Överkörd......

publicerat i Verkligheten, Om Allt & Inget Särskilt;
Ja i mitt fall kan man faktiskt bli överkörd på bra vis med.

Det är tungt nu, riktigt jävla tungt för oss allihopa. Massor av måsten som varken hinns eller orkas med. Känslan av apati har infunnit sig och hela skiten står still. Jag är så förvirrad att jag åker på möten på fel dagar, dubbelbokar, eller varför inte trippelbokar, inget fungerar och det är bara allmänt kaos.

Då kliver en Nick in med ett förslag. Jag muttrar som vanligt bara när någon vill hjälpa mig. Tydligen skiter han i det, åker här i från och styr upp det ändå. För när Monique kom blev jag så vackert informerad om att " Nu är det så här, gilla bara läget"

Fan vad underbart med människor som kör över en ibland när det verkligen behövs. Fan vad skönt det är att känna att det faktiskt finns människor som bryr sig och inte bara bryr sig utan faktiskt oxå tar tag i saken och ruskar lite på en. Jag kan säga att min stressade hjärna lugnade ner sig så gott som 70% av vad den gick på innan.

Tack ni underbara människor.

Nu ska jag ta och kvällskissa med hundarna sen ska jag lägga mig i bingen och läsa lite och hoppas på en god natts sömn. Först ska jag nog ta och hoppa lite på min man tror jag, det gör jag bara för att han är så underbar trots att jag är en riktig pain in the ass.

Natti natt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kristin:

Så blir det när man drar på sig de vänner man förtjänar. Ps: detta kanske inte är Kristin. N.

Kommentera inlägget här :