällen i 8:e månaden.

J vågar påstå att det är för att jag trycker i mig så väldans mycket choklad. Jag skyller på hans matlagning. För det kan inte vara så att den stora varukassen med choklad som Linda hade med sig frå cloettafabriken ger mig magknip. Nä det är ju trots allt lite kvar, flera bitar... 2-3 st i alla fall.

Måste fisa ordentligt tror jag....... Bara så ni vet.

Fullt ös och mardrömmar.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Borde sätta fart om jag ska hinna med all som ska ske. Måste väcka lillan och packa in oss i bilen.

Är ett kolli idag. Drömde hemska mardrömmar i natt. Blir inte människa på flera dagar när jag vaknat i panik ett par gånger.

" Nick!! Du har varit hemskt elak mot mig i natt! Så om jag springer när jag vis nästa gång så vet du varför!!" ;-)

Nä sätta lite fart då kanske!

Kedjemail osv.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag hatar verkligen kedjebrev, eller kedjemail kanske man ska kallad det nu för tiden. Jag kan verkligen inte se det roliga i det och jag vidarbefodrar det ALDRIG, om det inte innehåller något riktigt sjukt förstås. Men då ska det vara så sjukt att jag kissar på mig av skratt eller kräks av äckelkänslan.

Näst efter kedjebrev hatar jag när jag får såna där gulliga mail på facebook. I början tyckte jag att det var rätt gullig. 
" Men så fint, vad rart av denna människan att tänka på mig. Så gulligt skrivet" man blir nästan tårögd av att denna människa tänkte om just mig och säger dom här orden till mig. Sen slås man ner som en klubbad säl när man finner samma text på 167 olika personers sidor. Jupp så speciellt var det.  

En annan sak som jag avskyr är alla masstexter i statusen. Lägg upp det här om du älskar dina syskon, barn, föräldrar, träden i skogen eller va fan. Okej när alla lade upp nummer till att donera pengar till haiti eller andra katastrofer.
Själv ringer jag till min syrra och säger att jag äskar henne eller lägger upp ett eget formulerat jag älskar dig syrran/ungen/morsan/ han-jag-är-gift-med medelande. Men att logga in och läsa 346st med samma status känns lite .... Öh ja opersonligt.

Okej jag slänger upp 976 st farmville inlägg men de går att blockera. Jag kan ju inte blocka någons text på en status heller.

JAG ÄR LITE IRONISK I MITT INLÄGG SÅ BLI INTE HYSTERISKA NÄR DETTA SLÄNGS UPP PÅ FB.
Så nu har jag gnällt av mig lite.

Nappjour...

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Här är vi trötta i dag.

Lillan är täppt i näsan och hostar åter igen som en tok. Inatt hostade hon tills hon kräktes. Petade i henne lite ventolin men innan jag hunnit byta sängkläder i hennes säng, fått på henne ny pyamas och fixat hade ventolinet börjat verka och detta = speedad bebis. Men hon är så snäll. Hon försökte verkligen sova. Jag låg och lyssnade på henne där hon låg och vevade med armar och ben så det ven i luften samtidigt som hon förde en ytterst intressant dialog med sig själv. Till slut somnade hon men täppet i näsan gjorde att nappen for ut hela tiden och fick stoppas in igen.

Kl 08.00 i morse ville hon ha sin flaska sedan somnade hon om igen och sov till 11.30.

Så jag är trött men den lilla Inez är så go och glad så man bara njuter av att se henne.
Jag måste nog ha världens snällaste bebis i alla fall. Inser nog inte hur bortskämd jag är med mina bebisar då alla har varit lika glada och snälla, aldrig några problem bara myspys.

Vill Tacka Maria så mycket som tog min lilla snutta så jag kunde ta med min make ut på hemskheter i helgen. Det sved lite att lämna bort henne över natten men hos Maria kan jag känna mig trygg. Sen att det hade gått så himla bra med gör ju inte saken sämre. Inte för att jag egentligen trodde något annat men mammahjärtat är inte alltid rationellt. Det betyder så oerhört mycket att kunna göra något tillsammans ibland. Det behöver man som förälder för att kunna vårda relationen.

Nu ska jag kramas med min snutta och sedan fixa lite mat och försöka bli människa igen.

Mammas ängel.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Satt en lång stund och kramades med min lilla tjej innen hon somnade. Hon var så där riktigt kramig. Tittade mig i ögonen och lade sin lilla han på min kind och lutade sig mot mitt bröst.

Mammas lilla hjärta, min lilla ängel. Sen den dagen den ängeln kom till oss kommer aldrig himlen bli den samma.Disco...

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Gud vad har jag ställt till med.

Zack och hans vän planerade att ha disco för att fira deras födelsedagar som varit. Vi har en ungdomsgård här i byn som kan användas till såna saker. Vännens mamma försökte först få tag i dessa människor som ansvarar för gården men fick absolut inget gensvar. Jag gjorde det samma och inget svar kom. Då blev jag förbannad.

- Vi fixar det här själva och har det hemma hos oss, passar det inte så löser vi det ändå!!

Jag och min stora käft. Det räknas att komma över 20 ungar och jag känner lite panik. Pratade med en vän idag och baklagade mig lite ironiskt.

- Men du har ju valt det själv ju.
- Det har jag inte alls! Det var min käft som talade inte jag. Man kan inte förväxla min käft med mig. Vi har kommer inte riktigt överenns.
- Ha ha...

Nä då så farligt är det inte. Ungarna fixar och donar själva och förbereder. Jätte duktiga är dom och det är en fröjd att se hur de planerar och grejar.

Men nu är jag himla sugen på att göra en sådan där pinsamma mamman grej. Vi har ju alla varit på disco när vi varit små. Alla vet vi ju hur det går till. Tjejerna sitter längs en vägg och suckar för att ingen av killarna bjuder upp dom. Killarna sitter längs med andra väggen och koncentrerar sig på att dricka så mycket dricka som möjligt utan att spy.

Det är där jag vill komma in. Dra på mig discodressen, kasta mig in i rummet och skrika:

- KOM IGEN NU DÅ!! LET`S ROCK!!!
Och sedan börja skaka fläsket i värsta 80-tals andan....

Jag vill, jag vill, jag vill så gärna. Jag kommer få bita mig både här och var för att inte falla för frestelsen. Min son skulle hata mig för all framtid och bygden ungar skulle inte kunna se på mig utan att bli röda i fejjan i framtiden. Det vore nåt det... Helt underbart.

Måste ta upp det här med min man så han hejdar mig när jag faller för frestelsen.

Ångtvätt...

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Vi har en sån där ångtvätt som påminner om en dammsugare fast tvättar med ånga.

Jag tänkte använda den nyss för att få bort lite fläckar på soffan. Jag skakade på den och det skvalpade sen satte jag i kontakten och väntade på att den skulle bli färdig värmd.
När jag kört en liten stund utan något vidare resultat så skakade jag på den och det skvalpade inte längre. Bestämde mig då för att hälla i lite vatten. Så jag vred på korken och noterade en liten varningstriangel... eller två men vred väl om.

Ni vet de där varningarna om att inte vrida upp locket till kylarvätskan när bilen är varm...... Ja det va nog typ det som de där varningstrianglarna ville visa.
Vet ni varför man inte ska göra det? Jo för att det gör jävligt ont på varje ställe som ångan träffar.
Det tog en stund att återhämta sig för att kasta på en handuk och vrida igen den igen. Sen tog det ytterligare en stund under rinnande vatten för att förhindra brännskador. Sen tog det väl en kvart att övertyga barnen att jag inte försökt att spränga dom i luften.

Sitter här och blänger åt det gula åbäket som jag kan sätta vad som hellst på flinar hånfullt åt mig. Jag nog ta och sparka på den tror jag. Eller oxå låter jag den vara tills J kommer hem och talar förstånd med den.

Sjuka barn och gaddningar.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Febern börjar gå åt rätt håll på den lilla Leo. Men det har varit en tuff natt med mycket yrande. Jag vaknade av att han skrek åt mig och gav mig skäll för att jag inte lät han fortsätta vara en fågel. Han ville ju faktiskt inte vara människa och jag var den största token som fanns som ville tvinga honom till detta.
Ja ja det är sån som händer när febers rusar iväg. Har serverat honom vatten hela natten och nu mår han mycket bättre.

Skulle vara på möte idag men med 2 sjuka barn hemma och ett skolarbete som sätter stopp för den andra parten som skulle vara med så får jag flytta fram det ännu en gång.

Städa måste jag göra. Jag måste ha det skitigaste golvet i hela mellansvergie. Har inga dammsugarpåsar så jag får koppla in grovsopen på dammsugaren och köra dubbelt JIPPI. Städas ska det göras i alla fall för nu står jag inte ut längre sen får det brista eller bära.

Jag skrattade gott åt Leo förut. Jag har ju barnen tatuerade på benen. Han har fått för sig att varje gaddning symboliserar olika människor. Om så var fallet så skulle jag ha hela min släkt på min kropp. Men att få honom att förstå att det inte är så gick bara inte.

- Ja men vem är här då?
- Men det är ingen person jag tycker bara det är fint därför satte jag den där.
- Nähä.
- Jo.
- Nej!! VEM ÄR DET!!
-
*suck* Det är Terry Toppa då?
- Vem är det då,
säger han och pekar på solen i nacken.
- Det får väl vara morfar då.
- Mmmmm, vem är det då,
säger han och pekar på en stjärna på ryggen.
- Det är Filip.
- Visste jag väl! Vem är det då ,
säger han och pekar på en annan stjärna.
- Det är Tobbe.
- Hmmmm..... Vem är det då säger han och pekar på tribalen i svanken och stjärnorna på rumpan.
- Det är Mormor.

*Leo spärrar upp ögonen som små tefat, funderar så det knakar och sedan blänger han på mig och utbrister*

- MEN MAMMA DU KAN JU INTE HA MORMOR PÅ RÖVEN HELLER!!!! DÄR KAN HON JU INTE SITTA FATTAR DU VÄLL!!


Jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt, han är ju så himla go ungen. Jag gjorde ytterligare ett försök att förklara att inte alla gaddningar står för olika människor men det gick inte hem. Har han bestämmt sig för att så är fallet så går han inte att rubba.

Nähä dags att ta tag i städningen då.

Tester.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Hittade ett inslag på Na-tv idag med min fd sjukgymnast och arbetsterapeut.

Detta är några få av alla de tester jag fick gå igenom på smärtrehab och deras utredning.
Det ser simpelt ut men med kronisk smärta är det inte så enkelt.
Det är fruktansvärt jobbigt och hemskt smärtsamt.

Testerna resulterade i en fruktansvärd smärta i flera veckors tid.
Men de gav ett utlåtande. det ger även en själv lite självinsikt i sin kapacitet så man kan jobba och rehabiliteras utifrån det.

http://webbtv.na.se/player/play/113808

Alvedon och AIK.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Leo är bra dålig idag!

Det är alvedon var 4:e timme för att hålla febern någorlunda lagom.
Det märks på honom när alvedonen slutar verka. När det blir tyst och man hittar honom sovandes någon stanns så vet man att det är dags att ta tempen igen och fylla på med alvedon.

Men jag är lite kluven till det här med alvedon ibland. För tusan vad lugnt det är när alvedonen går ur och febern tar vid. Mellan där när febern är lite lägre då ska allt tas igen som missas under febertopparna. Så det finns inget mellanläge, från tyst till hysterisk från hysterisk till tyst.

Nu sover han i alla fall. Petade i han alvedon 1 minut innn sängdags så den inte skulle hinna verka innan han somnade.

Lilla gubben......

- Tråkigt att vara sjuk mamma, men bara så du vet så hatar jag AIK för dom slår poliser.
- Det finns knäppskallar i bland alla lag.
- Nej bara AIK.
- Det är ju inte lagen som slåss och bråkar utan knäppskallar som hejar på lagen.
- Nej det är AIK som slåss, bara AIK.
- Är det stora grabbarna som tryckt i dig det här?
- NEJ!!
- Jag tror din pappa tycker AIK är bra.
- DET GÖR HAN INTE!!!!
- Jo!
- Jag ska ringa till han!! Jag ska säga att man inte får heja på AIK.
- Gör det du.
- Mmmmm Jag vill inte vara sjuk längre mamma.

Långkallingar..

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag hittade idag ett par gråa långkallingar i garderoben. Jag frågade runt i familjen om vem som ägde dom. Igen ville ge sig till känna men jag kunde svära på att jag sett någon gå runt med dom på sig.

Så jag drog på mig dom. Fy vad hemsk jag ser ut men attans vad sköna dom är.
När jag gått med dom ett tag så kom jag på vart jag sett dom förut.

Rolof!!

Rolof är Morhontass gubbe Rolf. Rolof kommer sig av att Leo inte kunde säga Rolf när han va mindre men sa Rolof.
Det måste vara Mor som glömt kallingarna här när hon och Elle var här och hälsade på. När jag gått med dom ännu lite till så kom jag tänka på Morhontass blogginlägg om Rolofs lektion i vedeldning för Mor. Då bar han gråa långkallingar på sig har jag för mig eller oxå vara det bara i min inre syn jag skapade i samband med läsningen.

I alla fall så tror jag att jag har på mig Rolofs långkallingar som han bär när han gör helikoptern för Mor i pannrummet.....

Babysim.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Så var det sena kvällen då, eller natt kanske det är.

Somnade på soffan förut och sov en bra stund så tröttheten har hållt sig borta. Men jag ska alldeles strax krypa er och sluta ögonen nära J.

Vi babysimmade idag jag och Inez. Jag klarade mig från att färga bassängen röd tack och lov. Inez var sjövild. Försökte lägga henne på rygg och flyta men hon blev totalt vansinnig. Då kunde hon ju inte se alla andra. Hon sparkade som en tok och plaskade så hon fick kallsupar av allt vatten. Sen rapade hon som en öltunna av allt vatten hon druckit. Vi var sist kvar i bassängen och när badtide var över fick vi lov att gå upp. Då blev ungen vansinnig. Hon ville ju simma mera. Sen har hon varit trött resten av dagen.

Nä nu är det dags att vila huvudet på kudden och läsa klart de sista sidorna i "Inte som andra döttrar" så jag kan lämna tillbaka den och börja plöja i en ny.

Ilsk!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag är så in i helvete arg idag! Förbannad på allt och alla. Så in i fan less på allt.

Idag börjar babysimmet.
Lär ju pluggas ordentligt då jag har en jävla PMS som påminner om Stockholms blodbad.

Ska göra mig i ordning och åka under tiden ska jag fundera ut vem som ska få ut för min vrede idag!

Whohooo vilken grej.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag ångrar mig en liten stund att det inte var en iphone jag köpte när jag inhandlade en ny mobiltelefon ha ha.

http://www.sexigunder.se/vibrerande/iphone-ipod/ohmibod-freestyle.html

Man kopplar vibratorn till sin iphone sen vibrerar den i takt till musiken. Bara att blugga in och börja skaka.
Jädrar vad teknologin går framåt.

Men nära 1400 spänn för en klittaskakare.... Nja lite saftigt kanske.

Tjänar han pengar på mig eller?!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Filip kom hem idag men ett ihop-plock av bilder. Han hade med sig dom från en kompis.

- Här!
- Vad ska jag göra med det.
- Rita.
- Va?
- Polarens syrra ska gadda sig och den här ska sättas ihop med det och det med det och sen ska det göras en taggtråd runt alltihopa.
- Öh.
- Ja du ska göra en skiss.
- VA!
- Ja du kan rita.
- Ja men va fan.... Det är inte gjort i en handvändning.
- Det är inte bråttom, ta tid på dig.
- Men .... jaha......

Nu undrar jag om lilla Filip på något sätt gör ett försök att tjäna pengar på mig eller nåt. Kommer hem och kastar på mig en massa arbete sådär.

Leo och hans funderingar.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Han kommer ju med såna påståenden ibland så man blir alldeles mörkrädd.

Igår t.ex. frågade han mig helt plötsligt:

- Mamma.
- Ja.
- Är det inte dags att ni gör en bebis till nu.
- Nej absolut inte.
- Varför.
- För vi har så många barn, det räcker nu.
- Men nej....
- Jo.
- Jag vill ha en lillebror nu.
- Ja men det vill inte jag.
- Om inte du och Johan gör en lillebror åt mig nu så blir jag arg.
- Det spelar ingen roll Leo.
- Om inte ni gör en lillebror åt mig nu så betyder det att ni inte är kära i varandra längre och då är det ingen ide ni är ihop längre.
- Öh VA!?!?!


Såna här utlägg får jag från den lilla gangstern.

Idag fick jag en tillrättavisning:

- Mamma.
- Ja.
- Det är bäst att du går och snyggar till dig nu för det kommer folk i morgon.
- Va.
- Ja det är bäst att du snyggar till dig för sådär kan du inte se ut.

Nog för att jag är riktigt sliten idag men va fan....... Måste vara riktigt illa om till och med Leo reagerar.

Måste ha en advokat...

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag har nu kommit på att om man ska ifrågasätta någonting, vad som hellst när det gäller barnomsorgen så behöver man en advokat.

Om det så gäller avgifter eller dagistider spelar ingen roll. För de här små sadisterna som sitter snäppet högre än dagisfröknarna är såna manipulativa jävlar att det spelar ingen roll hur vrickade deras påstående är så har dom ALLTID rätt. Jag går ner på 15 timmar /veckan = gratis. Då chockhöjder de pappans avgift han har på sina veckor osv.

Om jag ringer dit och ber om att få göra ett undantag med tiden vid något enstaka tillfälle. Det handlar inte om att lägga till några timmar. Nä det blir några timmar kortare så det är ingen ökning. Jag får ett direkt nekande och frågar varför och får svaret:

- Därför!
- Va?
- Vi är inte till för att agera barnpassning åt er mammalediga och sjukskrivna.

och mycket mycket mer ja då blir jag förbannad.

De har sina förbannade regler hit och dit. Hade dom sagt åt mig:

- Vi kan tyvärr inte rucka på det för då blir andra griniga och vill oxå.

Ett sådant svar hade jag kunnat ta. Men fan i helvete inte den utläggningen jag fick.

Så att man behöver ha en advokat är av 2 anledningar.

Den första är för att kunna tala med dom över huvudtaget utan att bli blåst. Deras resonemang är nämligen helt åt skogen men de får alltid igenom det ändå för en annan vet ju inte alla regler.

För det andra behövs en advokat för att man riskerar att bli så in i helvete arg och göra sig skyldig till både det ena och det andra. Då är en advokat bra att ha har jag hört.

Så en sådan ska jag införskaffa. En riktigt elak jävel. Leif Silbersky... Tror ni han är ledig och villig att ta mina duster med barnomsorgen.

Ps: Det är INTE dagisfröknarna som felar. Bäst att påpeka det så jag inte får någon sådan på mig.

Tänder.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Min lilla tjej gråter. Hon ha gråtit sen kl 02.00 i natt.

Ett sånt där hjärtskärande skrik som skär i mamma hjärtat.
Tycker mig se 2 vita små ränder i underkäken. Hoppas bara dom kommer fort.

Johan stannade hemma från jobbet och hjäpte mig med barnen i morse så jag fick sova och bär runt på en ledsen Inez.
Jag är så tacksam som har denna man som ställer upp när det är tufft.

Han är bra snäll han.

Leo är lycklig.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Leo går här hemma och är mallig.

Vi va en sväng till Kumla för att skruva fast min ena pärla som släppt i gängningen. Den va dålig i gängningen såg vi när den lossnade så jag fick en ny dit skruvad.

Leo är så fascinerad av Stanleys döskallar som står lite överallt och finns målat på väggarna.

- Åh schyst, sa Leo när jag berättade att vi skulle dit.

Leo fick sätta sig i stolen och han fick 2 döskallar målade på armen.
Han är så salig nu och går runt här och visar sina armar. En riktigt nöjd grabb.

Ghaaaa!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Hur får man en 15 åring att inse nackdelar med saker och ting?

När dom gett sig den på nåt så tjatar dom hål i huvudet och vad man än säger så finns det ett motargument.
Tänk om man själv va så uppfinningsrik på motargument, då skulle man kunna tala till sig va som hellst.

Dessutom säger ungen att han inte argumenterar. Han utnyttjar sina möjligheter att få igenom sin vilja påstår han.

Ja det lät ju bra i alla fall.

Filip är rädd.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Filip går runt här och tjatar om att tatuera sig.

- Prata med MorHontass om det.
- Det törs jag inte.
- Jag kan säga till henne att kommentera din status på facebook.
- NEJ!
- Ha ha, ring henne då!
- Törs inte, hon kommer bli ilsken.
- Nej då *moahahaha*
- Terry har ju fått, och du va bara 15 och då åkte mamma med dig.
- Ja men då tatuerade mamma sig själv och tyckte det va roligt... Det gör hon inte nu längre.
- Schysst du är då, nu törs jag ju verkligen inte. Men om jag säger att jag tar ur töjningen i örat kanske jag får.
- Ha ha.
- jag kan säga att du har tvingat mig.
- Jo men visst.
- Mmm.
- Hur ska du ha råd med det då?
- Öhhhhh.
- Bra svar...

Så här har han hållit på nu i flera timmar. Jag önskar han kunde ringa till henne så jag slapp höra hans förbannade tjat och överläggningar om hur han ska lägga fram det hela.

Sen skulle jag tycka det var lite roligt att se hans skräckslagna ansikte när han slår telefonnummret. För att sedan höra han argumentera om alla fördelar som inte existerar.

Nu försöker han få mig att ringa och säga:

- Filip hälsar att han vill tatuera sig, får han det?

Aldrig i livet den smällen får han ta själv, jag gör det INTE.

Kalas, snö och underbar dag.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ska väl försöka ge mig på ett blogginlägg med mina stela fingrar.

Har haft en helt underbar dag i goda vänners dag.

Mysan fyller år idag. I stället för att tränga ihop och hos Monique så kom dom hit och vi hade firandet här. Först delikat tacopaj, sen snölek och sist tårta. Vikky, PA, Vanja och Nadja gjorde oss sällskap med.

Alla barn var med till backen. Med ålder från 15 år till 3 år och alla hade lika roligt. Det är det som är så roligt i våran familj, alla går ihop med alla. Och att vi hade 12 barn och 6 vuxna i huset större delen av dagen märktes inte.

Ett stort tack till alla inblandade.Filip försöker sig på..... Ja jag vet inte.
Vikky satte ner fötterna mitt i farten och det resulterade i en snödusch.

Ord känns överflödiga... Vet inte vem som hade roligast, vi vuxna eller barnen.Min svanskota ömmar.
Tvingade med Vikky på en åktur.
Snöpulad av Fille
Igen snöpulad av Fille. Attans så stöddig han blivit.

Han tar sig ton.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ja han den där mannen som jag är gift med.

Helt plötsligt har han börjat bli så förbannat styv i korken. Jag kom på idag att det måste vara för att han skaffat sig lite med håll här och där.

Ni vet min fogliga man, han som gör precis som jag säger och inte vågar höja rösten utan att snabbt ducka.
Ja precis han...

Jag måste stila till det här på något vis. Jag vet bara inte riktigt hur. Stryk kan jag ju inte ge honom för då är han sedan inte kapabel att göra allt som jag kräver av honom. Att sexstreja är inte heller på tal eftersom jag inte är kapabel att utföra det, har liksom lite svårt att vara konsekvent nog. Att låta han svälta funkar ju inte heller då han inte äter sin frukost innan kl 18.00 på kvällen.

Jag måste finna något listigt. Jag skulle i och för sig kunna tvinga han att motionera, det skulle nog svida. Jag skulle oxå kunna hota med att sätta massa fler pierciengar i ansiktet, det skulle oxå kunna fungera.

Eller jag kanske bara borde bli tyst. Jag vet att han blir rädd när jag blir tyst. Total tystnad och onda ögat då och då för övrigt total nonchalans...

Japp så får det bli, det skulle göra honom skräckslagen och tillbaka till sitt gamla fogliga jag.

Jag minns en Terry.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

I samband med att jag fick reda på om det jag skrev argt i tigigare inlägget kom jag mig att minnas en terry som jag gjorde för en herrans massa år sedan.
Det jag lärde mig av den terryn va:

Spraya aldrig tårgas i motvind! Det är inte alls bra!

 

Kom mig att minnas det med tanke på pepparsprayen och jag minns att det gjorde ont.

DET HÄR GÖR MIG SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Mopedist körde på polisman – blev pepparsprejad och gripen

En kvinnlig bilförare stoppades av polis i en rutinkontroll i Östansjö strax innan midnatt, natten mot fredagen. Helt plötsligt kom kvinnans 40-åriga man åkandes på en moped – och körde rakt på en av polismännen.

Relaterat

När 40-åringen kom farandes på mopeden rakt mot poliserna lyckades en av dem i sista stund kasta sig undan. En av polismännen blev dock påkörd, men klarade sig utan några skador.
Enligt vakthavande befäl vid Örebropolisen hoppade 40-åringen av mopeden. Han gick sedan till våldsam attack mot polismännen och ska bland annat ha kastat sin hjälm mot dem. Poliserna oskadliggjorde 40-åringen med pepparsprej och grep honom.

Tyst under förhör
Mannen vägrade prata under polisförhöret.
– Trots att han vägrade svara på frågor ansåg åklagaren inte att gick att behålla honom inne på polishuset. Det är märkligt eftersom det verkar som att han siktade med mopeden på polismännen, säger Kenneth Johannesson,  vakthavande polisbefäl i Örebro.
Mannen släpptes fri men misstankarna kvarstår. Han är nu misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.754643-mopedist-korde-pa-polisman?sortOrder=descending

Det här gör mig så jävla förbannad att jag är beredd att kasta mig i bilen och åka in till polisen i hallsberg och låta dom höra vad fan dom är värda.

För det första kan man inte kalla det rutikontroll då det sker hela tiden och polisen vänta på att bilen ska komma i rullning för att kunna stoppa den.

Familjen i fråga har trakasserats under en lång tid av polisväsendet. Ja jag anser att det är trakasserier för det är vad det är. Mannen i familjen är en fd missbrukare som idag lever ett normalt familjeliv. Av någon anledning som de inte vet har dessa utsetts till hackycklingar. Polisen förföljer frun i huset som INTE har någon kriminell bakgrund och frågar ut henne om en 3:e person så fort dom får chansen. Denne 3:e person vill inte ens frun ha med att göra. Man kan bara spekulera i varför de utsett familjen till hackycklingar.

Så igår då som artikeln skriver om. Frun blir åter igen stoppad och ifrågasatt. Mannen ser detta på håll och bägaren rinner över. Han tar sin mopet och kommer farande. I stället för att flytta sig så kliver polismannen fram framför mopeden. Mannen ramlar och blir arg och tar av sig hjälmen och kastar den i gatan. Då attackeras han med pepparspray och anklagas för våld mot tjänsteman. Tas in på förhör där det inte finns något att säga. Givetvis släpps han eftersom det inte finns något att gå på.

Detta får dom då till att han har med berått mod försökt köra på polisen och attackerat dom med sin hjälm.

Vad är det här för jävla sätt. Jag vet att många poliser tar till vilka medel som hellst för att få det dom vill. Jag vet det eftersom jag själv varit utsatt för det och jag är inte ett dugg förvånad över att sånt här händer. Varför inte ge familjen en förklaring till VARFÖR de trakasseras hela tiden. Varför kan man inte få börja ett nytt liv utan att det förflutna ska sparka en i häcken hela tiden. 

Det va inte länge sedan Johan blev stoppad och utfrågad om vad han höll på med eftersom han va tillsammans med mig. Då har jag varit drogfri och skött mig exemplariskt i 7 år.

Om det är detta mina skattepengar går till så är jag glad över att jag inte har bättre inkomst för då skulle jag betalat mer skatt.
Jag tycker att det är skrämmande att det får gå till på det här sättet. Min reaktion var när jag hörde detta var "ANMÄL DOM JÄVLARNA" men jag förstår att familjen drar sig för det. Vem skulle de lyssna på, polisen eller de drabbade... Ja inte de drabbade i alla fall.

Jag vill inte höra ett ljud om att "polisen bara gör sitt jobb" För det är banne mig inte deras jobb att bete sig på det här viset. Jävla pack säger jag bara. Vid ett besök hos familjen idag hoppades jag på att de skulle komma för fy fan vad jag skulle skälla och svära. Då skulle jag fått avreagera mig för flera månader fram över.

Jag skrev en arg kommentar på naartikeln, tror ni den kom med .... NÄ självklart inte.

Det finns bra poliser i Hallsberg det säger jag inget om. Men det finns förbannat många rötägg med.

En annan vän till mig höll för lite sedan på att bli påkörd av en man som är känd på många sätt att ta till våld när det inte passar honom. Han klämde fast henne med en hjullastare och hotade henne på alla vis. Polisens reaktion vid anmälan: " Det där tror vi inte på, han som är en så hyvens kille"

Jävla idioter säger jag bara!

NU ÄR HONTASS ARG!

Jag har gjort det igen.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
Jag fattar inte hur jag lyckas med allt.

Det är så jag skäms bara jag tänker på hur fel allting blir som jag tar mig för.

Jag ringde piecaren igår som gjorde mina dermal anchor<-- länk.
Jag hade fått infektion i den ena. Ingen stor infektion men jag ville försöka häva den innan det blev värre. Hade lagt ett omslag med alsolsprit för att dra ut skiten men fick inte ut det som samlats sig i fickan som ankaret ligger i.
En infekterad dermal kan vara lite knepig eftersom det bara finns ett ingångshål i stället för ett in och utgångshål som på en vanlig piercing. Det samlas lätt skit då liksom, annars är de väldigt lättläkta.

I alla fall....

Jag ringde för att be om råd:

- Har då något starkare hemma.
- Ja handesinfektion.. gel.... skitstarkt.
- Kanon, ta en droppe sånt och lägg på. Bara i några minuter så det blir riktigt rent så kommer skiten ut om det samlats något. Det är inget som rekomenderas att göra annars men bara någon minut så fras det ut.
- Kanon fixar det.
- Annars hör du av dig om det inte hjälper.
- Okej.
- AKTA ÖGONEN!
- Självklart.

Sagt och gjort jag tog fram flaskan, lade huvudet på sne och försökte pricka pärlan. Precis när droppen ska falla så får jag ett cp-ryck i hela armen. Missar pärlan med flera centimeter och tappar droppen mitt i ögat.

AAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!! Det gjorde så ont att jag inte ens kunde komma mig för att skölja ögat.

För er som aldrig upplevt känslan av handsprit i ögat kan jag berätta hur det känns. DET GÖR JÄVLIGT ONT!!!

Ja ja när jag kunde se igen efter mycket om och men så gjorde jag om det hela och träffade rätt. 3 minuter tog det sen masserade jag lite och då rann skiten ut. Nu är det jätte fint och gör inte alls ont längre. Men mitt öga svider lite fortfarande.

Nu ska jag ta med mig lillan och åka in till Hallsberg. Ska köpa en present till Mysan som fyller år på Lördag. Undrar om jag ska vara så där jätte rolig och gå och hälsa på Filip på skolan.

Tror ni han blir glad på mig då?

Vad skulle kunna hända.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag och Filip ska på möte i morgon kom jag på nu på kvällen.

Jag tyckte det skulle vara skönt för Fille Pille om jag hämtade han vid skolan så att han slipper gå. Han höll inte med mig. Jag kan inte förstå varför.

- Men om jag hämtar dig så slipper du gå.
- NEJ!
- Men varför ska du gå?
- För att jag vill.
- Det vill du ju inte.
- Du får inte hämta mig!!
- Men jag möter dig ju bara på parkeringen.
- NEJ!!!
- Varför?
- Jag vill inte säger jag ju.
- Men det är kallt.
- Ja.
- Så .... Jag hämtar dig!!!
- NEJ!
- Men ingen behöver se mig.
- NEJ!!!!
- Men om jag klär upp mig lite och blir en "hot mama" då.
- Då skolkar jag och då är det ditt fel.
- Men om jag vill prata med någon lärare då?
- DOM FINNS PÅ FACEBOOK!!
- Ska jag inte hämta dig då?
- NEEEEEJJJ!
- Hm.....

*Han spänner ögonen i mig*

- Du gör det bara inte!! Du hämtar mig INTE!!Jag kan verkligen inte förstå varför det skulle vara så hemskt om jag hämtade han. Nog för att jag redan fått utmärkelse för den mest pinsamma morsan men hur mycket kan hända om jag bara kör in på parkeringen och inte ens kliver ur bilen?

Enligt Filip så är svaret på den frågan:

Hur mycket som hellst!

Effektiv Grammatikundervisning.

publicerat i
Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb?
Här är en liten lathund som gör grammatikundervisningen mer effektiv:

1. Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter:
klockfan, gubbjävel, hammarjävel och så vidare.

2. Adjektiv är ord som du sätte "skit" före:
skitbra, skitsnyggt, skitgod och så vidare.

3. Verb är ord som du sätter "utav helvete" efter:
drack utav helvete, dansade utav helvete, körde utav helvete, skrek utav helvete och så vidare.

På det här sättet är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete.

Måndag till ända.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jaha då var Måndagen till ända då!

Tog mina väskor och min låda med plågerigrejer och for iväg till Hasselfors på eftermiddagen. Kände verkligen att jag behövde komma dit en stund. Lite skönt och trevligt som vanligt även om Agnes hatar mig som pesten nu "fast det är bara som hon tror".

När jag kom hem nu på kvällen halvt ihjälskrämd av väglaget och fartdårar i lastbilar så kom jag hem till en städad undervåning. Jag blev mycket glad. Att komma hem och se att det hänt något utan att jag beordrat om det är bra skönt och uppskattas mycket.

I morgon fyller min lilla Leo 5 stora år.

Jag försökte prata lite reson med honom härom dagen. Jag tyckte inte han behövde bli större nu. Han höll inte med mig. Jag föreslog att han kunde vara mammas bebis även om han växer. Det tyckte han inte heller för han ska bli stor och köra cross och titta på brumbrum-brudar med pappa. Men först måste snön försvinna tillade han efter en stund. *suck* vad tiden går. Det är bara jag som inte blir äldre.

Idag fick lillan sina sprutor för 2:a gången. Attans så ledsen hon blev. Jag idiotförklarade tanten lite smått varför dom inte sticker i båda benen på en gång i stället för ett i taget.
Av administra skäl, finns inte personal nog fick jag till svar.
- Ja men ge mig den ena då så kan jag ge henne den!!!
Det gick hon inte med på... Undra varför.

Åter igen hamnade jag i en sån där känsla där jag önskade att jag bar stilettklackar på fötterna så jag kunde sticka den i ögat på den som plågade mitt barn. Attans vad blödig jag blivit, det blir bara värre och värre det här. Kommer ju sluta som värsta mesproppen om jag inte skärper till mig snart.

I alla fall hade den lilla snuttan gått upp nåt hiskeligt i vikt, så mycket så tanten gapskrattade. 1,5 kg hade hon stigit på 4 veckor. Jag blev lite snopen för jag trodde inte hon skulle ha gårr upp så mycket eftersom hon haft så ont i halsen och inte velat äta, men det hade damen i alla fall. Bra det för dom ska ha lite och ta av om det kniper. Nu ska jag läsa lite i min barnförbjudna dassbok jag köpte idag. Kanske finns det något att bjuda på i den.