Dags att visa körkunskaperna.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Ja i morgon ska jag köra. Det är nya regler nu så man ska köra upp fast man kuggat på teorin, för att sen få en ny tid för skrivningen. Jag är inte så insatt i de där nya reglerna men det går ut på att man ska få mer djupinlärning vilket jag tycker är väldigt bra.

Jag är inte lika nervös som när jag skulle skriva "än" men jag är lite rädd för att jag ska ha lika ont i morgon som i dag för då blir det svårt.


Sen hoppas vi på att det inte är någon pudding som kliver in i bilen så jag blir distraherad och börjar blinka för mycket med ögonfransarna.


JAg har haft såna problem med att se skyltarna i tid osv men häromdagen så hade jag glasögonen på mig och jävlar vad jag såg bra, så de måste jag ha med mig.


Sen tycker jag faktiskt att det kan komma en massa snö så man inte ser alla streck på marken. Varför?! Jo då är dom inte så kinkiga på parkeringarna, Den som inte syns det finns inte.



Så nu får ni hålla allt som går att hålla för mig i morgon!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ormbäraren:

lycka till.... måste man skriva avs. nu om du ska veta vem som hälsat på?

2:a kommentar, skriven , av peter pc carlsson:

Jag sätter mig genast och kramar mina tummar, hoppas att det kommer att hjälpa. Det kommer att gå bra i morgon även utan snö.

3:e kommentar, skriven , av ormbäraren:

åkäj...kör på tror jag teorin....flytta..jo, jobbit..å du har väl mycke å släpa på.... men var glad du inte bor som mig 7 tr. å liten hiss.. knappt ett blogginlägg går in i den hissen ju...

4:e kommentar, skriven , av Bibbi:

Kommer att hålla alla tummar och tår för att det går bra.

Skickar en massa stärkande kramar till dig.

Bibbi

Kommentera inlägget här :