Sprutor, födelsedag och drömmar.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Idag blir det fullt upp. 10.10 ska jag vara inne i stan hos vetrinären och ge alla hundarna en varsin spruta. Go Hella följer med och hjälper mig med lite handräckning, så gulligt av henne.
Jag åker hellre in till stan till Lind än att gå ner på vetrinär-stationen här. Anser dom i Hallsberg både vara totalt okunniga och dessutom förbannat otrevliga, dessutom blir det billigare hos Lind.

I eftermiddag blir det kalas hos F. Leo fyller 4år idag så vi ska dit och fira honom. Nu behöver han inte bli äldre tycker jag. Kan man inte ge honom ett jag-vill-inte-bliva-stur-piller som Pippi Långstrump. Ringde till honom i morse och han va så glad den lilla pojken.

Jag har drömt dom mest sjukaste drömmarna i natt. Terry Toppa va med och hon va så elak. Hon hånade mig för att jag var sjuk och idiotförklarade mig för att jag inte kan göra allt som jag borde kunna om jag var frisk. Det slutade med att jag gav mig på henne och vi slogs som 2 idioter. Fruktansvärt, jag var så ledsen och vaknade av att jag va alldeles blöt på kinderna. Sen somnade jag om och drömde att hela min släkt va på nåt ställe. För att komma in där va alla tvugna och lämna urinprov. Det va bara att pissa och se glad ut. Mitt var rent men alla andras gjorde utslag på diverse substans. Jag va tokig, så arg och så ledsen och åter igen vaknade jag med blöta kinder.
Troligtvis är det hormonerna som spelar drömmarna ett spratt. Nog för att jag kan drömma sjuka saker annars men det här va verkligen inte kul.

Nä nu måste jag göra mig i ordning för Hundarna ska äta och Hella ska hämtas.

Ha dé bäst!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jezzz:

vad underbart fint det har blivit härinne på din blogg!!!!

och grattis till Leo :)

kram!

Jezzz

2:a kommentar, skriven , av Björn:

Gratta lite från mig också :D Hoppas du hämtat dig från drömmen :)

3:e kommentar, skriven , av Lillasyster Toppa:

Systeryster... Du vet att jag aldrig skulle va så elak mot dej! Älskar dej!! <3

4:e kommentar, skriven , av Häxstickande mamman i Jämtland:

Drömmar kan vara otäcka, de kan till och med vara så att känslan sitter i under hela dagen...



Men kolla drömtydning, skit samma om du inte tror på det, men för det mesta så brukar det vara något glatt när man drömmer nått hemskt...



Jag drömde flera nätter om olika människor som jag har i min närhet dog av olika sjukdomar, jag höll på att gå upp i limningen och jag frågade mig fram om vad de kunde betyda och det var något positivt med det hela, nästan allt i alla fall...



Äsch, nu hör jag hur jag svamlar...



Kommentera inlägget här :