Jo då jag lyckades.

publicerat i En Terry! Pinsamheter;

Jo då jag lyckades idag med.

Jag satt i bilen på motorvägen. Stressad, illamående och svetten bara rann! Fick panik och drog på fläkten på max. Det bara sprutade in pollen, frömjöl och såna där vita luddiga saker. Rätt i mitt svettiga ansikte. Snacka om panik i 120 km/t. Det kröp och kliade över allt i ansiktet och jag började nysa hysteriskt.
Ja det va väl inte så farligt.... Nä om det inte vore för att jag gjorde precis samma sak i måndags men ändå kliver på tabben igen! PUCKO!

Slår på stereon för att fokusera på något annat. I högtalarna skrålar U2 & Mary J Blige med låten ONE. Denna låt får mig att ta i för full hals och sjunga så blygläpparna fladdrar. Saktar ner farten på väg in i stan och kan äntligen veva ner rutan till max. Fortsätter gala för full halls och stannar vid trafikljuset. Sätter på låten från början och börjar om igen. Råkar slänga en blick åt vänster ut genom rutan!
Där står en volvo med alla rutor nervevade och 4 st personer bara glor på mig med öppna munnar.

Kan ju föreställa mig hur jag såg ut där jag satt och gol och rockade när jag levde mig in i musiken. Ja tyst blev jag ju i alla fall. Fick sitta på parkeringen en stunt på USÖ och begrunda hur i he***te jag alltid lyckas. Jag måste ju vara totalt i min egen lilla värld.
Men åter igen har jag gett någon en anledning till att skvallra lite och kan jag förgylla någons vardag så bjuder jag på det så gärna.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Din man:

Jag säger bara en sak.

Det är min fru det här.

2:a kommentar, skriven , av Therese Hedström:

Varför blir jag inte chockad. Men du är ju så go. Kollar din sida varje dag och skrattar åt alla dina tokigheter. Hoppas att ni får det bra i det nya huset.Kramiz Tessan

Kommentera inlägget här :