Och klantigheterna fortsätter.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag har en pall i dushen som jag sitter på när jag har för ont i ryggen. Den är egentligen alldeles för låg men den hjälper när jag har ont och måste tvätta hår osv.

I dag måste det ha varit extra halt i dushen "för jag är ju inte alls bara klantig". När jag ska resa mig upp så försvann bara benen under mig och for iväg någon annan stanns i badrummet. Jag stupar raklång framåt men hinner på något konstigt vänster kasta mig på sidan i stället för att landa pladask på magen. Höften fick ta smällen. Där ligger jag och det gör så sörens ont i höften kan heller inte röra benet då det känns om det är låst. Tar i uta bara f*n och sparkar till och det smäller till fint i hela höften och sen går det att kravla sig upp.

Nu gör det ont, riktigt ont och jag törs onte tänka på hur det kommer kännas när jag ska upp ur sängen i morgon. JIPPI vad det är roligt att vara jag såna här dagar. Kan man söka hjälp för klantighet eller.

Men ren är jag i alla fall. Fick shampo och balsam av mamma när hon var här, nåt exlusivt medel. Kanon gott luktar det, så nu sitter jag och Leo här och sniffar på varandras hår.

Ja det luktar verkligen mumma även om det inte är lacknafta, radar, klorin, lackfärg, nagelackbortagning eller något annat miljöfarligt.

Nu ska jag lukta mer på Leo.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bibbi:

I just love you! ;)

Hoppas att du inte hade sönder något i höften och att smärtan går över snart.

Kram

Bibbi

P.S. Hur gick det med maken och "branden"? D.S.

Kommentera inlägget här :