Vattenkoppor och klänningar.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det har varit en riktigt tung dag. Natten var tuff då Inez vaknade och var ledsen hela tiden. Det kliar så på henne att hon ligger och slåt på sig själv och gråter hysteriskt. Fick tag på vårdcentralen idag i alla fall så nu har hon fått lite medicin få se om natten blir bättre. När jag såg hur Leo såg ut och när jag nu ser hur Inez ser ut så är jag himelskt tacksam över att det inte dröjde tills dom blev större innan dom fick kopporna.

Efter en tung natt vaknade jag med en fruktansvärd migrän. En sån där migrän när man inte ser annat än svarta prickar och spyr rätt ut av smärtan. Med det kan jag inte köra bil och eftersom det krävs en bilresa in till hallsberg för att få Leo till dagis så kunde jag inte göra annat än att låta han vara hemma. Johan hade fullt upp på jobbet så det va bara att hyra en film åt Leo stoppa Inez i säng och försöka överleva tills den värsta smärtan lagt sig. Leo ick erbjudande om att åka till Cissi och leka så jag kunde vila men han vägrade vrångskallen.
 
Fram på eftermiddagen började jag bli lite människa igen. Nathalie, Liam och Lynx kom en sväng på eftermiddagen i ett försök att ge Lynx lite av Inez vattenkoppor. Det va trevligt att dom kom. Leo blev så glad av att få träffa med Liam och han tjatar redan till nästa gång. Det går bra att leka men då ska Mamma vara i närheten. Jag va jätte lycklig för jag fick plåga N lite grann.

Nu på kvällen skulle Fredrik komma och hälsa på Leo. Jag hörde telefonen ringa och Leo svarade.
När han lagt på ropade han:

- Mamma sätt på kaffe för nu kommer Pappa och Toni.
- Okej.
- Det är bäst du går och gör dig lite fin oxå.
- Öh va? Vad menar du nu.
- Ja gör dig lite fin.
- Va?
- Ja sätt på dig en klänning eller nåt så Pappa blir glad.
- Öh...
- Gör det annars kommer han bli jätte ledsen.
- Nä det kommer han inte bli.
- Jo.
- Du jag kan i alla fall sätta på mig en bh så ser jag lite anständig ut men en klänning sätter jag inte på mig.
- Nähä, men bara så du vet så kommer han bli så ledsen på dig nu mamma.
- Du är rolig du.
- Nu blir han ledsen se du!!! * Leo muttrar surt*

Mammas lilla kille. Jag vet inte vad han försökte med nu men jag blev så full i skratt. När jag berättade det lite snabbt för F så såg Leo så där oskyldigt full i fan ut. Man kan inte göra annat än att le gott åt alla " ja de flesta" saker han får ideer om.

Nä nu blir det att mysa brevid J med en god bok och sova som törnrosa.... Hoppas jag.

Natti natt.

Kommentera inlägget här :