Jag bryr mig inte......

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Just nu skiter jag fullständigt i om den 1:a tappat bort sin skåpnyckel för 111:e gången på på de få veckorna skolan har varat. Jag bryr mig inte om vart den 2:a förlagt sina fotbollstrumpor. Jag bryr mig defenitivt inte i vart den 3:e lagt sin bruksanvisning till sin leksak och att den 4: tror att han är lika stor som de övriga barnen och inte förstår att man inte får ut något av att tjata bryr jag heller mig inte om.

Jag har inte tålamod att se på när 3 stycken fjantar runt i köket så det blir kaffesump på hela golvet, kastar då ut dom och gör det själv. Jag har inte heller tålamod med människor som hanterar saker på sandlådenivå, inte riktigt läge för det just nu "kasta sand och jag lovar att du får ett helt jävla berg kastat tillbaka, inte så moget kanske men jag är fan inte mogen just nu"

Just nu bryr jag mig om att jag har hemska förvärkar och vet att jag inte kommer få sova i natt heller. Jag bryr mig om att det inte lär bli något morgonkaffe för mig eftersom det inte finns mjölk hemma och det lilla kaffet som finns lämnar jag hellre över till J som behöver det bättre. Jag bryr mig om att ciggen lär vara slut innan klockan 10 " ja hemska människa som röker när hon är gravid, ring soc och klaga då för fan 0582-685304 än nummret".
Jag bryr mig om att jag troligtvis kommer få bensinstopp på vägen från dagis på morgonen och att det blir att äta köttbullar för jag vet inte vilken dag i ordningen i rad eftersom alt annat hemma kräver en jätte insatts för mig att laga till vilket inte går nu. Jag bryr mig jätte mycket om att ens misstag drabbar väldigt många familjer ekonomiskt efter en semester, denna någon har jag lust att bara klappa till just nu.

Detta bryr jag mig om just nu... Jävligt egoistiskt eller hur!! Hemska människa!

Snälla kan någon bara öppna käften och säga något spydigt så denna trötta hormonstinna kvinna kan dela ut en höger och gå och lägga sig lugn och harmonisk.

Jag bryr mig oxå om att Filip kommer och säger tack av egentligen ingen anledning, sånt värmer.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Leos pappa:

Ha ha ha fan vad sugen jag blev på att reta upp dig ... men lika snabbt så blev det ju tråkigt.... det är ju det du vill ju ...hmmm ... Hällsa lillen i från mig, han kan ringa pappa i morgon bitti om han vill

2:a kommentar, skriven , av Hontass:

Han somnade som en stock den lilla gangstern!

3:e kommentar, skriven , av Magstark:

it's been a while... Jag skulle gärna vara din sandsäck eller nått men det är tyvärr praktiskt olösbart ;) Istället får du nöja dig med en virituell styrkekram! /M

4:e kommentar, skriven , av mor:

hmmmm....rina var här igår vi kom just på att det var alldeles nyss som det var en liten tjej som fjantade runt värre de tre som fjantar hos er...det tyckte rina var jätteroligt! Ibland går det fort att tvingas bli vuxen. Jag tror det är J som gjort susen i ditt liv! Hälsa honom! Och fjantarna!

5:e kommentar, skriven , av Hontass:

Jo då han har väl haft ett ganska bra inflytande på mig, det sticker jag inte under stolen med ha ha.



När jag pratade med Pappa sist så blev han så full i skratt när jag sa att jag låter precis som han och Rina. Det är nog inte for ens man får egna tonåringar i huset som man fattar hur jobbig man själv måst ha varit ;-)

6:e kommentar, skriven , av mor:

Ja.Du var nog mer egotrippad än hela er familj samlad, vad jag har förstått.Men det gör inget,då märks förändringen mera!

Kommentera inlägget här :