Valborg!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jaha då va det valborg då och jag ska väl ta mig till brasan med barnen och mannen! Samma som varje år, stå där, frysa och förfäras över vilka puckon som bor i denna lilla håla. Lyssna på ungar som tjatar om lotter, dricka och sockervadd. Sen gå hem och njuta av att vara hemma igen och att det är över för i år.

På förmiddagen kidnappade jag Marie och tog en vända till nya huset. Sen satt vi på Hallsberg och smaskade mjukglass och skrattade rått åt karlar som höll på att snubbla över Maries bara ben. Har fått många bevis idag hur patetiska män kan vara när solen värmer lite och kläderna blir färre! Men det var mysigt att umgås och fnittra lite åt våran äckligt sexistiska humor som skulle få feministerna att se rött!

Love you babe!

Nä dags att ge sig iväg då kanske!

Skön kväll!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Tack och lov kom Marie en stund nu på kvällen så jag fick utlopp för lite energi.
Så skönt att sitta och prata med henne om allt mellan himel och gjord.

Nu kan jag krypa ner i sängen och känna att jag blivit socialt tillfredställd.

Natti Natt!

Kliar......

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
En fasansfull rastlöshet har infunnit sig.
En sån där farlig rastlöshet som ofta resulterar i att jag bli elak och äckligt retsam med brist på annat.
Jag måste få göra något djävulskt, det bara kliar i fingrarna av sarkastiska, elaka kommentarer och totalt omogna handlingar.

Jag vet vem som kommer bli offer för denna känslan, J förstås. 
Jag undrar jag om han fortfarande kommer älska mig när kvällen nåt sitt slut!

Resultatet!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag vet att både Hella och Bibbi suktar efter resultatet, so here it is! Det krävdes 2 omgångar blekning, en jäkla massa rosa och lite bruna slingor "trodde det va svart vi hade i garderoben men ack så fel, det gick ändå"

Det är lite ljusare än vad som syns på bilderna men det får duga.

Han kom på det!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
- Mamma det står rosa och lila färg i badrummet.
- Öh mmmmm.
- Är det Beas?
- Nääää.
- Vems är det då?!
-
*tyst*
- VA!
-
*tyst*
- GHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR DU INTE KLOK!!!!! *och en hel ramsa med andra ord*


Hade räknat med en större reaktion, typ sandra-reaktion med flygande saker och sparkade på döda ting. Så det där va ju inte så farligt!

Zack mån om mitt yttre.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Zack kommer hem från skolan och ser att jag sliter med att blondera håret
" det va inte lätt att få min mörka kaluffs ljus vill jag lova"- MAMMA!!! Säg inte att håller på att färga håret så där fult ljust, typ vitt!!!
- Öh.... Nä.....
- Nä för då kan man ju inte titta på dig sen. ÄR DET DET DU HÅLLER PÅ MED ELLER!!!
- Nej det är lugnt, jag måste få det ljust för att den andra färgen ska synas!
- Åh skönt, jag blev nästan lite orolig!


Han frågade inte hur det skulle bli när det är klart och det är väl tur det annars skulle jag inte se honom resten av dagen!

Min son är väldigt mån om hur hans mamma ser ut!
Ibland bryr han sig mer om mitt utseénde mer än vad jag själv gör och då är jag kanska så fåfäng.

Han rymmer nog när det är klart!

Rosa......

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter här med blekning i håret. Nej jag ska inte bli blondin men eftersom jag är så mörk så lär det blekas först om det ska bli någon färg över huvudtaget. Slutresultatet är meningen att bli svart och rosa. Vi får la se hur det blir i slutändan. Men jag undrar om blekningen verkligen ska svida så förbannat, det va nåt hemskt vad det sved.

Har haft samtal med Barnmorskan idag om hur jag mår. Jag skulle få nya tabletter utskrivet få se om jag får behålla lite mat med hjälp av dom. Hon ringde upp mig igen lite senare för att försäkra sig om att jag inte behöver någon behandling med dropp men än så länge får jag ju behålla vätska i alla fall så det är ingen fara. Jag har fått köpa hem nutrilett för att få i mig näring när inte maten stannar kvar och det va ju ett smart drag ansåg hon. Sen verkade hon lite orolig över att jag inte gått upp ett hg i vikt trots att magen verkligen ökat i omfång, så det skulle vi hålla lite koll på. Det betyder ju att jag måste tappat en hel del vikt i mig själv, men som tur är tar ju den lilla vad den ska ha i alla fall. Än så länge var det ingen katastrof och jag är ju inte direkt strådsmal från början och har lite att ta av.

Det var värre när jag gick med Zack. Då gick jag ner 10 kg under graviditeten och var redan innan smal som en speta. Men åh andra sidan va det skönt att få på sig de gamla byxorna direkt efter förlossningen och Zack mådde ju bra.

På Tisdag är det dags för ultraljud, Det där vanliga standard-ul. Börjar bli nervös. Är livrädd för att komma dit och se att hjärtat inte slår eller nåt annat jobbigt.  Ska bli så skönt att ha det gjort och förhoppningsvis kan vi gå där i från och veta om det är en pöjk eller tös!

Nä nu måste jag tvätta ur medlet innan huvudet fräts sönder!

Serverad med silversked?

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Jag har gått och funderat på en sak ett tag nu.

Under de senaste månaderna har jag fått höra från olika håll att allt går så enkelt för mig. Att jag haft sån tur, att allt bara löser sig för mig osv. De här kommentarerna kommer dock bara från människor som det inte har gått så bra för i eller människor som står och stampar på samma ställe på de vita knogarna.

Härom dagen hade jag ett samtal med en bekant på telefon som jag har lite sporadisk kontakt med beroende på var i missbruket han befinner sig. Detta samtal fick bägaren att rinna över och grubblerierna satte igång. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och kom in på det här med husköpet osv. För 113 gången under vår vänskap slänger människan ur sig!

- Tänk att allt är så enkelt för dig! En annan får slita som ett djur för att komma någonstanns i livet!

Jag kontrade med att fråga vad han då gör för att förhindra att gå in i gamla spår och vad han gör för att förbättra kvalitén i livet.
- Det vet ju du att jag kämpar och vill.
- Ja men vad gör du i handling? Det räcker ju inte med att bara vilja även om det är en bra början.


Fick inget vettigt svar utan mest en massa suckar. Jag la inte särskilt mycket vikt på det här samtalet men i min hjärna snurrade det på ordentligt.

Vad är det som får dessa människor att tro att allt har gått så lätt för mig. Bara för att jag inte haft en massa återfall på knarket  och resan har gått mer upp en ner så betyder ju inte det att resan från då till nu har varit enkel.
Det har varit för jävligt stundtals och jag har kraftigt ifrågasatt min förmåga att ta mig tillbaka.
Man har varit tvungen att välja bort människor man tycker om, ransakat sig själv till leda, hitta roten till det onda, ha ett extremt tålamod med att det tar tid att få tillbaka tilltron från alla man sabbat det hos och det är inte gjort på en handvändning, hitta sin plats i sahället osv och detta är bara en bråkdel av dett jobb man måste göra. Först nu efter snart 6 år kan Zack säga att han litar på mig och jag kan känna att han menar det oxå, det har tagit tid och det måste få göra det.
Bara för att man tar bort drogen är ju inte problemet löst, det krävs lite mer arbete än så. Detta hade ALDRIG gått om det inte vore för en förbannad envishet, målmedvetenhet och en hel del vägledning.

De flesta jag får såna här påståenden från har fått den vägledningen, men vad tjänar det till om man inte använder den. Saker och ting serveras ALDRIG på silverfat, man måste slita, kämpa och förtjäna andra människor och myndigheters förtroende. Jag behandlas inte längre som en missbrukare av varken social, polis eller någon annan myndighet, tror människor att det är så bara för att drogen är bortplockad. Nä det har liksom krävts lite mer än så.

Visst jag har fått mycket hjälp och stöd, kanske mer än många andra. Men jag har fått slita för den hjälpen med genom att vara tillmötesgående och göra som dom säger.
Bara en sån sak som att inse att "jag kanske inte vet vad som är bäst för mig, jag kanske måste lyssna på andra som vet hur man gör"  det är en hård sak att inse för någon som KAN SJÄLV!

Visst jag har skaffat mig ett drogfritt liv, utbildning med bra betyg, körkort och allt sånt där praktiskt och jag kan till viss del förstå att människor tycker att det har sett lätt ut men det har det verkligen inte varit det krävs mer än så.

När jag skulle få mitt körkortstillstånd ringde någon från de som bestämer om det ska lämnas drogprover osv till soc och frågade om jag verkligen skulle ha nåt tillstånd. Det sker aldrig, dom ringer inte och frågar sånt jag vet inte varför de gjorde så men jag är tacksam. Socialen svarade "självklart ska hon ha det" och jag fick mitt tillstånd. Hur kommer det sig då tro? Den myndighet som jag hotat, lurat, gapat och kostat en jävla massa pengar.  Det hade de ju aldrig sagt 6 månader efter jag kom hem från behandlingen eller hur! Jag måste ju ha presterat en hel del för att få upp ett sånt förtroende för att dom ska ge ett sånt svar. Men många ser inte det, de ser det som att jag fått saker och ting gratis och att alla bara ställer upp i vått och torrt.

Det har tagit nästan 6 år att komma till den punkt där jag känner mig som "en vanlig Svensson"  Det är så skönt, men det har tagit tid och kostat både blod,svett och tårar. Men hade det tagit 6 år till så hade det fått göra det.

Så varför tror människor att det varit så enkelt? Är det för att slippa inse vilket jobb och vad som krävs av en som människa för att undvika att inse vad de själva måste göra? Eller är det bara ren avundsjuka?!

Jag lär nog inte få ett vettigt svar på det heller!

Dagens höjdpunkt!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Hade varit och hämtat Zack när jag körde in på parkeringen här utanför.
På parkeringen stod hela den manliga skaran i den högfärdiga " och då menar jag högfärdig och allmänt dryga" familjen Abdullah och tvättade sina bilar både utvänding och invändigt. Nu snackar vi inte bilar som min gamla audi 80 utan modellen "flådigt dyr".

Kliver ur min bil med magen i vädret och ställer mig och tittar på männen i alla åldrar. Efter en kort stund stannar dom upp och vänder sig mot mig.

- Ja så sen när ni är klara kan ni ju fortsätta med den där då, säger jag och pekar på min mindre dyra och flådiga bil.

Till svar fick jag ett väldigt ont öga och en fnysning som nog rensade närborrarna på den ena.


Så nu undrar jag om jag ska gå ut och titta om min bil är ren eller söndersparkad, det är nog troligare att det står  SVENNEFITTA på motorhuven!


Men att se minerna va värt den chansningen.

Hemsk mor!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag har dåligt samvete! Jag är nog den hemskaste mamman som existerar.

För det första har jag spenderat hela 400kr på mig själv den här månaden. Hade inga skor men hittade ett par halvfula på rean för 199kr Sen lite hårfärg och sånt där för resten....... Fan va själviskt!!


För det andra har jag misshandlat Leo genom att sätta ner en stol och sätta mig på den med Leos lilla stortå under. Hans hjärtskärnade skrik hördes över hela bostadsområdet.

Ursh vilken hemsk mamma jag är!!

Underbar dag o en vacker fru

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Så otroligt skönt det var att åka iväg till mina paranteser o äta färdig lagad mat.
Tycker det är riktigt skönt att dom ringde till Hon den där och erbjöd henne att komma upp till dom redan innan jag kom hem. Det ser jag som något väldigt positivt.

Så det blev ett par timmar i solen med hundar som sprang runt och busade.
Middag ute i solen var helt otroligt gott.
Med egen chaufför var det riktigt skönt att kunna ta sig en öl till maten.

Senare var det bara hem med hundarna för vidare färd till Pålsboda för en grillafton med Jonas o Gerda o massa barn.
Riktigt trevligt att komma iväg o umgås helt avslappnat med vänner.
Både Hon den där o J gillar dom otroligt mycket.
Så dom är verkligen välkommna hem till oss för revansch med alla barn eller utan barn.

Så igår var det riktigt skönt när vi kröp ner i sängen o njöt tillsammans som avslutning på en bra dag.

Imorse var jag tvungen att ligga o titta en stund på min fru eftersom jag vaknade 06.20 o var pigg.
Så jag låg o beundrade henne en stund innan jag la mig riktigt tätt intill henne o omfamnade henne och somnade om.
Det är så skönt att ligga så nära varandra o ge närhet till varandra.

Ingen kalvning i mitt hem

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Kan ni förstå att jag blir riktigt nervös när min fru vill kalva hemma i huset.
Det kommer inte på tal för fem öre.
Det är tur att jag har stöd från andra människor som också tycker att frun inte ska göra det hemma.
Problemet är ju att hon är kvinna och sådana kan vara lite bestämda om dom vill det.

Men jag har sagt nej ordentligt vad det gäller den saken.
Inte ens i förrådet kan hon få vara när hon ska till.

Nä sjukhus ska det vara minsann.

Det är kul att driva med J!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
- Du.
- Ja.
- Nu när vi kommer flytta till hus och få det så mysigt och så där......
- Mmmmm.
- Kan vi inte ta och föda barn hemma då?!
-
*host* sätter kaffet i halsen* NEJ!!!!
- Men..
-NEJ!!
- Varför inte!!
- NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!
- Men...
- Du ska föda på ett sjukhus, där det finns avdelningar där dom kan ta hand om mig när du slagit ihjäl mig.
- Men...
- Förstår du hur aggressiv du kommer bli! NEJ NEJ NEJ!! Det ska finnas barnmorskor och massa med folk som kan lugna dig!
- Men det är ju folk med ändå!
- NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!
*BIIINGO, slår sig för öronen*! KOMMER ALDRIG PÅ TAL! FUNDERA INTE ENS!! ALDRIIIIG, KOM IHÅG DET ALDRIG! DET SKA FINNAS PROFESSIONELL HJÄLP.... HÖR DU DET, PROFESSIONELL!!!!!


*fniss* Helt underbart att se skräcken i ögonen bara ämnet kommer på tal! Underbara skadeglädje!

Är väldigt förälskad igen

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Den där J får väl skriva lite igen.

Har återigen kommit fram till hur lycklig jag är.
Hela dagen igår gick jag omkring mitt ute på det skitiga Sakab och bara log.
Jag måste ha fått tag på en väldigt bra fru känns det som.
Vi har inget sex för tillfället bara för att graviditeten och farbror Fibro förstör det hela.
Visst jag är väldigt sugen på min fru och skulle göra vad som helst för att få älska.
Saknar det som bara den.

Fast jag väntar hellre tills frun säger att nu kan vi det för min kropp orkar det.
Tänker dock inte vänta så länge till för hon kan få vara sängliggandes hela helgen om det är så.

Nu kommer det att bli väldigt fullt upp ett tag med tanke på gårdagen men det är något vi ser framemot.
Bara det att kunna sitta ute o grilla på altanen.
Sitta bredvid varandra o njuta en sommarkväll osv.
Jag tror inte ni kan förstå hur mycket det betyder för oss att få det här.
Vi har ju 4 barn och ett på väg samt 3 hundar.
Det går åt lite utrymme för att alla ska kunna må bra då.

Men hur som helst så älskar jag min fru så otroligt mycket och njuter av varje sekund med henne.

Men........

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
För att var lite positiv och erkänna att jag är väldigt lycklig idag ska jag berätta att.....

PAPPER PÅ HUSET VI VILL HA OCH HAR SUKTAT EFTER I ETT ÅR ÄR PÅ SKRIVNA FRÅN OCH MED IDAG!
INOM 3 MÅNADER SLIPPER VI DETTA JÄVLA GETTO OCH KAN LIGGA I VÅRAN EGEN TRÄDGÅRD!!
UTRYMME TILL ALLA BARN OCH DJUR. HUNDAR KAN SPRINGA LÖSA, TVÄTTMASKIN, DISKMASKIN, STORA FRYSAR. STORA UTRYMMEN! VI BEHÖVER INTE KLIVA PÅ VARANDRA.

UNDERBART!!

Kanske ska försöka skriva lite!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Har blivit väldigt dåligt med skiva här på sista tiden.
Har börjat på en smärthanteringskurs på USÖ och den tar all kraft och ork just nu.
Har inte kunnat sitta vid datorn så mycket eftersom värken tar total överhand. Jag har börjat kräkas igen av graviditeten, antagligen pga av all stress som kursen medför.

Dom sliter som djur med mig för att få mig att inse mina gränser när det gäller all sorts aktivitet men jag vet inte om det blir några framsteg ännu. Dom säger att jag måste säga till själv innan det blir för mycket. Problemet är att jag känner inte när det har gått över gränsen, det säger bara PANG så kan jag inte röra mig.
I går skulle jag träna i varmvattenbassängen. Det gick jätte bra och jag tog det lugnt med mina simpla övningar. Rätt som det va så låste sig hela kroppen och det högg som knivar överallt. Jag hade inte en susning om att det skulle komma, kände inte en tendens till varning i kroppen. Hur gör man då liksom. Ska man anta när det är nog eller?! Jag begripen ju att det är för mycket om jag springer det fortaste jag kan 800 m. Men jag kan inte känna det om jag står och vickar lite på tårna i någon balansövning i varmatten. Kanske inte så svårt att man kommer i någon form av undvikande.

Nä det är helt enkelt skit svårt.

Behöver en vikarie

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
J vill njuta av frun idag men hennes värk sätter tyvärr stopp för det.
Det är inte roligt för henne att ha så ont.
Det skapar tyvärr hinder i verkligheten ibland just genom att vill vi ha det skönt tillsammans kan vi inte alltid det.

Då börjar man undra om det finns vikarier till män när deras kvinnor har sådan här smärta så dom är utslagna.
Är det otrohet om en vikarie hoppar in eller inte.
Männen behöver få leka av sig ibland oavsett.

Nu har jag inte frågar frun vad hon tycker om det här med vikarie men det borde inte vara några problem.
Hon kan ju få ta in en vikarie om jag blir så dålig så jag inte kan tillfredställa henne ordentligt.

Vad är eran åsikt om det hela.

Jag hoppas ni förstår att jag är allvarlig i det här. (ironi för er om inte vet våran humor o sitiuation)

//J

Äkta kärlek

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Idag gav sig J och 2 barn ut i skogen med djurena.
Det var riktigt skönt att komma ut en sväng i värmen.
Hon den där fick stanna hemma för att kurera sin hemska värk som hon har idag.
Hon har riktigt jävla ont så att massera tex är inte ens att tänka på.
Då klappar hon till mig kan jag lova er.
Inte för att jag är urusel på att massera utan av smärtan.

Jag tror inte att någon som inte funnits i närheten till denna sjukdom kan förstå vilket helvete dom drabbade har. Det är så hemskt att se hur den kan förändra en människa så mycket som den gör.
För ett årsedan hade hon inte så ont men nu är det hemskt.
Vissa dagar kan hon knappt ta sig ur sängen osv.

Älskar henne så otroligt mycket iaf ska ni veta.

Bilhelvetet lagat

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
För er som missat storyn om våran underbara bil på facebook får en resume nu.

Vi kom hem från dalarna i söndags och frun åkte en sväng i måndags.
J skulle ha bilen i måndags o bilhelvetet startade inte.
Då visade det sig efter lite efterforskning att det var en kabel som gått av till bränslepumpen.
Bytte då ut drygt 2m kabel liggandes på parkeringen här ute i ghettot.
Tror ni bil djävulen startade för det nix.

Det visade sig att även bränslepumpen gett upp.
Den fungerade lite som den ville.
Letade på skroten efter en annan.
Bilen är en mellanmodell så den finns inte.
Det brukar ställa till ett visst problem i bilvärlden.
Skroten skulle ha 750:- och ny går den på 3500:-.
Problemet är bara det att skrotarna har bra pumpen till modellerna efter.
Så det gick helt åt helvete.
J jobbar dessutom på industri med driftstopp just nu så det finns inte en chans att åka ifrån något.

I dag lördag tog jag en sväng till Östansjö bilskrot och tänkte kolla.
Det fanns ingen där som var till Audi men då kläcker killen där ur sig att det är samma pump till volvo.
Så den gick på 300:-.
Bogserade bilen till mina päron för reparation så några timmar senare var bilen lagad och åk duglig.
Ibland lönar det sig att kunna göra saker själv.

Återkommer en annan dag!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
För idag är en hemsk dag!

Började på smärtkursen idag och dom gjorde ett fystest av alla de slag och nu kan jag inte gå och fingrarna styr inte att skriva. Så jag har kapitulerat och tänker skita i alla måsten och bara lägga mig i sängen igen!

I morgon är en annan dag!

Att älska som en porrstjärna!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Det händer inte ofta att jag fastnar så pass för en bok att jag klarar av att läsa mer än 1/4 av den. Det händer kanske en gång vart 5:e år. Men nu är jag förälskad..... I Jenna Jameson och hennes bok!

Jag har fått lägga hela mitt liv åt sidan för denna stjärnan och jag kan inte sluta för ens jag är klar! Rekomenderar den starkt!"En förtvivlat otäck, ärlig och vansinnigt vacker självbiografi om Jenna Jameson, skriven tillsammans med välkända journalisten och författaren Neil Strauss (New York Times, Rolling Stone) om hur den bystiga blondinen blev det största namnet i vuxenunderhållningens historia. Boken är en växelvis tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling av kvinnlig styrka, allt i ett.
Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse beskriver Jennas egen långa väg ut ur helvetet, från den sjaskiga undersidan av Las Vegas som tonåring, via världen av motorcykelgäng och strippklubbar, till hennes position som porrvärldens ledande stjärna. Från en värld omgiven av övergrepp, våldtäkt och mord till hennes nuvarande liv av berömmelse, pengar och lycka... Jenna har gjort allt.

Jenna Jamesons omtumlande story rymmer alla de givna bakgrundsdetaljerna: svart som natten, motbjudande realistisk - och bitvis vansinnigt rolig. Men Jameson har inte varit feg: Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse är ingen simpel gråthistoria. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskriva och lästa biografier, The Dirt tillsammans med Mötley Crüe och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson"

Bilder!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Det togs massor med bilder i Rättvik men att lägga upp dessa här skulle fylla hela bloggen.

Men dom finns att se på Facebook så det går att titta där. Sök på Hontass, albumet "påsk i Rättvik" så finns dom där!

Hon gjorde en Terry!

publicerat i En Terry! Pinsamheter;
Denna gången var det orginalet Terry Her self som stod för pinsamheten.

Terry och Pelle ligger i sängen och småpratar.

- Ta av dig trosorna och hit med baken.
 " Åh ska vi kramas" tänker Terry.
- Nu blev jag lite K**.
- Ja men tryck dit den då.
- Det var det jag tänkt hela tiden.

"Då kopplade det äntligen i Terrys huvud"

- DU HAR LURAT MIG!!!!! JAG SOM TRODDE DU VILLE KRAMAS!!


Då undrar ju Hon Den Där hur man är funtad i skallen om man tror att någon som säger till en att ta av sig trosorna och vända upp röven bara vill kramas...... Fan vad puckad hon är ibland, men jag älskar henne ändå!

Påskafton!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jaha då var det Påskafton då och i morgon ska vi fara hem. Jag börjar redan få ångest för det och vill inte åka hem. Men det tror jag inte att någon av oss vill göra egentligen.

I går kväll var vi ute och for en sväng, alla fulla människor och så jag. Någon fick snilleblixten att ta den korta vägen över trottoarer och gräsmattor till bensinpumpen "inte jag som körde". Detta resulterade ju i att Hon Den Där fick kasta sig ut ur bilen och spy som en räv. Bakom bilen luktade det fan av avgaser så då kalvades det ännu mera.
Detta avgjorde kvällens öde för mig och det var bara att fara hem och lägga sig.

Ska snart ta ungarna och åka ner till långbryggan för Leo vill titta på det stora vattnet. Ska bara äta lite av mammas goda mat först.

Glad Påsk på er!

Framme!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jaha då var vi här då!

Vi kom fram sent igår kväll och lämnade baren hos Morsan och åkte till Terry Toppa.
Det blev riktigt sent igår och tidigt dag så vi är helt färdiga.
J lyckades i alla fall besikta bilen i morse och det gick över förväntan. Bara lite skit som ska fixas. Det är ju svårt att veta när man inte har haft en bil så länge vad det är som behövs göras, men nu vet vi det.

Jag har i alla fall varit tvungen att lära mig bogsera idag, tyckte inte om det men överlevde och blev en erfarenhet rikare ;-)

Nu ska jag lägga mig och slöa på soffan innan jag säckar ihop totalt.

Puss och nyp!

Jaha.....

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Nu är det mesta packat och det är bara hundarnas grejer kvar. Sitter och funderar på om jag ska köra fram bilen och packa in allt som ska med så det bara är att åka sen när J har kommit hem och han har hunnit äta osv......

Ja jag tror minsann jag gör så!

Här ska fixas!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Mycket som ska göras idag och jag har verkligen inte kraften! Det ska städas och packas och handlas och fixas. Skönt när det är färdigt och vi sitter i bilden på väg mot mina hemtrakter.
Somnade som en stock vid 21.00 igår och vaknade till vid 01 och insåg att man kanske skulle ta av sig kläderna. Vad fel det blir när man somnar så där, blirlite rubbad i planeringen :-)

Nä dags att sätta fart!

Fullt ös medvetslös!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Har haft alldeles för mycket att göra idag och det känns i hela kroppen.
I morse ramlade det in massa barn här som skulle med på Påskluchen vi bestämt att vi skulle gå till.
Riktigt god mat var det och jag åt tills jag trodde jag skulle spricka, men lik förbannat var jag hungrig snart igen. Ska ringa Barnmorskan i morgon för jag börjar tro på den där kommentaren jag fick med för mycket magsyra, kan ju mycket väl vara så jag hade naturligtvis inte tänkt så långt.

Sen var det ju dags att fara in till Usö för att få bedömningen av utredning. Fibromyalgi / Kronisk smärtsyndrom, det visste vi ju redan men det hade fastställt diagnosen och ser på mina möjligheter osv. Dom är förbenat bra där inne och jag är väldigt tacksam över att få ha kommit in dit!

Sen var det hem och hämta Leo hos Fredrik och vidare iväg för att klippa Artur. Nu ser han ut som en riktig blandras råtta / gremlins med världens största fladderöron.

Hade tänkt jag skulle packa inför resan i morgon men det får jag helt enkelt ge fan i för jag varken orkar, kan, eller har lust. Har tid att göra det i morgon så det är lugnt.

Nu stå Leo här och tjatar så jag får inte direkt ro att skriva så jag slänger väl in en bild på min råtta/gremlins och fortsätter slappa.

Jag kan ju inte äta jämt!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Här har ni hon som äter som ...... ja som ett helt troll.

Jag är konstant hungrig. Inte lite hungrig, inte lite sugen på nåt, nä så där hungrig som man är när man är så ungrig så magen värker och man mår illa och vill kräkas av hungerkänslor.

Hur löser jag detta då?! Jo jag äter och äter och äter och äter men är fortfarande hungrig. Dessutom går jag inte upp ett Hg i vikt.
Vad är det här? Jag måste ju kunna bli mätt någon gång.

Så vad har jag ätit idag:

1.  08.30 Frukost.
2.  09.30 banan och äpple.
3.  11.40 snickers och äpple
4.  12.30 Stor lunch.
5.  13.40 lunch igen + en låda med sockerärtor.
6.  16.30 fortsätter på lunchen, tack och lov för rester.
7.  17.10 äpple.
8.  18.00 smörgås
9.  19.20 sista äpplet som finns kvar.
10. 20.45 Stor kopp te och 2 smörgåsar.
11. 21.30 några nävar ur chipspåsen.
12. 22.25 ÄR SÅ HUNGRIG SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT GÅ SÖNDER!


Ja det var en rejäl lista och då har jag ändå försökt att dra ner på ätandet idag! Vad ska jag göra. Finns ju inget jag blir mätt på!
Får säga till J att åka förbi ett slakteri och köpa med sig en hel ko eller nåt!

Bilder från helgen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Vi var ju hos J:s föräldrar igår och jag passade på att gå lite i skogen med hundarna!

Leo och Bea passade på att ha lite picknick vid deras koja som de hade byggt på!


I Lördag var jag och Leo ute på gården i det fina vädret. Tanken var att vi skulle gå till parken men där kryllade det av människor så inte ens Leo ville gå dit. Men vi hade trevligt med sällskap på gården i stället.
Lilla N, sötaste ungen!J kan lugna er.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
J har ordnat lite idag.
Började igår att kolla på avgasrör till bilen.
Det fanns på 3 ställen för drygt 900 på 2 och 326 på ett.
Ni kan ju gissa vilket J tänkte köpa. Började ringa för att se om det fanns hemma för man kunde inte kolla det på nätet.
Automatsvarare som man sa vart man ville och tryckte siffra för ärende.
Man blev kopplad och det gick fram typ 25 signaler då det kommer in en röst som säger att det är många som ringer just nu och vi kan inte ta ditt samtal. Bortkopplad totalt jävla dissad alltså.
Provade några gånger till och J blir ju bara mer o mer irriterad.

Ger upp och konstaterar att jag åker dit idag söndag istället.
Väl framme på stället så slår jag in artikelnr i datorn och får till svar att varan har utgått ur sortimentet.
Blir lagom förbannad på det företaget och undrar ju då varför det står på nätet att den finns och undrar varför man inte kan kolla lagersaldot på nätet (det går ju överallt annars). Undrar definitivt varför i helvete dom inte svarar när man ringer.

Blir bara mer o mer förbannad.
Åker till ett sånt där 900 kr ställe för att se hur röret ser ut irl.
Dom har inget hemma vilket är förståeligt men dom kan ta hem.
J säger nix och köper ett kort rör för 69 pengar.
Väl framme i kassan frågar dom om jag inte ska ha klammer också.
J säger Nix jag ska svetsa.
Jaha du är en sån säger dom.
Vadå jag är en sån har folk något problem med att jag råkar vara händig eller.
Är det mitt fel att jag inte gör så mycket annat än att svetsa rör just nu.
Det är ju för i helvete mitt jobb både i stål och rostfritt.

Så hem igen till frun och vi packar in oss i 2 bilar 2 vuxna, 3 barn och 3 hundar.
J startar bilen och Hon den där börjar asgarva för det låter som en dragster.
Alla raggare skulle bli avundsjuka över mitt ljud.
Upp till J´s paranteser för att börja skruva. Skulle börja med Audin.
Så av med ett bakdäck på den och på med rostlösare på det som skulle åtgärdas på den.
Sen över till nästa bil för att lägga sig under o ta bort det trasiga röret.
Blev riktigt överraskad då det gick att skruva isär allt utan strul. Det har aldrig hänt innan.
Så fram med svetsen och bränna ihop diverse delar och sen under igen för att skruva ihop det igen.
Klart på drygt 1,5 timme.

Tillbaka till Audin igen. Har mina verktyg från jobbet i bagaget.
Då går inte koffert helvetet att öppna.
J håller på att bli vansinnig vad ska jag ha för verktyg på jobbet imorgon.
J fortsätter med det som ska fixas på bilen istället och J´s pappa börjar mixtra med kofferten.
Vi tänker som så att om vi lossar på baksätet kan vi ju komma in och öppna.
Eller hur det går inte ens få in en hand den vägen.
Så det var bara skruva tillbaka baksätet och inte ens en 1000 lapp kunde vi få hitta.
J´s pappa fortsatte mixtra med låset och rätt som det är går fanstyget upp och ingen vet varför.
Så i med massa olja och spänna diverse delar i låset.
Över med alla verktyg i den andra bilen för säkerhetsskull.

J återgick igen till det som skulle lagas.
Tror ni den lilla lilla bulten som skulle lossas lossade då.
Nix det spelade ingen roll om jag så tog en rörtång för att lossa den.
Gjorde större hål i fästet som hade lossnat och trädde på det över bulten.
Fram med svetsen igen och brännde fast skiten.

Så nu är båda bilarna fixade men en hel dag gick åt skogen.
J som hade tänkt få ha en lugn helg med barn och ta ut hundar i skogen mm.
Men inte då. Det blev till att ligga under bilar istället.
Säger bara det att det är tur att man har svetsar och kan använda dom.

Så nu kanske frun blir lite lugnare när allt är fixat.
Dessutom ska hon ha en eloge för att hon var med ute och hjälpte till hela tiden.

Det är fan helt sanslöst!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Har inte lyckats få tag på någon besiktiningstid till Audin, Så det blev körförbud på den härom dagen.
Inte hela världen vi har en till bil. . . . Jo jo.

Ringde J nu för han är och jobbar och han var inte glad. Ljudämparen på den andra bilen har skitit sig så nu är den oxå obrukbar tills det har fixats.

Jo jippi! Med en jävla massa jobb som ska göras och en Rättviksresa som ska ske på Onsdag så ser det här inte så jävla ljust ut.

Undrar om jag ska ta och kräkas på bilen kanske!

Sovmorgonen försvann.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Efter att ha varit vaken i 2 dygn var jag ganska så jätte trött igår kväll.
Jag lade tydligt fram mina åsikter till J innan vi gick och la oss i sängen!

- Den som väcker mig innan jag vaknar själv i morgon bitti vrider jag nacken av!
- Jaha,
sa J inte ett dugg förskräckt över mitt hot.

Vem vaknade kl 07.30 i morse jätte hungrig och klarvaken. Jo Hon så klart. Där låg jag och vände och vred innan jag kom fram till att det inte var någon ide att försöka sova ens en gång. Lika bra att gå upp och vänta på att börja hulka.
Jag som hade sett fram imot att sova halva dagen och skälla på alla som rörde sig i lägenheten när jag hade min välförtjänta sovmorgon. Men så bidde det inte.

Men jag fann en viss tillfredställelse i att väcka alla andra med mitt hejdlösa hulkande när morgonkräket satte till.
Kanske inte var så illa att gå upp först trots allt!

Vampyrer eller nåt!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Vi har nya grannar. Eller nya och nya dom har väl bott här i några månader och dom har från dag 1 gått mig på nerverna.

Dom bor dörr i dörr med mig och man ser inte mycket av dom på dagarna. Men på nätterna hörs dom desto mer. Det tjoas och gapas i trappen och det är inte bara dom vuxna utan småbarn som står i trappuppgången och gapar och skriker, skrattar och busar samtidigt som de vuxna för livliga diskutioner och skrattar och härjar.
Visst är det trevligt med glada och livliga barn men fan inte kl: 03.00 på natten i en trappuppgång med flera hyresgäster.
Det är helt dött på dagarna men fram mot 23-24 är det kört. Måste vara vampyrer från från nåt främmande land för de förstår inte om man säger nåt till dom heller, dessutom verkar dom ju leva bara på nätterna.

Det ända positiva är att dom är totalt skräckslagna för hundarna. Kommer jag ut i trappan med hundarna så är dom försvunna som ett gäng silverfiskar i badrummet när lampan tänds. Det är ett rent under att Zack inte vaknat av deras oväsen, han har ju trots allt sitt rum alldeles vid ytterdörren.

Rätt som det är tar mitt tålamod slut och jag släpper ut hundarna i trappen och stänger dörren om mig, då lär de ju hålla sig i sin lägenhet i alla fall.

Jag vill inte ha grannar! Jag vill bo i skogen där det är tyst och lugnt och mörkt om natten, kan jag dessutom hångla naken i trädgården är det ett stort PLUS!

Jävla vampyrer!

J måste ställa en fråga.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
J undrar lite.
Varför blir alla kvinnor så puttinuttiga så fort det nämns en bebis.
Allt verkar sväva på rosa moln för dom så fort någon ska ha barn.
Förstår det inte men jag är ju beviserligen inte kvinna heller.

Men jag måste säga att det känns bra att ha fått se den lilla saken på tv.
Nu vet man att frun inte bara sexstrejkar genom att säga att hon mår illa osv.
Har ju haft mina misstankar om att det har bott någon i magen på henne då vissa kroppsdelar vuxit.

Men det var med ett riktigt leende på läpparna som jag somnade igår.

Tack Bibbi!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Fick denna av jätte rara BIBBI.
Jag tackar, bockar, bugar och niger. Det är alltid roligt med lite uppskattning.

Jag vill ge den vidare till de som finns på favvo-hyllan för det finns en anledning till varför just ni finns på den hyllan!

Det va bara en!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ultraljudet gick bra. Det var lte svårt att få dom mått som skulle tas men det gick efter mycket hostande och bökande för att få den att lägga sig rätt! Men barnmorskan fick till det till slut!


Kortet är taget med mobilkameran så kvaliten är inte den bästa. Få se om det blir bättre när jag lyckats skanna in bilden sen!