Koppor och kli.

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Sitter här med en Leo i soffan som inte kan sova. Han somnade som en stock förut när tavegylen börjat verka och kliningarna börade lugna ner sig lite. Men han vaknade strax efter och grät.
Så nu sitter vi här och försöker få honom att slappna av.

Kopporna ploppar upp på Leo som popcorn och det har varit lönlöst att försöka lindra det. I öron, ögon, näsa, mun, rumpan ja överallt ploppar dom upp. Han kom förut och sa:

- Mamma jag tror jag håller på och ska tappa tänder.
- Nej inte redan.
- Jo det gör väldigt ont runt tänderna.

Jag kollade honom i munnen och såg att hela tandköttet var fullt med vattenkoppor.
Han är i stil med Terry Toppa när hon hade kopporna, en ända stor kopp hela hon.
Om han gråter för att det kliar och gör ont så sympatigråter inez och i slutändan gråter nästan jag med för att alla andra gråter. Jag hoppas Inez oxå åker på kopporna så är det färdigt sedan.



Så idag har jag haft lite känsla av att säga upp mig faktiskt. Men med en jädrigt taskig fallskärm och inget stöd från facket så får man gladerligen stå ut. ä så illa är det inte men vissa dagar ni vet då morrar man bara och vill inte se en människa men just de dagarna vill alla andra människor se just dig.
Goaste Monique räddade oss i alla fall med lite Tavegyl. Det lindrade Leo klåda och jag fick andas i 30 minuter när jag åkte till Kumla och hämtade det. 2 flugor i en smäll var det i dom pillren.

Nä dricka lite te kanske och se om han somnar snart den lilla killen.

Kommentera inlägget här :