Måste gnälla jag med.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Nu är det ju så att det är mycket tack vare bilen som måste lagas som det kör ihop sig ekonomiskt.
Den tar framförallt tid att laga o tid är pengar.
När varje kväll o helg dag går till att ordna den så går det inte att jobba extra.
Dessutom har det varit väldigt tungt på jobbet i några veckor så det har inte ens funnits ork till att jobba extra. Det gör också att pengarna tar slut väldigt fort. Det finns väldigt mycket hål att stoppa pengar i. Det vet ni ju allihopa att det är så.
Ni som är unga o slösar pengar kan ju skylla er själva. Men när man kommit upp lite i ålder så är det inte direkt så att man kan skära ner på något utan man måste betala skiten.

Nu finns det ju en ände på det hela men det gäller att ta sig dit och det finns mycket inbokade utgifter som ska betalas av. Men vi får belägga oss själva med inköpsstopp igen. Så enkelt är det för det kommer inte att gå annars.
Vi får skära där det går och på dom få onödiga utgifter som vi har.

Det är en riktig prövning för kärleken när det blir så här, det kan jag lova.
Jag brukar inte se allt som nattsvart men när tom jag går ner på knäna o blir irriterad över småsaker då har det gått långt. När en sådan sak som att jag inte får hjälp med att bära ut soporna när någon ändå ska gå ut tex får mig vansinnig då är det illa. När jag blir irriterad osv blir jag väldigt trött o det har skett den sista veckan. Jag vill sova hela tiden fick tom sova middag i fredags för att orka. Det finns inte tid för att sova för det ska kunna jobbas för att få in pengar.
Men när pengarna för ev extra jobb redan är uppbokade är det inte ens roligt att jobba. Det blir bara ett måste att jobba. Då tappar man sugen jävligt lätt.

Att fruns värk varit extrem den sista tiden gör inte saken bättre heller.
Hon har sin kurs att tänka på och den suger krafterna ur henne totalt.
Så det innebär att hon kan inte hjälpa till hemma fast hon vill det.
Det blir en ännu tyngre börda då när man jobbar extra för att få in pengar och måste ställa sig o diska ett stort berg av disk. För det är ju inte så att vi får den minsta hjälpen av någonannan som bor här.
Ett så fint tillfälle som att visa att man är hjälpsam genom att ta ut soporna när man ju ändå går den vägen till skolan osv.
Nä det är bättre att vi vuxna får göra allt så dom bara kan glassa runt som dom vill.

Nog med gnäll för den här stunden.

Vid protokollet J

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av MammaM:

Jag önskar så innerligt att jag kunde hjälpa er på något sätt. Vi har det skitdåligt ekonomiskt också, men om ni finner någon annan lösning så tveka inte att säga till, ni behöver inte ens fråga..

Jag bryr mig..!

2:a kommentar, skriven , av Kerstin:

Ni verkar behöva en storkram båda två, int för det ger pengar i kassan, men ändå. KRAM

Kommentera inlägget här :