Fenomenet Självscanning.

publicerat i
Jag är lite efter...
Jag har aldrig använt självscanning i någon butik. Men i dag var det dags för detta super enkla sätt att handla effektivt.

Jag borde vid det här laget lärt mig att allt utanför min box är komplicerat, mycket komplicerat. Jag bör hålla mig till det jag är van vid och inga nymodigheter.

Först står jag där som ett fån och väntar på att det ska hända nåt med blippblippmanicken som jag själv valt ut. Det tar ett bra tag och några svordomar innan jag fattar att det manicken som blinkar är utvald till mig.

Sen går det väl ganska smärtfritt tills vi kommer till frukten och grönsaker. Då ska man tydligen väga allt och trycka ut klisterlappar vilket naturligtvis inte var komplikationsfritt, Alfonz ville ju också ha lappar.

När vi äntligen kom fram till kassan efter ett febrilt letande efter streckkoder blev jag helt nollställd och fattade ingenting.
Försöker dra mitt kort ett flertal gånger innan jag begriper att datormojängen inte vet vad jag handlat. Efter en stund och ännu mer svordomar  fattar jag att jag ska följa instruktionerna på skärmen... Jösses .

När vi sedan lyckats betala..... Vart fan finns det plats att packa varorna?!?!
Inte fattade jag att man skulle packa under tiden man handlade.... Katastrof.

Vi kom hem med varorna till slut men jag borde nog kolla kvittot då det känns som blippat till höger och vänster och överallt. Jag har säkert betalat alldeles för mycket.

Det som skulle förenkla handlingen för kunden blev ett projekt som jag tror endast gynnar kassörskan som slapp oss. Det känns lockande till att fortsätta stå i kö och dumpa självscanningen. Eller åtminstone behöver jag en personlig assistent tills jag kärt mig och denne assistent bör inte vara min man för han va då lika rutten som jag.

Våga vägra självscanning!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tilda:

Spelade d in dolda kameran oxå?;) jag kan inte vara m överallt. .... m lovar o följa m till Böda!

Kommentera inlägget här :