Besök och sömn!

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Vaknade i natt med en hemsk huvudvärk och den höll i sig hela dagen. Känns att det kommer från rygg och nacke så jag ska snika till mig lite massage av J vid tillfälle.

Linda och Johnny var här en stund förut på en kopp kaffe och tjattrade lite, mycket trevligt. Inez fick en jätte söt pyamas med rosor på, så gulligt. Efter att dom gått så käkade vi sen däckade jag vid 17.00. Låg i sängen och ammade och jag vet inte vem som däckade först. Vaknade vid 21.00 och mötte J i dörren som va på väg att väcka mig. Det va verkligen välbehövligt men hur ska jag nu kunna sova i natt. Det är ett värdsligt problem känns det som för den sömnen behövdes verkligen.

Annars då:

Jo jag har roat mig med att fotografera mina hemska tuttar. Lade mobiltelefonen på tutten för att visa hur hemska dom är. NEJ de ska inte upp på bloggen. Men där i mot ska jag skicka dom till min mor. I våran familj har vi en tendens att gotta oss åt groteska saker så det kan jag bjuda henne på ha ha.
När jag fått Leo så tog vi kort på dom hemska 2. Sen när Mamma var och hälsade på och fick se korten så ville hon ha kopiorna. Det fick hon självklart men när de skull åka tåget hem så tappade hon dom i gången på tågvagnen så Det var några stycken som fick ta del av det hemska. Men det gör inget, det kan jag bjuda på.

Nu blir det en dusch sen ska jag lägga mig och kramas med min utarbetade man!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av starsprinkle:

haha jag vill ju se de hemsa tuttarna :)



Måste få komma nångång o se din lila Inez juu!

Kommentera inlägget här :