Pedofil-bloggen.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;

Ramlade in på den där peddobloggen som det skrivs så mycket om just nu! Länkar naturligtvis till Aftonbladet och inte till bloggen!

Jag kan säga att jag fick en smärre chock. Kanske inte för det han skrev i sig för det kunde man ju räkna ut innan vad det skulle vara för matrial i bloggen av det man läst i Aftonbladet osv. Det som chockerade mig mest var alla kommentarer att människor av samma kaliber.

Naturligtvis hettade jag till så det stod rök ur öronen. Dikterade en jävligt arg kommentar och försökte publisera den. Det gick minsann INTE. Försökte igen och igen och igen men det blev bara en blank sida. Sen började jag leta efter anmälningsknappen som ska finnas på bloggar. Nog för att det säkert finna massor med anmälningar men en till skadar ju inte. MEN JAG HITTADE INGEN SÅN HELLER!!
Nu är jag arg så in i helvete arg!

Det är inte olagligt att "vara" pedofil. Det är heller inte olagligt att tänka "peddotankar". Självklart är det inte det, hur skulle det gå till att lagstifta om en människas tankar. Det är ju när tankar går till handling som det blir olagligt. Men dom har ändå rätt att tänka vad dom vill när de hjälper ett barn med kläder eller bara tittar på dom och fantisera.

DE HAR DEN RÄTTEN! Vart är barnens rätt då!?

Förskolorna i Stockholmstrakten är varnade och polisen kämpar för att få reda på vem som driver bloggen och utreda om den är fiction eller verklighet. Då undrar ju naturligtvis jag hur svårt det egentligen kan vara att spåra vart en blogg skrivs i från och vem den skrivs av. Så svårt kan det ju inte vara.

I någon av kommentarerna på bloggen skrev en annan person att när han jobbade på förskola så var det så mysigt i en koja. Han utryckte det som "oskyldigt peddosex" Vadå oskyldigt! Vem är oskyldig? Inte fan är det pedofilen! BARNEN ÄR OSKYLDIGA!! Det är vidrigt, hemskt, äckligt och alla hemska ord jag kan komma på.


Men som sagt att vara pedofil och att tänka tankarna är inte olagligt. Men hur ofta stannar dessa tankar vid just tankar utan att gå vidare till handling. Om det är ett sådant begär som men ofta hör de förklara sig med så kan det inte vara så särskilt ofta tanken stannar vid tanken!
det är en annan oskyldig människas liv som sätts på spel när ett sådan övergrepp sker. Det kommer att påverka hela dennes uppväxt, syn på sex, tillit till vuxna, synen på sig själv som människa och mycket mycket mer.

Åker de sedan fast så klumpas de ihop på diverse anstalter anpassade för dom där de har fritt spelrum att diskutera och fantisera tillsammans samtidigt som de ska "behandlas".  Det är inget staff för dom, det är ett sätt att vidga sina vyer ännu mer.
Då undrar jag vad det var för fel på de gamla metoderna. Att sätta dom på hederliga anstalter där de tvingades att visa upp sina papper och vad dom straffats för, för att sedan få ett redigt straff av sina medfångar. Vad var det för fel med det?

Varför ska de skyddas? De är vuxna människor som borde ha skyddat barnen i stället för att förstöra dom som är totalt oskyldiga.

Sverige är ett land med en äckligt stor dubbelmoral. Skydda de som skyddas skall.... De osyldiga.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bibbi:

Håller fullkomligt med dig. Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Kram

Bibbi

2:a kommentar, skriven , av Eva T:

Hej Starka !

Visst ska dom straffas men vi måste bli bättre på rätttvisan. Allas rättvisa, det finns massor av svin som kommer undan men också de som sitter inne för dessa vidriga brott helt oskyldiga... Å med tanke på vad som försigår mot dessa personer inne på anstalterna så är det förödande. Sedan att interner på anstalter ska straffa varandra är en ren absurd tanke.

Jag ska ge ett ex.

Någon döms för barnpornografibrott, ålder på flickan kan inte fastställas, övre tonåren tror man. Bilderna är miniatyrer och fanns på datorn när vederbörande köpte den. Han döms för ett annat brott och får massor av års fängelse. Han får isolera sig för att inte bli ihjälslagen. Ingen frågar om riktigheten med domen. Trots att han får viss upprättelse av vänner från utsidan som vet var denna dator kom ifrån. Detta fann inte rikskriminalens barnsexs brotts styrka av något värde då han gjort sig skyldig till annan brottslig verksamhet.Då sitter där pundare och langare som både sålt droger och satt på fjortisar i missbruket och ska straffa denna person vars enda straff var att köpa en stulen dator.

Nä medborgargarde och ett bus som straffar annat bus ska vi nog akta oss för.

Kram

Kommentera inlägget här :