Totalt färdig.....

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Jag är så trött så ögonen står i kors och värken är inte snäll idag vill jag lova.

Leo har sovit bredvid mig i natt och det vart inte många minuters sömn. När jag äntligen lyckades somna så blev jag kissnödig eller så sparkade Leo på mig. Han har farit runt som en galning i sängen och till och med lyckats sparka mig i huvudet. Ryggen är totalt söndersparkad så jag ser nog lite rolig ut när jag ska försöka gå.

Försökte lägga mig en stund och sova men är så övertrött så jag kan knappt stänga ögonen och verkligen inte slappna av.

Mamma och Rolf åkte hem idag och det tycker jag absolut inte om. Fy vad jag grinade när de hade åkt, hade önskat att dom varit kvar lite längre. Men Filip "lillebror"  är kvar och till nästa helg kommer Terry Toppa och Pelle. Sen är det ju så skönt att ha Zack hemma igen. Gud vad jag saknat ungen.

Nä nu ska jag gå ut och kolla om jag kan flytta en zinkbalja fumm med jord med en säck-kärra.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mor:

Jag letade efter zink o plåtgrejer lite hastigt innan vi åkte till er,ska kolla närmare,kanske finns något bland allt bråte gården rymmer.Jag skulle så gärna stannat länge,men det är ju det där med djuren,jag klarar inte att vara borta utan dem.Ska se om jag inte kan få till att fixa bensinpeng åt er så ni kan komma hit,Bea ville ju så gärna det!Är så glad att ni har ett så fint hus att bo i,det måste vara värt mer än allt annat nästan!

Kommentera inlägget här :