Kolik.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Lillan har kolik.

Hela natten har det låtit som i ett operahus. Klockan 02.30 ca tog min underbara man över.
Jag får lite dåligt samvete när han går upp och tar henne fast att han ska jobba men jag behövde verkligen någon timmas sömn. Leo är ledig från dagis idag så att sova nu på dagen är ju ganska så kört, det får jag göra när J kommer hem i så fall.

Sen jag klev upp har allt bara gått rakt i mot mig. Fick ställa mig och skura golv det första jag gjorde pga en mindre trevlig överaskning. Sedan upptäckte jag att det luktar väldigt illa här och lyckades lokalisera det till barnvagnen. Jag och Leo var ute och gick i går kväll när vi varit hos Amanda med familj, tydligen hade jag kört igenom en rejäl hög med hundskit. Jaha bara att in med den i duschen och skura igen. När jag skulle hälla ut skurvattnet så var det stopp i hon och stinken faaan rent ut sagt. När det var dags att släppa ut hundarna så var grinden öppen, Zack ligger i migrän och Inez skriker fortfarande. Sen när jag kommer ut i köket och ser synen efter ungarnas frukost då bröt jag ihop. När Gerda ringde då bara sprutade tårarna, kan tänka mig att jag ser ut som Lille Skutt i mellan åt.

Jag skulle åkt till henne idag egentligen men hon sa till mig att stanna hemma så kommer hon hit i stället. Tack och lov för att någon kan säga sånt åt mig i bland för jag är nog inte alls i stånd att köra bil. En veckas festande hade varit mindre påfrestande än det här.
Jag har aldrig haft en unge med kolik förut så jag har inte den blekaste aning om vad man ska göra. Det ända jag vet är väl att man typ inte kan göra någonting.... *suck*

BVC och läkarbesök i morgon i alla fall. Pratade med dom idag och jag skulle prova med några andra droppar oxå och köra med både det och minifom. Hoppas det hjälper "håll tummarna".

Nä nu ska jag göra frukost och ta en värktablett få se om jag lyckas att brottas med snabeldraken senare, det skulle behövas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av lazy landlord:

Men annars är det väl bra.

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag har hört att kiropraktik kan vara supert emot kolik...

K

3:e kommentar, skriven , av Hontass svarar på kommentar.:

Hur du? Vrida nacken ;-)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

I Norge brukar de i alla fall anbefala kiropraktor för barn med kolik.

Hur kiropraktoren gör det, anar jag inte...



K

5:e kommentar, skriven , av Hontass svarar på kommentar...:

Men vad häftigt, undrar hur det fungerar egentligen.

6:e kommentar, skriven , av MansonDust:

Stått i flera tidningar om folk som gått till en kiropraktor med sina kolikbarn & det har hjälpt !

Kommentera inlägget här :