Sliten....

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ja nu börjar Hon Den där blir riktigt sliten. Det va länge sedan jag sov en hel natt bra och när jag väl sover så är det bara på ytan.

Va ute i skogen med hundarna på förmiddag men attans vad det blåste och jag vet ine vem som var mest lerig, jag eller hundarna.
Sen åkte jag ut till M en stund och det va mycket skönt att sitta och prata och ventilera lite med henne ett tag, det behövde jag. Åkte vidare till Alléhallen och simmade. Jag tyckte jag va riktigt duktig som simmade 40 längder. Nu tycker jag inte att jag va duktig längre, enbart dum.... Att jag inte fattar att jag ska ta det lugnt eller lugnare, jag begriper mig inte på hur min hjärna fungerar. Nu kan jag inte lägga en hand på min kropp utan att det gör så satan i gatans ont.

Det där med att förstå mina egna begränsningar kommer jag nog aldrig att göra. Det spelar ingen roll hur mycket folk tjatar om att jag ska ta det lugnt, jag fattar det uppenbarligen inte ens när fibron slår mig med stekpanna i ansiktet.

Jag fick i alla fall vinna i BUZZ idag, det gav en liten segerkänsla åtminstone "vi pratar inte om att det va barnen jag spelade med". Jag fattar inte hur en 4:åring som bara chans-trycker på knapparna kan få så in i helsike många rätt. Det är alltså så jag ska göra, inte tänka bara trycka. Det får bli min nya taktik.

Hela familjen åkte ut till M & L och barnen lekte hej vilt och jag tror att min lilla Leo är kär. Så jag skyller på kärleks-fjärilarna när det gäller att han ligger där inne i sängen och vägrar att sova.
Jag tror han har varit och kissat 3 gånger på en halvtimme, bajsat en gång och druckit vatten 2 gånger. Han är bedrövlig att lägga och det har han inte varit förut. Det är väl en period och går över snart hoppas jag innerligt.

Nä nu kan jag inte sitta så här längre så nu får jag övergå till att ligga eller stå.
Det räcker nog med att någon säger BUU så börjar jag grina!

Sov sött.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Eva T:

Hallåååååååååå !

Va F.. jag som sett dig som en SMART kvinna du är ju näst intill bl... snälla rara, till sådana som vi säjer dom att en två längder till en början med. Å du har väl varken simmat nån regelbunden LÅNG tid, eller ? ! Eller på nån proffsnivå..........

1000 m är mycket för en Fibromadam efter en skogsrunda och dålig sömn.......Skärpning om du inte ska invalidisera dig själv helt och hållet.

Här kommer en "förstånds" kram det tycks du behöva.

2:a kommentar, skriven , av Den där J:

Kan ju vara en vits att ta det lite lugnare med simmningen så du klarar helgen.

Vore lite trevligt om värken inte blir helt fördjävlig då. Om du simmar måttligt kanske det lindrar värken men inte om du tar ut dig varje dag du simmar, då förstör det väl mer än det gör nytta.



Tycker däremot att det är skitbra att du är i väg o simmar istället för att sitta hemma.

Fast du behöver väl inte visa underedet för fler hantverkare (varför händer aldrig sånt på mitt jobb).

3:e kommentar, skriven , av Ferhat:

SV: Haha det var inte så stor överraskning utan det var bara en windows skiva haha :D.



allt bra med dig idag? =)

4:e kommentar, skriven , av Hontass:

Nä jag har inget förstånd, det är ju det jag säger!! men jag lär ju inte göra om det i alla fall så pass smrt är jag.

5:e kommentar, skriven , av peter pc carlsson:

Fanken också att du skall ha så ont. Hoppas verkligen att du snart mår bättre. Kan inte annat än att ge dig en varm virituell kram.

6:e kommentar, skriven , av Nattis:

Men lilla gumman stackars dig! kram

Kommentera inlägget här :