Vart tog det året vägen!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
På onsdag är det 1 år sedan polisen kom hem och berättade att min biologiska far dött i en trafikolycka.
Jag förstår inte vart det året tog vägen. Det gick i alla fall alldeles för fort.
Satt och tänkte på sorgen efter honom idag. Fick faktiskt dåligt samvete över att man inte längre reflekterar över det varje dag som jag gjorde första tiden. Visst tänker jag på det och på honom och saknar honom och allt det där men man har ju en helt annan distans nu än de första månaderna.

Visste ju att dagen skulle komma när jag inte längre sörjer lika markant och bävade lite för den dagen eftersom jag visste att den skulle med föra ett sting av dåligt samvete.

Så knäpp man är egentligen. Jag älskar honom ju inte mindre och saknar honom ju inte mindre för att jag fått en annan distans till det hela.

Men vart fan tog året vägen........

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nattis:

Bröllop, flytt, bebis i magen. Livet hände liksom!

2:a kommentar, skriven , av starsprinkle:

precis samma sak här.

an får lite dåligt samvete över att man inte känner samma 'sorts' sorg,helt sinnessjukt egentligen för man älskar ju personen precis lika jävla mycket.

3:e kommentar, skriven , av sisse:

JA det undrar jag med...och det grämer mig att jag inte kan åka ner till falkenberg den 22 ...:(

4:e kommentar, skriven , av Eva T:

Hej Starka !

Jag är inte heller hemma å kan åka till Breåsvägen eller lunden. Jag var och hämtade en bit av trädet för ett tag sedan. En vacker skiva som jag tänkte bränna en blomma på och lägga ute i lunden. Vet inte om du eller Sisse varit nere och sett att trädet är nersågat. Men det läggs blommor där ändå. jag pratade om och saknade honom kolossalt mycket på ett möte nere i skåne nu i söndags. Storkram

Kommentera inlägget här :