Köksoffa!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag blev så himla glad!

Rina ringde nyss och berättade att hon köpt en gammal svarvad köksoffa åt mig! En nästan lika som hon och Ove har! Ove och Rina är de som jag växt upp hos. Ove = Pappa.

Jag har ända sen jag flyttade hemifrån viljat ha en sådan men de är banne mig inte lätta och få tag på och svindyra är dom med dessutom. Jag har heller aldrig lyckats att se en lika som dom har. Det är ju riktigt gamla hemabyggen som det bara finns en och en av.

Men nu hade hon hittat en!!! Avlutad och färdig, bara att måla eller olja. Så dom köpte den i inflyttnings/födelsedagspresent åt mig!

Nu ska jag bara lyckas få hem den! Från Rättvik!!Det är inte soffan på bilden. bilden är en liknande dockmöbel.

Hett!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Äntligen blev det lite svalare! Det känns lockande att sova ute på en filt under ett träd i natt faktiskt!
Åkte på en rejäl smäll av värmeslag idag när jag suttit i den varma bilen när jag hämtade Zack.
Kolappsade på sängen skakandes med svetten sprutande. Lyckades ta mig ner till sjön nu på kvällen och piggnade till lite grann efter ett dopp.

Har i alla fall lyckats packa upp det sista till köket och det känns skönt! Nu ska kläder in i garderoberna och sen ska jag ta kvällen.

M.J

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ja så gick M.J och dog. Överallt kan man läsa om detta och bloggar fylls med meningar som "jag kan inte tro det är sant" .

Nu har ju jag aldrig varit något fan över huvudtaget men vissa bra låtar har han ju gjort! Men sen den dagen det blev en stor pedofilhärva med M.J så har jag totalt bojkottat musiken. Har inte ansett att jag på något sett vill beblanda mig med en pedofil ännu mindre stötta dennes framgång. Men är man tillräckligt känd så kan man tydligen göra såna hemska saker utan att människor slutar att älska en för det.

Människor dör så enkelt är det. Med det liv han har levt så kan han väl tacka sin lyckliga stjärna över att ha fått så många år i livet trots allt.

Snart ska ni se hur det blir som med ELVIS..... Folk ser han överallt och han är nog inte alls död. Kanske har han blivit kidnappad av ett rymdskepp.

Nä jag sörjer inte. En pedofil mindre i världen......

Badat!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag avlider i denna värmen! Nu förstår jag alla gravida som gnäller i sommarvärmen! Jag ska aldrig mer föringa deras lidande!

Kallt men skönt var det i alla fall att kasta sig i sjön!

Apatisk!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Känner att jag verkligen borde ta tag i hallen och övervåningen men jag är helt totalt körd!

Va ju in till Hallsberg förut och grejade lite och visade lägenheten osv. Smet in på Uffes lada och hittade 2 fina lampor till vardagsrumsfönstren och sen skulle jag in på Konsum och handla men där tog det stopp. Kände hur det började snurra som tusan i huvudet och gunga under fötterna. Fick stå och hålla mig i kyldisken ett bra tag innan jag lyckades rycka åt mig en matlåda och springa ut där i från. Hade tänkt att handla tills i kväll och i morgon men det sket sig.

När jag äntligen lyckats tagit mig hem och skulle packa upp lamporna så såg jag att det va utan skärm. Det hade jag missat totalt " trots att jag tittat i kartongen i affären " även om jag nu i efterhand kom på att dom stod med en massa skärmar runt om. Så jävla typiskt mig men J får stanna till där sen på vägen hem.

Nä fy tusan nu vill jag ha lite svalka! Hade mannen varit hemma hade jag tvingat med honom på ett nakenbad någon stanns i skogen! "får inte på mig badkläderna längre, magen har blivit för stor"

Hallsberg i ett nötskal.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Blev så jävla förbannad idag när jag var in till Hallsberg.
Leo berättade glatt igår att han skulle gå med dagis till plaskdammen och bada. Han såg jätte mycket fram mot det.
När jag åkte där förbi såg jag att dom var där och stannade för att prata med fröknarna om ledigheten.

Ett gäng lekande ungar + Leo kom farande och berättade att de inte kunde bada för det fanns inget vatten i poolen. Givetvis var dom besvikna som sjutton och fröknarna jätte arga. Visst de kunde leka ändå men de hade sett fram i mot bad. Men med badkläderna i högsta hugg möttes de av en skitig och tom pool.

Det är för i helvete i slutet av Juni och värmen är olidlig. I stället för att göra ren och fylla upp den ända plaskdammen som finns till ungarna "det är långt till sjön där i från"  så fixar komunen till så gubbarna kan stå och slå golfbollar ut på gärdet.


Ett argt samtal till komunen senare...............

Dammen ska åtgärdas och kontrollbesiktas snarast möjligast!
Men det minsta de kan göra är ju att sätta upp en infolapp tills problemet är löst!

Trött!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det blev inte många timmars sömn i natt! Fick springa och pissa en gång i kvarten och den lilla höll låda i magen så det fanns inte en chans att sova!

Nu ska jag iväg och visa upp lägenheten för någon tjej som är intresserad!

See you later!

Matrum/allrum börjar ta form!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Fy farao vad jag har slitit idag. Det här hade jag aldrig klarat av innan jag gick smärthanteringskursen, tack och lov att jag fick med mig så mycket kunskap från den!

Men i alla fall så är ett rum till hyfsat färdigt. Skulle ha tagit förebilder så ni förstor hur mycket kartonger och skit det va egentligen. Nu är jag taggad att fortsätta men får lägga band på mig om jag överhuvudtaget ska klara av att röra mig i morgon! Där i mot kommer J få slita när han kommer hem. Datastolen ska ut ur rummet sen  få det va färdigt för den här gången!


Hur man tränar med kulor!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Har legat lågt sen igår! Började spy på eftermiddagen och sen fick jag hålla på resten av kvällen. Nu känns det äntligen bättre men halsen är trasig igen!

Bm-besöket igår gick bra. Alla prover var bra ända tills vi kom till blodvärdena, de var ur usla. Frågade om det räckte med järnrik mat och blutsaft men fick nerslag. Dunder-järn-tabletter ska tryckas in omgående + massa c-vitamin som ska få kroppen att ta upp järnet mer. Jätte roligt för magen men det kanske slutar snurra i skallen i alla fall. Inte konstigt att det gungar på bra i mellan åt och att jag har svårt att stå utan att känna mig som om jag ska svimma med dom värdena.

- Det som gör så ont är att din livmoder och bebis trycker väldigt mycket neråt.
- Jaha vad gör jag åt det då?
- Knipövningar.
- Måste man göra det om man ser till att onanera 3-4 gånger om dagen.
- Ha ha får du träningsverk då.
- nä.
- nä då får du knipa.


Sen hade J och Bm ett givande samtal om hur man tränar med kulor. Dom kom fram till att det ska tränas med kjol och troslöst för att mannen ska höra när de faller i golvet. Så det slutade med att jag blev ordinerad 30 min om dagen med kulor och troslöst. Tror aldrig J har haft så kul på en mödravård någon gång. Själv verkade jag inte ha någonting att säga till om.

J sken som en sol när vi gick där i från, själv muttrade jag mest!

Nä tillbaka till kartongerna då!

Tidigt!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Fick gå upp as-tidigt idag eftersom jag var tvungen att ringa till Usö angående en löpande tid för basängträning dom satt mig! Tycker det var lite osmart att ge mig en tid 7.30 när de vet att jag kräks sönder mig på morgonen, har barn osv. Det diskuterade vi redan innan jag fick tiden men det har väl fallit bort i förvirring.
Man blir inte så glad när man får ett brev ena dagen att man ska vara där så tidigt dagen efter... framförhållning!

Försöker i alla fall vakna till liv nu för att åka till Barnmorskan om en liten stund! Intressant att se om jag lyckats gått upp nåt i vikt för nu har jag inte vägt mig på länge! Men kläder och annat tyder inte på att det är så! Tur att jag har lite att ta av i alla fall!

Nä ska försöka få i mig en smörgås och göra mig klar då. Sen är det full rulle hela dagen!

Nu skäms J igen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag förstår inte varför han ska hålla på att skämmas över mig hela tiden! Det måste vara väldigt jobbigt att skämmas åt någon annans vägnar särskilt när personen själv inte gör det.

Vi hade varit och lämnat grejer på tippen och handlat när ösregnet kom, det vräkte ner rent ut sagt. Jag kör som vanligt och håller inte ut för vattenpölarna som jag INTE lägger märke till. Skvätter ner en stackars människa som försöker komma undan regnet och tydligen rejält oxå enligt J. Jag vet inte jag såg inget.

- Du kan väl för fan inte skvätta ner någon när du kör en bil med stora reklamskyltar på. Det fattar ju vem som hellst att det var jag.
- Ja just det, det va du.
- Men va faaaaan!
- Det är inte jag som sitter och kör runt i bilen alltså måste det va du, jag är oskyldig!


Sen kom det en sån där suck och skakandet på huvudet som betyder att han inte orkar tjafsa mer.

Jag bara ler och blinkar med ögonen. Jag vinner jämnt!

Icke välkomna grannar!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Jag blev ofrivilligt tvungen att stifta bekantskap med våra nya grannar idag!
De kom insvärmande på alltanen när jag satt där i godan ro!
De presenterade sig som BÅLGETING 1, 2 & 3 och fick mig att rysa av obehag och skynda mig in.

Det känns inte som om det är typen som jag vill ha som granne. Inser ändå att jag måste luska rätt på vart dom bor för att smidigt kunna undvika dom i fortsättningen. Jag vill inte att ungar och hundar hittar dom före mig.


Och vilka jävla as sen! De jag sett förut har varit mycket mindre men en av dessa va gigantisk!

Inser oxå att jag måste skaffa mig någon form av berednings/krisplan ifall att de skulle få för sig att sticka någon. För vad händer om man blir stucken av en sån? Jag har inte en blekaste aning. Får väl googla på det.


Jag vet ju bara hur det var när jag blev stucken i munnen när jag väntade Leo. Det blev ett jävla holabaloo och jag pumpades full med adrenalin till ögonen vände sig och jag skrek åt sköterskan "SKA DU GE MIG ETT JÄVLA ÅTERFALL ELLER DIN JÄVLA IDIOT, HAR INTE GENOM GÅTT 9 MÅNADERS BEHANDLING FÖR ATT NI SKA PUMPA MIG FULL!!!" Inte så genomtänkt kanske men tyckte det påminde för mycket om de kemikalier jag förr stoppade i mig och blev skräckslagen.

Så vad gör jag åt dessa grannar då? Tänker ju inte försöka bli vän med dom även om jag hört att det ska mycket till innan de blir aggresiva. Jag är ungefär lika resonabel som dom så det skulle nog inte funka i längden med någon vänskap.  !

3 Terrysar igen!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
Det var någon som sa att man kanske skulle döpa om Terrysar till Sandra. Då skrek jag rätt ut men jag inser att det är jag som tagit över grejen med att vara Terry, även om det är en tung börda att axla.

Igår då, jo jag lyckades ju som vanligt.

Ni vet det här med att det är så äckligt att vara gravid.
Jag har lite svårt att behålla maten. När jag ätit en halv macka så kände jag att det vände igen. Smög försiktigt ut i matrummet för att inte guppa magen för mycket och funderade på m det var närmast att gå ut på gården eller toan. Tog mig försiktigt ut på gården och när jag skulle till och spy såg jag grannen ute med gäster och pinade snabbt in igen! Jag hann in till toan och bräkade ordentligt. I samma stund som jag slappnade av och kände "Åh jag hann, fan vad skönt" så såg jag.........
Jag hade glömt att fälla upp toalocket innan jag började hulka!

Fy fan säger jag bara! Tur att duschen bara är en halv meter i från så det var bara att blunda och spola och sen börja skrubba.

Några timmar senare klämde jag foten i bildörren för jag skulle snabba mig att stänga dörren men tänkte inte på att man måste ta in föttera först.

Och sist men inte minst så fastnade jag med bilen i grinden.
Det var en ren fröjd att få gå och lägga sig sen och veta att nästa dag knappast kunde bli värre..... eller!

Jag tror jag har klarat mig hitills i alla fall. Peppar, peppar.

Bra-ha-saker!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag har alltid varit ett stort fan av bra-ha-saker!
Men jag har insett de sista dagarna att jag mött min totala överman. Jag vill aldrig mer i mitt liv höra talas om en ända bra-ha-sak!

- Måste vi ha så många såna här?
- Jo men på den fungerar det och på den fungerar det, på den där ska jag plocka det och sätta på den där.

Men för fan det är ju så man blir galen ju!
Det mesta är dataprylar från 1800.

- Jo men om jag plockar ihop det och det och det och det så får ungarna var sin dator.

För det första så är det 1 unge som bor här på full tid, 2 kommer varannan helg och på lov och en är 4 år och bor var annan vecka. Måste alla barn då ha en var sin dator. Ska bebisen oxå ha en dator då eller?!?!?!
För det andra så har ungarna flyttat hemifrån, skaffat jobb, tjänar pengar och kan köpa sig egna datorer innan de där är ihopplockade.

När jag gav förslaget att sälja skiten så blev svaret:
- Men det får man inget för, det är så gammalt.
Ja men då är det väl bättre att ta nyare grejerna till att sätta ihop 1 bra och fungerande dator, än massa datorer som brinner upp när man sätter i sladden och eller om man mot förmodan får igång dom aldrig kommer fungera ordentligt i alla fall.

Det räcker med en ordentligt fungerande dator i deras tv-rum som de kan ha olika användare på. Sen om det blir tjafs får de väl köra med äggklocka då det är väl inte mer med det.

- Hur många såna där har du egentligen och hur många fungerar?
- Vi har 4.
- Det räcker väl med 1.
- Jo men det är en sån och det är en sån och den ska ungarna ha.
- Jaha den 4:e då?
- Den slänger vi!
- Bra.
- Och så slänger vi den som står i förådet!
- Det finns fler alltså!!!!!
- Ja men den visste du ju inte om så den räknas inte.


I morgon kommer jag ha jätte ont. Då ska jag gå runt och flytta på saker. Eftersom jag har så jävla ont så kommer jag tappa massor i backen och det kommer INTE gå att laga!

Kör hit en jävla conteiner för fan så vi blir av med skiten!

Vi har flyttat in i ett hus med 7 rum och kök + ett mega föråd på gården. Ska man då behöva att ens fundera på vart alla bra-ha-saker ska göras av.
Hur fan fick vi plats i lägenheten!

Nu tröttnade han på mitt tjat och satte på sig hörselkåporna med radio. Om jag är så enerverande så han åste ta till såna metoder så vet jag att jag i slutändan får som jag vill!

Snuskigt att vara gravid!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det är trots allt rätt äckligt att vara gravid. Förutom alla krämpor och andra besvär så ska man dras med diverse kroppsvätskor som rinner ut ur både näsa och *heligt*, Man ska kräkas och få sura uppstötningar, gaser och oförberedda fisar och har mn aldrig haft finnar innan så får man det nu. Nä fy vad äckligt det är att vara på tjocken egentligen!

- Men åh älskling vad blött det är *mmmmm* ska vi leka lite?
- Öh nä, jag är ju gravid, jag är blöt jämt. Och hostar man lite mycket så blir det ännu mera blött... upphetsande va?!?

Nä fy tusan vilken besvikelse för den stackars mannen när han äntligen trodde han skulle få komma till.
Tack och lov att man trots allt kan skylla allt på mannen när det inte passar. Eller kan och kan jag skyller på han ändå! Jag kan ju knappast skylla på någon annan! Jo det skulle väl vara om det kom ut ett monster då men den risken är ju inte så stor, så jag får nog fortsätta skylla allt äckligt på J.

Första morgonen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Hur skönt var det inte att vakna upp i huset i morse då!

Hundarna sov som stockar hela natten men i morse blev det stor förvirring!
Jag klev upp och öppnade altanen och släppte ut dom. Själv gick jag in och satte på kaffe och la mig i sängen för att vänta på att det skulle bli färdigt! Då kommer hundarna in igen som ett skott. De undrade väl vart i farao jag hade tagit vägen!

De är ju så vana att koppel-gå på morgonen och få vänta tills man tagit på sig osv!
Nu stog dom där som ett gäng fån och fattade varken ut eller in, fick säga till dom att gå ut igen.

Nä dags att fixa lite, J sliter som ett djur!

Sms från Zack!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sent igår kväll damp det ner ett sms från Zack i mobilen. Han är hos Pappa nu och det är tomt här utan honom.
Men detta fick mitt mammahjärta att gråta av stolthet!

" ♥ Mamma få saker är säkra, men en sak är sann.
Det skulle finnas flera glada barn om alla hade en mamma som du ♥ "

Hur underbart är det inte att få såna här sms från sitt barn! Älskade ungen!

Vila!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter och väntar på att Leo ska bli klar med frullen så vi kan gå till dagis!
När han är lämnad så ska telefonerna stängas av och jag ska bädda ner mig i soffan tills det är dags att hämta honom igen. Det får helt enkelt bli så idag. Somnade inte för ens fram på små timmarna i natt så jag har 2 kryss i stället för ögon känner jag!

Nopp ut med hundar med ens han äter!

Tyrann!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag känner mig som en tyrann just nu!
Fick mig ett par rejäla överaskningar idag. Ni vet såna där otrevliga överaskningar som man inte vill ha! Men jag är väldigt tacksam över att få rätsida på en hel del som inte riktigt stämt med det som sagts.

Men man blir ledsen när man tror en sak och det visar sig vara nåt helt annat, särskilt när man diskuterat så många gånger om hur viktigt det är med raka rör och klara besked och det ändå inte går in.
Jag har svårt att tänka mig att jag är för snäll med tanke på att jag är snabb på att framhäva min åsikt och göra klart vad det är som gäller.
Men jag vill inte behöva bli något kontrollfreak bara för att saker och ting ska fungera. Men om det är det som krävs så får det väl bli så då. Mycket går inte att göra åt för det är redan gjort men från och med idag och framåt så vill jag se en jävla skärpning.

Jag tänker bara tala utifrån mig själv i detta inlägget för att inte utmåla någon på något sett. Har har frånsagt mig ett liv med osäkerhet och brist på stabilitet och ovetskap om vad som kommer hända och ske. Jag tänker inte acceptera att det livet byts ut mot ett liv med samma känsla fast på andra premisser..... Aldrig i helvete, varken för mig eller andra inblandade.

Nä nog om det hoppas bara att det går in denna gången för det blir ingen nästa gång utan konsekvens.
Ska nu försöka släppa detta för dagen och försöka få ner pulsen!Fibromyalgi = man gör det man vill göra och skiter i annat för man är lat!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

"Du kan minsann göra det som passar dig sen om det blir något tråkigt så får du jätte ont"
" Du om någon behöver väl ut och röra på dig, gå till gymet och bli som folk"
" Jaha du är en sån som är ute efter sjukskrivning"
" Fibromyalgi är en kärringsjukdom"
" Den sjukdommen har alla som inte vill jobba"


Ja listan av det man ibland får höra kan ju göras oändligt lång! Jag kan inte låta bli att bli lika ledsen varje gång även om jag kanske visar det med nonchalans eller rent av ilska ibland.
Jag förstår verkligen varför det kan vara så svårt att ta en sådan sjukdom på allvar. Eftersom det svänger från minut till minut och det är så individuellt från person till person men va fan! I dagens läge finns det internet och Google och jag rekomenderar alla som tror att fibromyalgi är något man av olika anledningar väljer att ha att söka på ordet. Så förbannat svårt är det inte.

Nej det finns inga röntgenplåtar att visa upp några skador på, det finns inga blodprov att ta. Det ända som finns är en fruktansvärd smärta och ingen annan som kan uppleva någon annans smärta.
Så jävla roligt är det inte att vara vaken vecka efter vecka för att man inte kan sova för att det gör så ont och känns som om någon smeker ens kropp med ett strykjärn. Att vissa dagar inte kunna ta i mot en lätt smekning över ryggen av sin man för att det känns som om han hand är full i vassa nålar. Att få bita sig i läppen för att inte börja gråta av smärta när barnen vill komma upp i knät och kramas. Jag skulle göra vad som hellst för att bli av med det här, precis vad som hellst.

Trots att jag läst till uska så hade jag inte en susning om vad fibro var innan dom gav mig diagnosen. Visste att en nära hade det i ryggen men jag visste inte vad det innebar. Nu vet jag att det är en fruktansvärd sjukdom att lära sig att leva med. Visst jag ser mer och mer människor som mycket väl hade kunnat jobba och lever som vanligt men påstår sig vara väldigt sjuka, så visst finns det dom som utnyttjar systemet. men finns inte det i alla kategorier av människor då kanske.

Men även om det är så här så kan man inte sluta leva. Man får helt enkelt prioritera. Men om jag skulle gå ut på krogen en Lördag så ser folk bara att "ut och roa sig det kan hon minsann" Ingen ser hur man kanske får sitta en hel kväll istället för att dansa, ingen ser att man får åka hem tidigare för att man inte klarar smärtan mer, ingen ser heller när man inte tar sig ur sängen de 3 följande dagarna för att det hugger som knivar och fötterna inte går att sätta i golvet. Nä alla ser bara " Men ut och roa sig kunde hon minsann. Men kanske tyckte jag ändå att det var värt det. Att få komma ut och träffa folk och roa sig lite, för man kan inte sluta leva.

Trots att jag är under specialistvård, är diagnostiserad fibro, kroniskt trötthet och generaliserad smärtsyndrom så får man ta de här jävla dömande kommentarerna var och var annan dag. Fick hem ett läkarintyg i Torsdags där det står att min sjukdom är så kraftig att jag blev rekomenderad att sluta på smärthanteringskursen även om jag satte mig i mot det. Detta har dock försäkringskassa och andra svårt att förstå. Jag får lära mig nya sätt att diska, städa, vika tvätt, skriva blogg och ALLT som innebär livet. Att vika tvätt en dag kan vara lika fysiskt tungt som om jag skulle lyfta en bil och bära den 10 meter, varför ska det vara så förbannat svårt att förstå.

Huset vi flyttar in i möbleras och planeras in i minsta detalj för att underlätta vardagsysslorna, vart man har tallrickar, kastruller och göra allt så lätt åtkommligt som möjligt. Vi måste göra så för att det ska gå att överhuvudtaget spara lite på kroppen.

Under tiden som jag skrivit detta inlägg har jag fått tagit 5 pauser för att räta på ryggen och sträcka på mig för att jämna ut smärtan som blir av att sitta för länge. Så inte ens det stora intresset att skriva kan göras i sträck tills det är klart.

Varför skriver jag detta då? Jo för att jag är så ledsen över att höra detta skit var och varannan dag. Så ledsen över att människor inte kan vara mer öppna för det som de inte förstår. Jag inser oxå att jag åter igen får göra en rejäl gallring i den skara människor jag väljer att ha runt mig som nära och kära. Jag söker inte sympati eller medlidande hos de jag har i min närhet men jag kräver respekt!

Nu ska jag vika tvätt.....

Lägenheten igen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter i detta kaos och är allmänt sur och grinig!
Kroppen sa ifrån och det var ingen ide att fortsätta så det var bara att åka hit och försöka ta det lugnt resten av kvällen.
Längtar tills barnen har somnat så man kan krypa till sängs. Men det lär nog bli sent ikväll eftersom allihopa kommer hem ikväll och det blir alltid rörigt då i den här lilla piss-lägenheten.

Nu ska jag gå och sparka på nåt när ingen ser så jag får ut lite tjurighet.

Njuter!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter i huset och njuter av tystnaden. Sakta men säkert börjar det forma sig till ett hem. Känns mycket bättre att vara här än i lägenheten. Där är det bara et fåtal saker kvar och vi räknar med att ta sängarna och det sista vid midsommar.

Har lyckats få upp gardinerna i matrummet/allrummet. Hade fått upp ett par men de dög inte så det fick bli ett byte och det blev mycket bättre.
Hade tänkt ta sovrum och vardagsrum oxå idag men vi får se på eftermiddagen hur jag gör. Det är inte bara att hänga upp för fästen och alltihopa måste skruvas upp. Jag känner att jag börjar bli lite väl tjock och otymplig för att klättra på stolar och befinna mig strax under taket. Varje gång jag sträcker mig för att nå så sparkar det i magen så jag är färdig att tappa balansen, vild är hon den lilla krabaten.

Ska göra mig klar och åka in till IKEA. J är där och svetsar rör och då kunde vi ju passa på att ta en titt på saker som behövs inhandlas. Det är inga stora och kostsamma grejer men det är ju skönt att ha en överblick på hur det ligger till på ett ungefär.

Nä dags att dra...

Ska väl dra den där TERRY:n då!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Jag gjorde nåt hemskt i början av veckan! Till och med jag som inte har särskilt många skruppler blev röd i ansiktet och tyckte det var jobbigt att gå utanför lägenheten i flera dagar efter. Ja till och mer pinsamt än när kjolen fastnar bak i trosan när man varit på toa och man visar hela baken för halva Usö tills någon vänlig sköterska lite snällt informerar en om misstaget! Dessa människor behöver man åtminstone inte träffa igen.

Det här var värre..................

Jag hade varit och badat vid Bäcksjön med barnen och jätte rara Elin. Efter badet bestämde vi oss för att åka och köpa mat och jag var döds-akut-hungrig så det fick bli pizza. Slängde på mig min lilla korta svara klänning ovan på badkläderna och drog i väg till Picasso för att handla.
Inne på Picasso så kände jag att det var väldigt obekvämt med blöta kalla bikinibrallor så jag krängde av mig dom i smyg för personalen och tryckte ner dom i handväskan.
Vi åkte till Östansjö och åt och sen var det dags att fara till Hallsberg och lägga barnen.

Klev ur bilen och gick mot porten när jag lade märke till att båda familjerna jag mött efter vägen tittade eller rättare sagt stirrade väldigt konstigt på mig. Jag tittade ner på min klänning och höll på att svimma.
Klänningen jag hade gick ner för halva låret lite lagom kort så där för en gravid, under tuttarna sitter ett lååååååångt band som ska snöras till rosett för att sen hänga och dingla. När jag suttit i bilen hade bandet åkt upp under klänningen och när jag reste mig så höll det lilla söta bandet upp HELA framdelen av klänningen. Den var alltså halvkort bak men midjekort fram och jag flashade hela härligheten för dessa familjer som kom gående.
Min första tanke sjuk i huvudet som jag är var " Fan och jag som inte ens är nyrakad"  men sen mina vänner kom skammen. Ja hon den där kan faktiskt skämmas ordentligt..... Ibland.
Inte undra på att de höll på att tappa ögonen de stackas människorna. Nu kan jag tänka mig hur ryktet går bland invandrar familjerna här "Hon den hemska horan i 2f som visar fi**an för vem som hellst"

Åh herre Gud tack och lov att vi ska flytta.
Men jag förbannar mig verkligen över att de måste vara så många i en familj. Dessa 2 familjer kunde ju jämföras med 4 normal-svensson-svenska-familjer.

Åh nu skäms jag igen. Kommer nog bli tvungen att fortsätta smyga bakvägen ut till bilen ett par dagar till tror jag!

Mör.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ja då var man mör då! Tur att jag inte blev sedd när jag skulle försöka ta mig ur sängen i morse. Annars brukar det bli lite bättre när jag fått röra mig lite och mjuknat upp, men attans inte idag inte.
Sist jag hade så här ont i benen var när jag kört mitt livs första spinning-pass och det där med att ta det lugnt första gången fanns inte på min karta!

Men panelväggen blev riktigt snygg och jag kan känna att det KANSKE är värt det.

Ännu en helvetes månad!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag lägger nu min stora tillförlit till flytten och den minskande utgiften när lägenheten försvinner!
Ännu en månad med 0 kr och tomt i frysen. Om inte detta tar på nerverna så vet jag inget som gör det. Det är ett helvete rent ut sagt. Tur att vi är barnlediga i helgen i alla fall så det inte går åt så mycket.
Men nu är det bara denna månad och nästa kvar sen ska det vända. Men det är ju knappast någon tröst i morgon när allt är slut och det inte går att handla!

Fy fan rent ut sagt!

Funderar på att hyra ut min man "IRONI"

Arbetsterapeut.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter här och väntar på att komunens arbetsterapeut ska komma. Hon skulle dyka upp efter kl 14 någon gång.

Hon skulle ha varit här för säkert 6 månader sedan men jag har inte ringt dom. Jag har dragit ut på det in i det sista för jag tycker det finns andra som behöpver hjälpmedlen mer än vad jag gör.
Men nu har Smärtrehab tvingat mig och jag hade inte så mycket att välja på. Nästa gång vi träffas så ska jag kunna säga att hon har varit här och hjälpt mig titta ut vad som behövs! Så nu kommer hon snart! Mitt i flytten med kartonger och saker för sortering överallt, ja ni vet ju hur det ser ut när man håller på att flytta och den röran ska hon in i!

Ja ja det blir väl bra när det är klart får vi hoppas!

Nu ska jag fundera ut hur jag ska formulera den hemskaste Terryn som jag gjorde härom dagten!

En pippi som trillat ur boet ble

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
04f2bdf105edb9b19b863502d8b03ede.png

Kolla varifrån!

En pippi som trillat ur boet blev en tacksam leksak åt hundarna. Zack fick rädda den stackaren och sätta den i en buske. Mamman var helt hysterisk och jag bara väntade på att hon skulle flyga ner i skallen på oss. Förhoppningsvis tar hon hand om den lilla nu när vi åkt där i från.