Trött men nöjd.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Har haft en väldigt orolig bebis inatt. Hon har inte gapat och skrikit men gnytt och knorrat och vägrat sova. En sömnlös natt med andra ord. Har fått gå runt med vagnen i natt och förbannat mig över att att vi inte har några trösklar på nedervåningen att köra fram och tillbaka över.

Blev lite full i skratt när jag lämnade vagnen i 3 minuter och fann Ozzy i korgen under vagnen när jag kom tillbaka. Men han ville inte ligga kvar när vagnen började gunga och skaka för att söva Inez.

07.30 i morse gav jag upp. Då fick J ta nästa jourpass och jag fick gå och lägga mig en stund. Så nu sitter man här med 2 kryss till ögon och bäljar i sig kaffe för att kanske kunna vakna lite.

Känner att jag måste sätta utt någon form av strategi hur jag ska lägga upp mornarna när Leo ska till dagis nästa vecka. Måste nog få till någon slags morgonschema som jag kan följa punkt efter punkt om det är så att lillan varit vaken och jag är så trött så jag inte kan tänka. Det är ganska jobbiga mornar när han ska till dagis eftersom jag kör honom till Hallsberg och går sen inte de andra ungarna upp som dom ska då blir allt kaos.

Blev lite full i skratt åt J de 10 ´dagarna han var hemma och var pappa ledig. Jag har beklagat mig lite hur kaotiskt, stressigt och jobbigt det blir på morgonen om inte alla gör det dom ska och man ska iväg till Hallsberg och lämna Leo för att sne oxå hinna hem i tid och se till att Zack verkligen kommer iväg dit han ska. J har väl lyssnat på ett halft öra och lite trött sagt " - ja ja gör som mamma säger på morgonen och gå upp när klockan ringer". Dom orden har jag hört och känt ett sting av "fan vad du gnäller" mellan raderna.
Efter ett antal mornar med ungar som inte gick upp och andra som skulle köras och aldrig blev klara osv så var han i upplösningstillstånd. Varje kväll vid kvällsmaten hör jag mina ord i hans mun " Nu går ni upp i morgon, jag har inte tid att bråka med er på morgonen osv" sen vänder han sig mot mig och säger " tur att Leo är så medgörlig och gör det han ska när man ska iväg" EXAKT MINA ORD SOM INTE LYSSNATS PÅ!

Det kändes som en seger att se honom slita på morgonen och vara lika frustrerad som jag. Önskade bara att jag kunnat slänga på honom en jätte-gravid-mage och morgon-fibro-krämporna på det. Lite skönt kändes det i hjärtat faktiskt och okej då det fanns lite skadeglädje med. För jag vet att närsta gång jag beklagar mig kommer han inte att kunna göra annat än att förstå. ;-)

Han är bra underbar min make i alla fall. Han tog med sig ett gäng ungar till sina föräldrar nu för att hämta ved. Han ger mig lite tid för mig själv och har förstående för hur utpumpad jag blir efter en sån här natt, det är verkligen inte alla karlar som förstår det eller accepterar att man blir det.

Tur jag har den gubben, även om han retaar gallfeber på mig ibland.


Ps: Planerar en brutal hämnd på Filip då han hällde ett glas mjölk över mig igår.... Har inte kommit på vad än men det ska vara brutalt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia:

Ett tips på "tröskel"! Man kan ta en telefonkatalog och köra över, blir dock mosad efter ett tag:)



Detta funka iaf för oss när vi hade smått!



Tack för att du underhåller mig med din blogg, så rolig och trevlig.

2:a kommentar, skriven , av Annica:

Du verkar ha en helt underbar man. Var hittar man såna? :)

3:e kommentar, skriven , av Lord of visualisations:

Önskar att jag slapp min inre bild av din man med jätte-gravid mage.Ps: Klipulver i nån´s kalsonger är lite brutal hämnd.N.

Kommentera inlägget här :